עבור לתוכן

עזרה-למה לא שומעים קיטעי קול קצרים בחיבור אופטי לרמקולים Z-5500

Featured Replies

פורסם

לדוגמא בישומים של ווינדוס....גם במישחקים אם הקטע קול קצר-כמו שני צלילים=לא שומעים או שומעים רק את הצליל השני

יש כאילו השעייה מרגע שהמגבר ברמקולים מקבל/מזהה אות דיגיטלי ואז מתחיל להשמיע אותו....ולכן הוא חותך אותו.

מישהו יודע איך פותרים את זה?

מה ואיפה לשנות בהגדרות?

פורסם

לוקח לו זמן כנראה להסתנכרן על האות. היה לי דבר דומה בעבר שאחרי זמן רב מדיי של שקט היה לוקח לרסיבר חצי שנייה לזהות את האות.

בנוגע לפיתרון אני יכול רק להציע שתחפש בהגדרות הכרטיס אפשרות שקשורה לחיבור האופטי (אולי משהו בסגנון להשאירו דלוק גם כשאין שום דבר שמתנגן).

פורסם

עוד לא יצא לי לבדוק את הכניסה האופטית בZ-5500.

יכול להיות שזה תלוי בכרטיס קול, איזה כרטיס יש לך ?

ושאלה לאנטולי:

מתי עדיף להשתמש ביציאה הדיגיטלית ומתי עדיף באנלוגי ?

מה ההבדל בין COAX ו OPTICAL בערוץ דיגיטלי ?

פורסם

אם יש לך כרטיס נורמאלי או שאתה מבצע פריסה כלשהי במחשב (לצורך מיקסר או אפקטים כלשהם) תשתמש באנאלוגי.

אם לא תשתמש בדיגיטלי. אופטי או קואקס לא משנה תאכלס. יש כאלה שמעדיפים אחד ויש כאלה שאת השני.

ואגב, בסופו של דבר אם אתה לא שומע הבדל בין הכניסות השונות אז מזה משנה איך תחבר? תבדוק ותחליט בעצמך מה יותר נוח\טוב לך.

פורסם
  • מחבר

יש לי רק כרטיס קול של לוח האם.....אומנם הוא די טוב=7.1+HDAUDIO +יציאות אופטיות.

אבל אני מישתמש באופטי כיוון שכך האות היוצא הוא דיגיטלי ללא כל המרה ואז אין חשיבות לכרטיס קול.

אז איך פותרים תהשעייה הזאת? יש עוד רעיונות ?

פורסם

דבר ראשון הייתי מנסה דרך כבל COAX למרות שיכול להיות שאין שום קשר בין סוג החיבור הדיגיטלי לבין התופעה שיש לך.

אם אין לך כבל זמין אז כדאי לבדוק קודם את האפשרות שאנטולי העלה קודם.

לוקח לו זמן כנראה להסתנכרן על האות. היה לי דבר דומה בעבר שאחרי זמן רב מדיי של שקט היה לוקח לרסיבר חצי שנייה לזהות את האות.

בנוגע לפיתרון אני יכול רק להציע שתחפש בהגדרות הכרטיס אפשרות שקשורה לחיבור האופטי (אולי משהו בסגנון להשאירו דלוק גם כשאין שום דבר שמתנגן).

פורסם

אני במצב דומה עם המערכת בחיבור עם TOSLink (ראה את מפרט הHTPC שלי) ולא חוויתי שום בעיות של צלילים קצרים.

כמובן שצריך לקחת בחשבון שיכולה להיותה העיה מסויימת עם פיענוח אות, אבל עדיין זה לא סביר.

פורסם
  • מחבר

אני במצב דומה עם המערכת בחיבור עם TOSLink (ראה את מפרט הHTPC שלי) ולא חוויתי שום בעיות של צלילים קצרים.

כמובן שצריך לקחת בחשבון שיכולה להיותה העיה מסויימת עם פיענוח אות, אבל עדיין זה לא סביר.

מוזר.....החיבור אצלי הוא דרך ה-COAX ...אבל לא אמור להיות הבדל בינהם כמה שאני יודע......

אשמח עם תשתף פעולה בניסוי קטן=תחליף את החיבור ל-COAX ותיבדוק אם יש שינוי בתגובה(אין לי כרגע כבל לחבור TOSLIMK ) .

מחכה לתשובה.

תודה מראש.

פורסם

לא צריך לצוטט תגובות מעליך.

גם לי אין coaxial זמין לבדיקה כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים