פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים אולי נחזור לנושא לא חבל להרוס עוד תארד ?!!?cooler master צריך עזרה במשהו או שפתחת את התארד יותר בשביל להראות על המוד שאתה מתכנן ?
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים אולי נחזור לנושא לא חבל להרוס עוד תארד ?!!? cooler master צריך עזרה במשהו או שפתחת את התארד יותר בשביל להראות על המוד שאתה מתכנן ? לא ירדנו מהנושא.. : אנחנו מדברים על הספק.. : (זה קשור לנושא של הפרויקט היפה והמושקע שלו..שבאמת מגיע ח"ח גבוה! )
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים מחבר פתחתי את התארד גם בשביל להראות את המחשב וגם אולי למישו יהיה איזה ראיון בשבילי איך לשפר להוסיף או לו יודע מה כדאי שהפרויקט יהיה עוד יותר טב
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים הפרויקט נראה בנתיים, כבר ציינתי - מדהים להפליא!, וגם הבעתי את דעתי בקשר לספק, שכדאי שהוא לא יהיה חשוף ככה..., ואתה הצעת רעיון למשהו מזכוכית.., אני רק מחכה לתמונות חדשות.. בהצלחה אחי!
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים מחבר חברה אני כרגע בשלב של הצביע של הפנל הקידמי אני משער שעד הערב יהיה עוד תמונות
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים הייתי רוצה שתתן קצת יותר פרטים..באיזה צבעים אתה משתמש איך עובדים איתם איפה קנית איזה צבע אתה צובע וכו'..פשוט גם אני מתכנןן לצבוע את המארז..בהצלחה אחי בצביעה D:
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים מחבר אני הכי אוהב להשתמש בספרי מקיוון שהצביע יוצאת הרבה יותר יפה ממברשת כי במברשת בדרך כלל יש את הפסים שהמברשת עושה בספרי אם אתה יודע לצבוע טוב אז זה יוצא חלק את הספרים זה לא בעיה למצא יש בכל חנות בנייה
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים אחי , קבל ח"ח באמת מאוד יפה... אני פשוט הייתי סוגר את המארז שם כמה מאווררים ומכסה אותו עם איזה מפה או משהו ושם בשבילו מסך LCD 15" הכי קטן שאתה מוצא ושם במטבח....ד"א : תעבוד חזק על שגיעות הכתיב שלך....
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים אחי , קבל ח"ח באמת מאוד יפה... אני פשוט הייתי סוגר את המארז שם כמה מאווררים ומכסה אותו עם איזה מפה או משהו ושם בשבילו מסך LCD 15" הכי קטן שאתה מוצא ושם במטבח....ד"א : תעבוד חזק על שגיעות הכתיב שלך....stingeR- שגיאות אחי, לא שגיעות
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים מחבר עזוב אחי יש לי התעלמות משגיאות כתיב זה לא משנה ;Dעריכה: יש דבר כזה מסכי LCD יותר קטנים מ 15 ? ואם מישו יודע איפוא אפשר להשיג שיגיד לי בבקשה תודה
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים אני מאמין שהתעלמות משגיאות כתיב זה בעיקר במבחנים, ולא בחיים הרגילים.., לא? : בכל מקרה, תלמד מהטעויות שלך, ואל תנסה להתעלם מהנושא(הנושא=בעית שגיאות הכתיב..), זאת הצעה שלי, זה רק יכול לעזור לך!
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים מחבר אוקי חברה סיימתי יש לציין שהיה מאוד קשה לצבוע את זה כי זה פשוט לא תפס הצבע אבל זה מה שהצלחתי לעשות:
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים נראה יפה! אבל למה להבה?, זה לא הולך למטבח?, אני הייתי שם ציור של סיר על האש.., חיחיחי סתם אחי יצא יפה מאוד!, רק תעבור אולי עוד פעם עם הצבע, או תשקנה צבע יותר חזק, כי זה כזה דליל..
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים מחבר אוקי אז אני יגיד לך במציאות זה יותר חזק זה בגלל הצילום ככה ובקשר ללהבה זה לא משנה כי במטבח לא הולכים לראות את המחשב גם ככה אני ישים אותו באיזה פינה אני צובע בגלל שאני שונה להשאיר דברים לא צבועים כי אם זה היה נישאר בצבע המקורי זה היה נירא מאוד גרוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.