פורסם 2011 בינואר 2114 שנים עדכון קטן מבחינתי (למרות שדי הבהרת את הנקודה) - הבעיה היא בהחלט בכרטיס רשת המובנה.קניתי ב99 ש"ח את המתאם של TP LINK ה WN821N והוא עובד מצויין ועם קליטה מלאה.
פורסם 2011 בינואר 2114 שנים מחבר אני יודע שהבעיה היא בכרטיס רשת, כי בדקתי אותו על עוד נתב. ולמה אני צריך לקנות מתאם חיצוני? אחרת בשביל מה לקנות מחשב עם תקן N?
פורסם 2011 בינואר 2114 שנים בסה"כ עידכנתי , ראית איפשהו שאמרתי לך שתלך לקנות מתאם??עד שיהיה פתרון מ HP או דרייבר עדכני , אני מוכן "לספוג" את ה99 ש"ח שזה עלה לי...
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים מחבר לא התכוונתי אליך. התכוונתי שאני קונה מחשב חדש מHP ומצפה שהכל יעבוד, ולא אצטרך ללכת לקנות עוד חומרה, זה הכל. תתחדש ותהנה
פורסם 2011 בינואר 2314 שנים מחבר טוב, זו התשובה שקיבלתי מHP לקוח יקר, לאחר בדיקה מקיפה של הכרטיס, הכרטיס הוא 2.4 בלבד ולא כרטיס כפול. Broadcom 4313 is a 1X1 single band card and it is only capable of delivering a maximum of 65mbps speed אחרי שאמרתי להם שאני מקבל 72 MB, אז שלחו לי את אותה השורה, רק שהחליפו את ה-65 ב-72 . בכל אופן, XTZ-Mike, איך ה-TP-LINK שקנית? עובד טוב אני חושב לקנות אחד בעצמי
פורסם 2011 בינואר 2314 שנים איזה חוצפנים.... למה הם טוענים שהמחשב תומך בתקן N אם לא מקבלים מהירויות של תקן N??בכל מקרה , המתאם עובד ממש טוב.קל להתקין אותו (מגיע עם דיסק התקנה) וגם עם כבל USB מאריך במקרה שאתה צריך למקם אותו קרוב יותר לראוטר.
פורסם 2011 בינואר 2314 שנים מחבר הם רושמים שהתקן N כי הוא אכן N, כל מה שמעל 54 MB הוא תקן Nבכל אופן, מה זה טוב? על כמה הוא משדר לך? על כמה הוא מעביר לך קבצים?תודה
פורסם 2011 בינואר 2314 שנים קליטה מלאה , רוב הזמן על 300Mbps בהורדות מהאינטרנט אני מקבל מהירויות כמעט זהות למחשב שמחובר קווי.
פורסם 2011 בינואר 2314 שנים מחבר מעולהאבל ניסית להעביר קבצים בין המחשבים<כאן מעניין על כמה מעביר. אני שואל כי אני רוצה לדעת פשוט אם כדאי לי לקנות גם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.