עבור לתוכן

מגזין "גיימינג" ישראלי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתם קוטלים את הרעיון עוד לפני הביצוע.

חשבתי שלפחות כאן אוכל למצוא עידוד,אבל מה אני מקבל כלום על כל רעיון שלי יש 10 אנשים שקוטלים.

די!!!

אני מנסה,קשה לי אז גם אתם צריכים לדכא אותי.

אני בסך הכול רוצה להוציא עיתון על משחקים.

אין אף בן אדם שרוצה לנסות לקרוא את העיתון כשהוא יצא

התגמשתי מאוד אני ימכור אותו במחיר עלות מינימלית!

אני בגיליונות הראשונים מוכן לנסוע ולתת את הגיליון לכל מי שרוצה

מי שחושב בהגיון שבבקשה,ישלך לי למייל או לפרטי את הפלאפון שלו.

מקסימום הוא יבזבז 25 ש"ח על עיתון.

בבקשה,לא לנסות דווקא לקטול!

רום מסיקה

• תגובות 60
  • צפיות 12.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה לא צריך להתעצבן מביקורת, להפך אתה צריך להקשיב ולנסות להבין כמה שיותר מה הלקוח רוצה או מעוניין לראות.

כדאי לך מאוד לשמוע ביקורות עכשיו מאשר אחרי שתעבוד קשה ותשקיע כשכבר יהיה מאוחר מידי

אתה רוצה עזרה אנשים אומרים לך את המציאות, אם כולם יגידו לך "סבבה בהצלחה" ולא יקנו מזה באמת יעזור?

אתה יודע כמה דוגמאות של מגזינים יוצאות לפני שמפרסמים אחד?

תנסה לברר יותר בנושא ותזכור תמיד שאנשים פה מנסים לעזור, גם אם הביקורות לא חיוביות תמיד

פורסם
  • מחבר

עוד חצי שעה אני אתן לכם ביקורת לדוגמא,כדי שתוכלו להתרשם המתוכן,העיצוב,הרמה

הביקורת תהיה על המשחק : HAWX 2

וגם בחורצ'יק אחד בפורום אחר נתן לי רעיון לפינה נחמדה:

XBOX 360 VS PC

רום

פורסם

אני לא רוצה להעליב, אבל אתה צריך קודם לעבוד על העברית שלך לפני שאתה מתכוון לפרסם את הגליון הראשון של המגזין שלך (יהיה יהיה עם אם, טעות כתיב נפוצה אצל גולשי FXP וויגייס)

כמו כן שמתי לב שאין לך ממש כשרון בעיצוב (גם לי אין אז קח את זה כביקורת), לכן אם אתה בכל זאת מתעקש לעבוד על הפרויקט שלך, הייתי מציע לך למצוא מעצב טוב.

עריכה: בנוסף לזה אני מחזק את אלה שהגיבו לפני, אתה צריך קודם כל להוכיח ולהראות את רמת המגזין שלך, לכן מומלץ להוציא אותו בפורמט PDF או באיזשהו בלוג.

פורסם

רום

מבלי לפגוע

זה חלש מאוד

רמת העברית נמוכה מאוד והסיקור עצמו מאוד לא מעניין

פורסם

אם אתה מצפה מאנשים לשלם עבור תוכן כזה אני באמת ממליץ לרדת מהרעיון כמה שיותר מהר.

פורסם

רום, אתה בן 16 ועזוב שיש שגיאות בעברית וכדומה, אבל אתה גם כותב בשפה של מתבגר עם סלנג ו"אימפולסיבית".

קח עצה, תנסה לכתוב בשביל אתר כולשהו בתור כתב, תנסה אפילו לדבר עם הצוות שלנו (הבחור מעליי לדוגמה) כדי שתקבל את הבומבה איך באמת צריך לכתוב לפחות חדשה קצרה של בערך 500 מילים. אחרי זה תחשוב על לכתוב סיקורים של 1-2000 מילה שאתה חושב שצריך להיות במגזין שלך.

בכל מקרה, הבעייה של עם המגזין זה תוכן. אך אחד לא ישלם גרוש בשביל תוכן שישנו ברשת. אני עבדתי ב PC PLUS המגזין אולי הכי גדול בישראל בזמנו שנסגר אחרי כל השאר בסופו של דבר כי כל המידע זמין באינטרנט והמנויים פחתו עד שזה לא היה כדאי כלכלית.

אל תנסה להמציא את הגלגל, תשמע לי ותתקדם מכתיבה בסיסית אל עבר משהו משלך בהמשך הדרך.

פורסם

אתם קוטלים את הרעיון עוד לפני הביצוע.

חשבתי שלפחות כאן אוכל למצוא עידוד,אבל מה אני מקבל כלום על כל רעיון שלי יש 10 אנשים שקוטלים.

די!!!

