פורסם 2011 בינואר 314 שנים שלום ברשותי מחשב נייח יחסית חדשעד להיום השתמשתי בכרטיס המובנה של הלוח אם מתוצרת ASUS M4N68T-Mעם CHIPSET של nividaהיום רכשתי כרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 4350חיברתי את הכרטיס מסך ואין תגובההמחשב חושב מספר דקות כשהמסך כבוי ולאחר מכן מפעיל את המסך רק בעזרת הכרטיס המובנה על הלוח אםניסתי לשדרג את הביוס,להוריד דריברים אך כלום לא עוזראני שם לב שהוא כן מזהה את הכרטיס כי בעת הכנסת הכרטיס החדש המחשב ממתין כחצי דקה עד שהוא בוחר בכרטיס המובנה.אין ציפצופים היכולים להעיד על בעיה כלשהיא בחיבור של הכרטיס מסךהמסקנה היחידה שלי זה בספק כוח רשום עליו 480watt אבל הוא נראה ג'נרי לחלוטיןאיך ניתן לבדוק האם הבעיה היא בספק כוחהמחשב נדלק גם כשהכרטיס מסך החדש נמצא על הלוח אם,פשוט הלוח אם בוחר באופציה של הכרטיס מסך המובנה ומעלה דרכה את XPאני יודע שלא בריא לשלב חומרה של NIVIDA ו AMD אבל פרח מזכרוני דבר זה במעמד הרכישה..מה עלי לעשות?בתודה מראשלוסקי נתנאל
פורסם 2011 בינואר 414 שנים אתה לבחור ב PCIE בביוס ?לחפש בביוס את SOUTHBRIDGE CONFIGURATION ושמה את PRIMARY GRAPHICS ADAPTER
פורסם 2011 בינואר 414 שנים מחבר הייתודה על התגובה המהירהבדקתי את האופציה הזאת כבר.ורשום שPCI-E הוא האופציה הראשונה שהוא טוען ממנהוהמחשב באמת מראה סימנים שהוא מנסה לטעון אותו הוא מתעכב כחצי דקה בהעלאת הPOSTואז הוא כנראה עובר לברירת מחדל שלו שזה הכרטיס מסך המובנההשאלה איך אני שולל את האופציה של הספק,אין לי כרגע ספק תקין בזמין.אם הבעיה היתה נעוצה בספק האם הוא לא היה צריך להידלק בכלל?או לפחות להראות נפילות מתח ופעם להידלק ופעם להיכבות?כרגע הכרטיס מסך מחובר בתוך הלוח אם ואין שום בעיה עם המחשב.פשוט הוא לא מזהה אותו ואני כרגע עובד עם הכרטיס מסך המובנה.
פורסם 2011 בינואר 414 שנים אני ממליץ להשיג כרטיס מסך אחר (תקין כמובן) ולבדוק על המחשב שלך או לחילופין לקחת את הכרטיס מסך שקניתה ולבדוק אותו על מחשב אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.