פורסם 2011 בינואר 314 שנים לא לזמן הקרוב קודם כל צריך להחזיר את המקרן מתיקון, אז יהיה אפשר להתקין את הרמקולים ככה פשוט המשפחה חושבת אני מאמין שקודם צריך לקנות רמקולים, כי בינתיים אנחנו משחקים על מסך 160 אינץ' בPS3 עם רמקול ג'נרי אחד לצד אחד של 15W האם אתם בטוחים שאין רמקולים יותר משתלמים לתקציב הזה? רמקולים אם מגבר אולי? כי פשוט הדרך היחידה שלי לחבר אותם לPS3 היא דרך הכבל האופטי שלא יכול להעביר 5.1 HD אלא רק 5.1 DD/DDS.
פורסם 2011 בינואר 414 שנים מחבר טוב אז לפני שא נימזמין הבנתי ממשהו שהסאב של הרמקולים האלו הא כמו מן רמקןך שרק עושה קול של באס זה נכון ?מישהו מכיר את התופעה הזאת ?תודה רבה ותענו מהר בבקשה שקד
פורסם 2011 בינואר 414 שנים סאב וופר עושה רק תדרים נמוכים (באס).5.1 הכוונה 6 ערוצים.2 קדמיים 2 אחוריים1 מרכזיו1 סאב וופר שמשלים את הסאונד ומרעיד את החדר כמו בקולנוע.כנראה בגלל זה הנקודה כי הוא לא בדיוק ערוץ רגיל.
פורסם 2011 בינואר 414 שנים הזמנתי את הרמקולים אבל אני יודע שיהיו לי איתם הרבה בעיות: 1. הדרך היחידה לחבר אותם לPS3 היא דרך כבל אופטי שלא מסוגל להעביר 5.1 HD אלא רק 5.1 DD/DDS מה שיצור בעיות תאימות בחלק מסרטי הBLUE-RAY. 2. תליית הרמקולים על הקיר בעייתית ודורשת פירוק רמקולים ו\או קניית מתאמים. אני מקווה שאני לא אצטרך לפרק אותם. ואלו רק הבעיות שאני מודע אליהם, מי יודע מה יבוא בהמשך. בכל מקרה, הגיע הזמן להחליף את הרמקולים הג'נריים של ה15W לכל ערוץ (סטריאו) שאחד מהם לא עבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.