עבור לתוכן

מה ההבדלים בין סוגי chipset P55 H67

Featured Replies

פורסם

של P55 מול H67 ?

השוואה בין לוחות : GA-P55A-UD3 ו GA-PH67A-UD3

תודה.

פורסם

זה בכלל תושבות שונות : P55 על LGA 1156 ו P67 על 1155 ומיועדות למעבדים שונים : ה 67 מיועד למעבדי SANDY BRIDGE הI 3,5,7 החדשים ... וה 55 לסדרה הקודמת שלהם...

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום אחרת הדיון יינעל.

דוגמה לכותרת עניינית היא "מה ההבדלים בין ערכות השבבים P55 ו-H67".

פורסם
  • מחבר

כלומר יש להעדיף את הקנייה של הלוח GA-PH67A-UD3 על הלוח GA-P55A-UD3? גם מבחינת המחיר הראשון יותר זול.

האם הלוח GA-PH67A-UD3 יתאים למעבד I5 760?

אני רוצה להרכיב לפיו את המפרט למחשב חדש:

זכרונות kingstone 2*2gb 1333

דיסק WD10FAEX 1TB SATA III

פורסם

האם הלוח GA-PH67A-UD3 יתאים למעבד I5 760?

לא.

לוח GA-PH67A-UD3 מיועד למעבדים החדשים שיצאו השבוע.

פורסם

natanbs, בוא נתחיל מהדברים הבסיסיים.

1. מהם השימושים במערכת המיועדת (אם משחקים אז באיזו רזולוציה)?

2. מה התקציב העומד לרשותך למעבד, לוח-אם וזכרון?

באופן עקרוני ולאור מצב המחירים עכשיו משתלם יותר לקנות פלטפורמת SB מאשר Nehalem, אך לא לשכוח שיש את אפשרות AMD. הפלטפורמה המשתלמת ביותר צריכה להקבע על-פי השימושים והתקציב.

פורסם
  • מחבר

השימושים במערכת היא למשחקים, לא הוספתי כרטיס מסך: אני מתלבט על ATI5770 או NVIDIA460.

סדר גודל תקציב לכל המחשב בסביבות 4K.

אם יש לכם המלצות נוספות לגבי המפרט וגם המלצות לגבי ספק-כח מתאים, שרשרתי נושא בספקים בינתיים ללא תשובה.

פורסם

אם אתה רוצה לקבל המלצה על מפרט מלא אני ממליץ לך לפנות לפורום מפרטי מחשב, לענות על השאלון שבסטיקי (כדי שתקבל את התשובות המפורטות ביותר) ושם יבנו לך את המערכת המשתלמת ביותר לאור התקציב.

מכיוון שפה זהו פורום מעבדים, לוחות-אם וזכרונות אפשר לדון רק על הרכיבים הללו.

הייתי מציע להעביר את הדיון שלך לפורום מפרטי מחשב אך אין בזה תועלת מכיוון שיש פה מספר הודעות שאינן קשורות לבקשה למפרט מלא ולכן ייתכן שלאנשים לא יהיה כוח לקרוא הכל והעברת הדיון תהיה מיותרת ולא יעילה. בעקות כך אני ממליץ לך יותר לפתוח שם דיון חדש ולקבל מפרט מלא בהתאם לשימושים ולתקציב שלך.

כמובן שאם תרצה להמשיך לדון רק על מעבד, לוח-אם וזכרון אתה מוזמן לעשות זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים