עבור לתוכן

קעקוע בצהל

Featured Replies

פורסם

ברור שלקצינים לא אכפת, בעיות משמעת כאלה הן באחריות הרס"ר, אבל יש לו את כל הבסיס על הראש והוא בטח לא יסתכל עליו ויגיד אהה הנה זה עשה קעקוע חדש...

בקיצור לא יעשו לו כלום.

פורסם
  • מחבר

חחח זהו... אם אין חוק אז אם אני עובד רגיל אין להם על מה לשפוט אותי.

פשוט לאחרונה מפקיד שלי הצעיר - רס''ל - מתחיל אם כל מיני שטויות... שאסור ללכת אם צלב לנוצרי ושאסור לדבר רוסית בבסיס.. זה "חוקים של מכנה"...

פורסם

פשוט לאחרונה מפקיד שלי הצעיר - רס''ל - מתחיל אם כל מיני שטויות... שאסור ללכת אם צלב לנוצרי ושאסור לדבר רוסית בבסיס.. זה "חוקים של מכנה"...

זו עילה לכבילה, יש חופש דת בצבא.

פורסם

אסור לדבר רוסית?? תגיד לו שאסור לדבר שטויות....

כנ"ל לגבי עניין הצלב הנוצרי...

פורסם

מה שכן, יכולים להכריח אותך ללכת עם השרוולים למטה בזמן טקסים (או כל דבר ייצוגי). זאת בלי קשר ל-מתי עשית את הקעקוע.

פורסם
  • מחבר

הוא טוען שיש חוקי במחנה ושם אסור ליהות אם צלב, להכניס צלב לחדר או לארון פרטי שלך אולדבר רוסית אם יש מישהו דובר עיברית בסביבה :kopfpatsch:

פורסם

הוא מזיין בשכל. יש דבר כזה חוקי מחנה והם יכולים להיות שונים ממחנה למחנה(באיזה שעות אפשר להסתובב על אזרחי וכו' וכו') - אבל מה שהוא אומר זה זיון שכל. מותר לך לדבר רוסית כמה שבא לך. לגבי שרשרת של צלב זה בעייתי מבחינת הופעה. נדמה לי שאסור ללכת עם שרשראות בכלל - אך דין שרשרת עם צלב כדין שרשרת עם מגן דויד.

פורסם
  • מחבר

הוא מזיין בשכל. יש דבר כזה חוקי מחנה והם יכולים להיות שונים ממחנה למחנה(באיזה שעות אפשר להסתובב על אזרחי וכו' וכו') - אבל מה שהוא אומר זה זיון שכל. מותר לך לדבר רוסית כמה שבא לך. לגבי שרשרת של צלב זה בעייתי מבחינת הופעה. נדמה לי שאסור ללכת עם שרשראות בכלל - אך דין שרשרת עם צלב כדין שרשרת עם מגן דויד.

הוא אומר שאם מדברים רוסית אז אנחנו יכולים כיאלו לקלל את הבן אדם שאיתנו בחדר שלא מבין ו זה תלונה :)))

פורסם

שרשרת זהב\כסף מותר.

פורסם

הוא אומר שאם מדברים רוסית אז אנחנו יכולים כיאלו לקלל את הבן אדם שאיתנו בחדר שלא מבין ו זה תלונה :)))

יש חייל/מפקד בצה"ל שלא יכול לזהות את הקללות ברוסית?? :lol: לא לומדים את זה בטירונות כבר??

פורסם
  • מחבר

חחח זה מצחיק הוא פשוט רציני לגבי זה :bash:

פורסם

אם הוא מעז להעניש אותך באיזשהי צורה על זה, קבול לו את האמא שילמד שזה שהוא בצבא קצת יותר זמן לא הופך אותו לאלוהים, נמאס מאנשים שהכח משחית אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים