פורסם 2011 בינואר 314 שנים ;D איזה עתיק אתה.. אני כבר מזמן השתדרגתי.. בדור החדש יש פי 12 יותר שיחות! אני לא יכול לחכות שיצא הדור הבא.. כבר דלפו כמה תמונות שלו:
פורסם 2011 בינואר 314 שנים יש כל כך הרבה דיונים על זה, חלקם טריים כמו דג בים.במקום לפתוח דיון נוסף, לך תחבור לדיון האחרון.
פורסם 2011 בינואר 314 שנים גם לא לגמרי ברור על איזה דגמים מדובר.יש כמה דורות של איפון, וגם גלקסי זה שם לסדרה של דגמים, חלקם ישנים מאוד והקשר בינם לבין הגלקסי S הוא רק בשם.
פורסם 2011 בינואר 414 שנים מחבר הנחתי שתבינו למה אני מתכוון וחוצמזה שלא היה לי זמן לכתוב באותו הרגע...אז הבנתי שהחסרון העיקרי של הגלקסי I9000 הוא שאין לו פלאש, בגדול אני כבר כמעט השלמתי עם הסמסונג אני צריך רק לוודא עם מישהו שיש לו את המכשיר שהוא יושב נוח בכיס ללא תקיעות ועם יכולות מערכת מגוונת.
פורסם 2011 בינואר 414 שנים למה אתה מסתבך, לך לפורום המתאים (גאדג'טים) ויש לך שם דיון סופר מקיף על ההבדלים בין הגלאקסי S לאייפון 4.אם אתה מתעקש על תשובות לא אפויות, אז יש לי גלאקסי, הוא נוח בכיס, לא נתקע וגם היכולות שלו מאד מגוונות. אבל בחייך, תתעמק קצת בחומר לפני שאתה בוחר סמארטפון באלפי שקלים...
פורסם 2011 בינואר 414 שנים מחבר כבר עברתי על עשרות ביקורות אבל אף אחת מהן לא הצליחה לגרום לי להגיע להחלטה!
פורסם 2011 בינואר 414 שנים הנחתי שתבינו למה אני מתכוון וחוצמזה שלא היה לי זמן לכתוב באותו הרגע...אז הבנתי שהחסרון העיקרי של הגלקסי I9000 הוא שאין לו פלאש, בגדול אני כבר כמעט השלמתי עם הסמסונג אני צריך רק לוודא עם מישהו שיש לו את המכשיר שהוא יושב נוח בכיס ללא תקיעות ועם יכולות מערכת מגוונת.פלאש = פלאש לדפדפן או פלאש למצלמה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.