אני מנסה,קשה לי אז גם אתם צריכים לדכא אותי.

אני בסך הכול רוצה להוציא עיתון על משחקים.

אין אף בן אדם שרוצה לנסות לקרוא את העיתון כשהוא יצא

התגמשתי מאוד אני ימכור אותו במחיר עלות מינימלית!

אני בגיליונות הראשונים מוכן לנסוע ולתת את הגיליון לכל מי שרוצה

מי שחושב בהגיון שבבקשה,ישלך לי למייל או לפרטי את הפלאפון שלו.

מקסימום הוא יבזבז 25 ש"ח על עיתון.

בבקשה,לא לנסות דווקא לקטול!

רום מסיקה

עם אתה נכנע בכזאת קלות אתה לא בנוי לזה

ב) ליצור מגזין גיימינג איכותי, שאנשים ירצו לקנות ולשלם עליו. כלומר, לא רק שהוא צריך להיות טוב מספיק בשביל שאנשים יהיו מוכנים לבזבז עליו את הזמן ולקרוא אותו (שזה גם לא מובן מאליו) הוא גם צריך להיות טוב מספיק בשביל שאנשים ישלמו עליו. זה אפשרי. אבל זה קשה מאוד. רבים וטובים נכשלו במשימה הזו בישראל.

גם בארצות הברית נסגרו מגזינים גדולים שגלגלו מיליונים

ולא רק בגימינג

פליבוי בהפסדים כבר שנים -האינטרנט הרג את הצורך של רוב הלקוחות הפוטנציאלים

למרות שאני אוהב מגזינים גם בגלל האינטרנט וגם בגלל כריתת יערות אני לא רואה את עצמי קונה היום מגזין

זה פשוט שריד משנות ה90 ולא רלוונטי היום

פורסם

עם אתה נכנע בכזאת קלות אתה לא בנוי לזה

קירוב, שוף לא בנוי?! מה אתה מדבר אליו כאילו הילד רוצה לפתוח דוכן צמר גפן מתוק בפינת הרחוב...

הלוואי עלייך יוזמות כלכליות כאלה לצאת סוף סוף מבית ההורים

פורסם

אתה לא צריך להתייאש, רק לחשוב קצת יותר ולקחת את הדברים יותר ברצינות

ההשקעה אפילו של אתר באנטרנט היא אדירה ואתה צריך לחשוב אם באמת יש לך את הכח והסבלנות לשבת במשך שעות

לכתוב ולבנות כל כתבה.. כמה באמת ישבת על הדף הזה שכתבת?

תנסה לראות באתרים מפורסמים את המבנה של הכתבות

פרטים על החברה המפתחת \המפיצה

סוג משחק

תאריך יציאה

פלטפורמות ואפילו יהיה נחמד דרישות מערכת

מבוא קצר למה שאנחנו הולכים לקרוא בלי משפטי סיכום

הסבר על המשחק, המקומות, המטוסים, מה הסיפור אם יש כזה, משימות מעניינות\לא מעניינות, תחושת המשחק, הגרפיקה, הסאונד, שימוש בבקרים מתקדמים, ואם אחרי כל זה אתה חושב שלא שכחת כלום אתה מוזמן לגשת לסיכום..

זה לא כזה פשוט לכתוב ביקורת טובה, אנחנו לא באים אליך בטענות זה באמת משהו שצריך ללמוד או להתאמן עליו ולפעמים צריך כשרון כתיבה מסויים שהוא יכול לבוא עם הזמן

פורסם
  • מחבר

ביינתים הבן אדם היחד שעזר לי הוא:wrecker

תודה wrecker

פורסם

מה עזר לך? אתה פשוט מסרב לשמוע שזה רעיון שלא יצליח. במיוחד בכישורים (שאין) לך. אתה סתם הולך עם הראש בקיר.

פורסם

אם הגעת לקבל ליטוף לאגו, אז הגעת למקום הלא נכון.

פורסם

ביינתים הבן אדם היחד שעזר לי הוא:wrecker

תודה wrecker

רום צא מהשוק' date=' אתה לא שם מי האנשים שעונים לך ומי האנישם שלוקחים אותך ברצינות נכון? אנחנו, חברי צוות האתר ואני שבמקרה מכיר את התחום מבפנים(!)...

בוא נראה לרגע איך ענו לך באתרים האחרים בהם שאלת ונשווה לתגובות כאן. אתה באמת חושב שלא ניסו לעזור לך ?

GAMER

[url']http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=1051367

SATLA ZONE

http://www.satla-zone.co.il/forums/f108/t136399

FXP

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7360299

לא עזרו לך נכון? נכון. אז קח אותנו ברצינות.

נ.ב - היה כבר ניסיון להקים עיתון כזה ע"י גוף מקצועי והפרוייקט נגנז (הלינקים מתים מן הסתם).

http://www.vgames.co.il/article/3216.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים