פורסם 2011 בינואר 214 שנים שלום,אני מנער את האבק מהשרשור הזה ולא פותח חדש מאחר ונראה לי שכאן הכי ראוי...קיבלתי רסיבר מרנץ מדגם SR870 שזקוק לקצת תשומת לב.בשלב ראשון, חסרים לו שני כפתורים (חוגות) של הבס והטרבל. יש למישהו מושג היכן למצוא כאלו ? באי-ביי לא מצאתי...היכן ניתן למצוא שלט ( באי-ביי דווקא כן מצאתי אבל יקר להחריד...)[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בינואר 214 שנים יש כאלה בערך בכל מעבדת תיקונים / חנות רכיבים אלקטרוניים בארץאתה יכול לפרק ממשהוא אחריש 2 סוגים עיקריים אחד שנראה כמו כוכב ואחד שנראה כמו מעגל אם צד חתוך, אתה צריך את זה שמתאים
פורסם 2011 בינואר 1214 שנים תגיד לי מה הבעיה לקפוץ לכול חרט שיבוא לך עליו עם דוגמא אחת ולחרוט לך 3 כפתורים או כמה שאתה צריך מדולירין או אוקולון שחור ... ואחרי זה פשוט לעשות להם ליטוש ולקדוח באמצע חור יותר קטן בכמה רבעי המילימטר מהציר של הפונט'ציומטר ... ועם בא לך אפשר לעשות גם לקדוח חריר קטן עם מקדח 1.5 מ"מ במקום החירוץ המקורי ולמלא בצבע לבן יראה גם מקצועי ויפה ויעלה לך לא כזה יקר נ.ב מצטער על ההקפצה ... אבל חשבתי לנכון להגיב כאן
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים מחבר מצטער על ההקפצה ? להיפך ! תודה על התגובה דווקא חריטה נשמע לי יקר... אני ציפיתי לפתרון בעלות של כמה שקלים (בהתחשב בעובדה שרסיבר ישן שלם עולה 100-200 ש"ח) לאחר שראיתי פה בפורום שאנשים מתעסקים ברסיברים ישנים ומפרקים אותם לגורמים לטובת חלקי חילוף, חשבתי אולי מישהו כאן יוכל למכור לי כפתורים כאלה (עיגול חתוך) או תמורת החלפה מעניינת (גם אני מחזיק כמה אלמנטים ורכיבים) או אולי מישהו מכיר חנות תיקונים'/אלקטרוניקה בפ"ת ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.