עבור לתוכן

נפל בידי לקנות LCD 32 אינ'צ משומשת במחיר זנות

Featured Replies

פורסם

ערב טוב אנשים.

יש לי שכנה רוסייה שבקשר טוב עם אמא שלי.

היא באה להתארח אצלנו היום,ומפה לשם היא אמרה שהיא רוצה למכור את כל מה שיש לה בבית(חוזרת בחזרה לרוסיה),היא רוצה על הLCD 32 אינצ' שלהם כ500 שקלים..

השאלה אם זה שווה או לא?,הם עלו לארץ לפני 3 שנים וקנו את זה חודש אחרי שהם עלו,ככה שאחרית כמעט בטוח שאין,אין לי מושג מה החברה של הטלויזיה אני ינסה לברר מחר או מחרתיים,אבל גם אל זה טלויזיה ג'נרית של סנסוי או משהו כזה המחיר דיי פייר לא?(כרגע אני עם הCRT 21 בחדר,יש לי ממיר HD של הוט,אני עובד מפה לשם בכח אדם וההכנסה שלי בערך היא כ1000 שקלים בחודש,עדיין לומד י'ב..)

אז מה אתם.......הייתם עושים? :cool2:

פורסם

ב 500 שקל? שיהיה הזבל של הזבל- קונים.

פורסם

הייתי קונה מקסימום הייתי מוכר אותו ביותר אם אפשר

פורסם

הייתי משנה את הכותרת קודם כל

לא מכובד לאתר כמו HW

פורסם

ב500 שקל אני אקנה אותה ממך אם לא בא לך עליה...

פורסם

בודקים שזה עובד, וקונים.

פורסם

בשביל 500 שקל הייתי קונה גם בשביל שיישב בתור משקולת נייר.

פורסם

1+

פורסם

תבוא אליה, תבדוק שהיא לא מפורקת, עובדת מן הסתם ותקנה.

פורסם

32 אינצ' ? מצידי שיהיה תלוי הפאנל אל הקיר מחובר מספק של מחשב, בדיוק כמו ה 24 אינצ' שיש לי עכשו

פורסם
  • מחבר

חחח אוקי הבנתי שיצאתי טיפש עם השאלה :smile1:

אני עדכן מחר או מחרתיים של איזה חברה הטלויזיה ואולי אפילו דגם אם הבן שלה ידע בכלל על איזה דגם מדובר.

והטלוזייה לא מפורקת ולא נעליים,עומדת אצלם בבית וכל היום דלוקה עם ממיר HD של הוט. אמינות פה זה לא הבעיה,מדובר באנשים סופר הוגנים.

פורסם

תקח אותה, מקסימום תשים אותה בשירותים ותראה TV בזמן שאתה #%^&&)$*Q@$%^!Q%................

פורסם

מסגרת לתמונה

תתלה מעל למיטה ושים שומרי מסך מרגיעים

פורסם

תקנה גם אם היא לא עובדת.

קח מצלמת וידאו איכותית(2 צלמים, אחד למעלה אחד למטה) וזרוק אותה מהבניין הכי גבוה שתמצא ותעלה ליוטיוב ;D

פורסם

לפני שאתה קונה תבדוק שהיא תומכת ב3D ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים