עבור לתוכן

האם אפשר להפוך נתב POWERNET 720G לאקסס פוינט?

Featured Replies

פורסם

יש לי נתב אלחוטי שקבלתי מבזק Power net 720G אני מקבל מבזק נתב החדש בתקן N .

אני גר בבית פרטי עם כמה קומות ואין לי קליטה טובה בכל הבית כרגע יש לי כבר אקסס פוינט אחד שמגדיל לי את הטווח בקומה אחת הבעיה שקומה אחרת עדיין אין קליטה טובה.

השאלה אם אני יכול להפוך את הנתב Power net 720G לאקסס פוינט?(כדי להנמנע מקניית אקסס פוינט נוסף..)

פורסם

לא ניתן, הנתב הנ"ל ישן ועוד שהיה חדש היה חסר פיצ'רים.

פורסם
  • מחבר

חבל! טוב תודה רבה על העזרה

פורסם

אתה רוצה להפוך אותו לנקודת גישה? אם כן פשוט תבטל את הDHCP שלו ותחבר את הכבל בחיבור הLAN

פורסם

אתה גם יכול להשתמש ב- HPNA3 שלו ולהמנע מכל הקרינה הזאת.

פורסם
  • מחבר
אתה רוצה להפוך אותו לנקודת גישה? אם כן פשוט תבטל את הDHCP שלו ותחבר את הכבל בחיבור הLAN

מה הכוונה?

אני יסביר שוב. אני רוצה שהוא יגדיל לי את הטווח של WLAN זאת אומרת במקום שאין קליטה טובה אני ישים שם וזה יגביר לי את הקליטה מהקומה העליונה.

פורסם

הכוונה, לפי הבנתי היא לשים את הנתב בטווח קליטה מהנתב השני, כך שהוא יתחבר לרשת האלחוטית (הנתב הנ"ל לא יכול) וישדר בו זמנית אות משלו, שיגשר לנתב הראשון.

זה לא פיצ'ר שקיים גם בנתבים החדשים ביותר..

אם אכן יש באפשרותך לחבר כבל רשת בין השניים אז אכן תוכל רק לבטל את הDHCP ומשם הוא יתפקד כסוויץ' אלחוטי :)

פורסם

מה הכוונה?

אני יסביר שוב. אני רוצה שהוא יגדיל לי את הטווח של WLAN זאת אומרת במקום שאין קליטה טובה אני ישים שם וזה יגביר לי את הקליטה מהקומה העליונה.

השאלה מאוד פשוטה.

אתה רוצה להשתמש במכשיר בתור נקודת גישה?

כלומר להביא עד אליו כבל רשת מהנתב הראשי שלך, והחל ממנו יהיה שידור אלחוטי הלאה למחשבים.

אם זאת המטרה שלך זה אפשרי כמו שרשמתי למעלה

או שאתה רוצה להשתמש במכשיר בתור כרטיס רשת?

כלומר שהמכשיר יקלוט שידור אלחוטי מהנתב, ויזרים אותו לתוך כבל רשת עד המחשב.

אופציה זאת לדעתי בלתי אפשרית במכשיר הזה.

גם האופציה השלישית של רפיטר (כלומר קליטת שידור אלחוטי מהאוויר והמשך שידור אלחוטי מהמכשיר למחשבים) נראית לי בלתי אפשרית במחשיר הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות כוונתי היה להפוך אותו לריפטר..

יש לכם מכשיר כזה למליץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים