עבור לתוכן

צריך עצה, עבודה בג'יימס ריצרדסון בטעימות אלכוהול או ברמן במסעדה

Featured Replies

פורסם

חחחחח

אכן:

הפוך גדול

בלי קצף

אספרסו בצד

נטול

בסיס מים

רותח

בכוס זכוכית

חלב סויה

:silly:

ד"א, נראה לי שבאמת קצת קל יותר לברמן במסעדה, בסך הכל העבודה יותר על משקאות קלים\בירות וכו'.

פורסם

בטח שהיא יותר קלה... אתה בפינה שלך, בעולם משלך.

כמלצר אתה מתרוצץ ונאלץ להתמודד עם חבורה של מטומטמים, יש מטומטמים יותר ויש פחות... (אני עבדתי גם כמלצר וגם כברמן באולם ארועים)

פורסם
  • מחבר

ברמן במסעדה זה גם אוכל.

וזה אל קל כמו שזה נראה :P עם נסיון של כמעט שנתיים ועדיין במסעדה זה הכי קשה לעבוד, עבדתי בכל ההפקות שעושים באילת ארמין טיאסטו וכו' וכמה דאנסברים, וכן זה הכי קשה במסעדה..אבל בתאכלס זה אחלה זה מאתגר ומשפשף עוד יותר..

פורסם

לא יודע איך זה עכשיו, אבל כשעבדתי בJR (לפני 3 שנים) קיבלנו 150% שכר בלילה (לילה לא היה שווה משמרת לילה, לילה היה כולל גם חלק ממשמרת לילה וגם חלק ממשמרת בוקר) ו200% בשבת

זה יכול לעשות הבדל גדול בשכר..

פורסם
  • מחבר

^^ דיי דומה למה שהם אמרו לי.

150% למשמרת לילה, 175 לשבתות וחגים (כנראה הורידו מ 200% שאתה היית עושה), כן בתאכלס זה גם כסף טוב במיוחד הקטע שהם אוספים אותי מהבית ומחזירים אותי לשם, אבל את המשמרות קובע לך מחשב שלא תמיד תקבל מה שביקשת אלא לפי העדיפויות של המחשב שלהם..ומשמרות כבדות נעות בין 5-6 ולא מתאימה לסטודנטים..אני בעקרון רוצה להתחיל ללמוד בחצי שנה הקרובה.

למרות שיש התחייבות של 600 שח לחצי שנה זה לא קריטי, זה מאוד מפתה כי אין הרבה מקומות עבודה פשוטים שמציעים שכר ותנאים אלו, ונתנו לי עד חמישי הבא להחליט אם אני רוצה לעבוד שם או לא..כבר הכינו לי תג ,איזה מוזר חזרו אלי תוך 4 ימים במקום שבועיים שהם אמרו שזה יקח עד לקבלת אישורים מסווגים וכו', יש להם גישה למידע הצבאי עלי? ביקשו ממני מספר אישי, ויש לי סב"ט 4 בח"א שזה שלב אחד לפני שו"ס....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים