עבור לתוכן

בבקשה עזרה לגבי מחשב לנובו אדג' 13.3" ושימושו לתכנות ופיתוח

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

הבנתי שמעבדי I3 מסדרת UM הם מעין "לייט", שכזה. ואני תוהה האם המחשב שפרטיו אדביק למטה יספיק לי לצרכי תכנות ופיתוח. הכוונה לבסיסי נתונים, ויזואל סטודיו 2010, תוכנות למודלים DFD וכו'.. הכוונה כאמור למערכות מידע. אנא רק מי מכם שמבין ובא מהתחום שיענה לי, כי מאד חשוב לי לדעת לגבי הדגם הספציפי הזה, שאני יכולה להשיג בהנחה משמעותית. לא להתפזר לצדדים ולדגמים אחרים :)

תודה רבה מראש!

נייד LENOVO EDGE 13.3" I3 4GB FamilyEdge 13

MTM02172YG

Part NoNV12YIV

ProcessorIntel Core i3-380UM (4T/2C, 1.33GHz, 3M L3)

Memory2x2GB

HDD500GB/5400rpm

Optical DriveN/A

GraphicsIntel HD Graphics

Screen13.3 HD 1366x768 Glare - Matte Black

WirelessIntel 1000 BGN (1x2)

WWANEnabled

EthernetGigabit

ModemNo

BluetoothYes

CameraYes

FPRN/A

Battery6 cell

Card Reader5 in 1 Media Card reader

OSWIN 7 Pro 64

פורסם

שלום חברים

הבנתי שמעבדי I3 מסדרת UM הם מעין "לייט", שכזה. ואני תוהה האם המחשב שפרטיו אדביק למטה יספיק לי לצרכי תכנות ופיתוח. הכוונה לבסיסי נתונים, ויזואל סטודיו 2010, תוכנות למודלים DFD וכו'.. הכוונה כאמור למערכות מידע. אנא רק מי מכם שמבין ובא מהתחום שיענה לי, כי מאד חשוב לי לדעת לגבי הדגם הספציפי הזה, שאני יכולה להשיג בהנחה משמעותית. לא להתפזר לצדדים ולדגמים אחרים :)

תודה רבה מראש!

נייד LENOVO EDGE 13.3" I3 4GB FamilyEdge 13

MTM02172YG

Part NoNV12YIV

ProcessorIntel Core i3-380UM (4T/2C, 1.33GHz, 3M L3)

Memory2x2GB

HDD500GB/5400rpm

Optical DriveN/A

GraphicsIntel HD Graphics

Screen13.3 HD 1366x768 Glare - Matte Black

WirelessIntel 1000 BGN (1x2)

WWANEnabled

EthernetGigabit

ModemNo

BluetoothYes

CameraYes

FPRN/A

Battery6 cell

Card Reader5 in 1 Media Card reader

OSWIN 7 Pro 64

המעבד פחות או יותר יחזיק לך. ההארדיסק האיטי והשנה אחריות שאתה מקבל מלנובו הן המגרעות האמיתיות.

אבל פרט לזה אומרים שזה נייד סבבה...

פורסם

ניתן לקנות את המחשב עם 3 שנים אחריות, לדוגמה אצל אייבורי (רצוי לברר שהאחריות היא אחריות רשמית של IBM ישראל לכל התקופה)

ההארד דיסק יכול להיות הגבלה מסויימת, אבל ניתן במחיר זול להחליף אותו לאחד מהיר (אפילו בשלב מאוחר יותר)

אם חשוב לך זמן העבודה של הנייד, המחשב מומלץ מאוד.

המעבד סביר (מקביל ל-P320 של AMD פחות או יותר) ועדיין קשה לי להעריך מה יהיו הביצועים שלו עם תוכנות כבדות מאוד כמו מכונות וירטואליות.

פורסם
  • מחבר

ככל הנראה שנפלה החלטתי לקנות את הדגם הזה. אז שאלותיי לפני קניה -

1. האם מישהו מתכנת עליו? עובד אינטנסיבית? אם כן - האם מהירות ההארדיסק הנמוכה של 5400 משפיעה ואיך נוחיות המקלדת לצורך זה?

2. מה המחיר הכי זול למחשב הזה שמצאתם? וואלה ונענע נותנים ב3900 ואני מחפשת נואשות מקור זול יותר, נגיד באיזור ה3600.. או קצת יותר?

תודה!

פורסם
  • מחבר

דווקא מהירות ההארדיסק היא הבעיתית לי? כאמור, הצרכים העיקריים הם תכנות/פיתוח, עבודה עם שרתים, ובאופן כללי כתיבת קוד ויצירת תרשימים ומודלים למיניהם.

הגישה להארדיסק תהיה בעת שמירה, פתיחה, גישה וכו', מה שלא קורה כל שניה בכאלה שימושים..

אני לא משחקת במשחקים, ופה ושם אני אראה סרטים וסדרות

אשמח להסבר מפורט יותר בעניין וכיצד הדבר ישפיע עליי.

האם ההבדל בין מחשב זה לasus u35f הינו מאד משמעותי? כי במחשבה כבר עברתי הלאה לאסוס, בתקווה שזו בחירה נכונה.

שוב תודה :)

פורסם

אסוס היא בחריה גרועה ביותר, בעיקר מבחינת איכות הבניה והמקלדת. לגבי הדיסק - זה לא משנה מה המחשב עושה, דיסק 5400 מעקב את כל המערכת הפעלה.

פורסם

הנושאים אוחדו. נא לא לפתוח דיונים כפולים אם הם קשורים.

פורסם

האם ההבדל בין מחשב זה לasus u35f הינו מאד משמעותי? כי במחשבה כבר עברתי הלאה לאסוס, בתקווה שזו בחירה נכונה.

יש הבדל גדול מאוד בין ה-asus u35f וה-lenovo edge13.

האסוס הוא נייד עם מעבד רגיל, וזמן סוללה בינוני. לעומתו ללנובו מעבד חסכוני, וזמן סוללה גבוה יותר.

כמובן שהחסכון במעבד בא על חשבון ביצועים, ולכן האסוס יציג ביצועים עדיפים, עד כדי פי 2, מהלנובו.

בנוסף יש הפרש מחיר גדול ביניהם, של מעל 1000 שח, שהם 33 אחוז ממחיר המחשב הזול.

מהסיבות האלו, לא ניתן להשוות בין הניידים. כל אחד נועד לצרכים אחרים, והבחירה נעשית לפי החשיבות שאת נותנת לכל מדד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים