עבור לתוכן

קעקוע בצהל

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

אני ג'ובניק בחיל-אוויר... יש לי קעקוע גדול על הזרוע של היד... לפני שנתיים עשיתי אותו... לא אמרו לי כלום... לפני שבוע ברגילה שלי עשיתי עוד אחת יותר קטן בזרוע של יד השניה. ופיתאום אני מגלה שאני רכוש צהל ועל הקעקוע יכולים לשפוט אותי ולהכניס לכלא. על השחטת רכוש...

אני חיפשתי בפורומים רבים אבל לא מצאתי שום פקודה שאומרת משהו על קעקועים בצבא.

חוץ מזה מצאתי כאן בפורום : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449803.10

ואומרים שם שאין פקודה לגבי קעקועים.

אם אני לא מוציא גימלים ומבצע את התפקיד שלי כמו שצריך - עדיין יכולים לשפוט אותי על הקעקוע.?? אני לא יכול להגיד שהוא ישין למה קצין שלי מכיר שיש לי רק אחד...

מה שאני מבין שרק בתנאי שחייל מוציא גימלים או אמר שהוא לא יכול לעשות עבודות רק אז יכולים לשפוט אותו על זה...

תודה...

פורסם

אני מכיר כמה אנשים שעשעו קעקוע בזמן השירות ולא דיברו איתם..

עד כמה שאני יודע זאת הנפצה - עוד אחת מתוך עשרות הנפצות.

פורסם
  • מחבר

בקעקוע ראשון שלי קתין שאל אותי ממתי הקעקוע? אמרתי לו שזה לפני גיוס... אין לי ביעה ללכת גם אם שרוולים ארוכים... פשוט... אני רוצה לדעת אם יש פקודה כזאת למקרה שהם יעשו לי איזה ביעה אם זה...

פורסם

גם לי זה נשמע הנפצה. אבל, כדי שתהיה "מבוטח" ושתדע בדיוק אם זה אמיתי או לא, צור קשר עם:

נציב קבילות חיילים http://www.idf.il/hebrew/NAKHAL/default.asp

או

קצין פניות הציבור http://www.aka.idf.il/main/kapatz/

לשני הגופים יש מרכז "מידע" שבו אתה יכול לשאול את השאלה שלך ואז יגידו לך אם זה נכון או לא. לפי מיטב ידיעתי, זו הנפצה.

פורסם

אפשר לשפוט אותך על זה שעשית קעקוע בצבא.

פשוט מאוד תכחיש ותגיד שהקעקוע כבר מלפני הצבא (אחרי הצו ראשון אבל לפני הגיוס).

פורסם
  • מחבר

אפשר לשפוט אותך על זה שעשית קעקוע בצבא.

פשוט מאוד תכחיש ותגיד שהקעקוע כבר מלפני הצבא (אחרי הצו ראשון אבל לפני הגיוס).

על איזה סעיף בידיוק ולמה? איפה רשום שאסור? ואני לא יכול להגיד שזה לפני צבא כי מכירים שלא היה לי שם... ו לשקר... זה יותר גרוע

פורסם

במקום לירות באפלה - צור קשר עם נקחל או קפ"צ. יש להם גישה לכל פקודה וכל נוהל - הם יוכלו לומר לך אם זה בולשיט או לא.

לפי מה שאני יודע, זה בולשיט די גדול.

פורסם
  • מחבר

סבבה. שלחתי\ נירא מה יגידו לי. יש מישהו אולי שעשה את זה כבר ויודע 100%?

אני חושב שאם חייל עושה קעקוע ולא מקבל גימלים וממשיך לעשות את תפקידן אז אין על מה לשפוט אותו. "הרכוש" מתפקד כמו שצריך :)

פורסם

זו הנפצה מוחלטת.

בתור מפקד לחיילים (קצין) - חיילים שלי עשו קעקועים ולא הייתה שום בעיה עם זה- לא לי ולא למפקדים שלי.

ותוך כדי היותי קצין , עשיתי קעקוע על הזרוע בידיעה של המפקד שלי (רס"ן) ולא הייתה לי ולו שום בעיה עם זה.

בנוסף לכך, בתור משפטן - "הקביעה" שאתה וגופך רכוש צה"ל נוגד חוקי יסוד במדינה.

שורה תחתונה , כל עוד הקעקוע נעשה בזמנך הפנוי ולא על חשבון זמנך בצבא והוא לא פגע בתפקוד שלך בצבא -אין שום סיבה שבעולם שישפטו אותך.

פורסם
  • מחבר

או! זה תשובה טובה. איפה אתה משרת?

פורסם

לשלוח להם זו לא הדרך. ייקח להם יותר מדי זמן לענות ואתה לא מתכוון לקבול מישהו. אתה פשוט רוצה לדעת האם האיומים נכונים או לא. בשני העמודים - גם של נקח"ל וגם של קפ"צ - יש מספרי טלפון.

פורסם
  • מחבר

לא לא אחי אף אחד לא אומר לי או מעיים אליי... אני פשוט רוצה לדעת למקרה חירום :)))

פורסם

התגובה שלי נוסחה בלשון עבר , היום אני במיל'....

פורסם
  • מחבר

תגיד לי ויש איזה חוק שקשור לזה?? פ''מ או משהו?

פורסם

לא מכיר שום חוק צבאי / פ"מ בעניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים