עבור לתוכן

מבחן ielts-מבחן לבדיקת רמת האנגלית,ושאלה על wall street

Featured Replies

פורסם

כמובן שאין לי שמץ של מושג.

הרי אני לא מכיר אותך ואת רמת האנגלית שלך, אני לא מכיר את מבחן ה-IELTS ואני גם לא יודע איזה ציון אתה צריך בשביל האוניברסיטה הזאת.

הצעה שלי - תעשה מבחן IELTS לדוגמא (אני בטוח שאפשר למצוא באינטרנט) ותראה איך הציון שלך.

אם הוא מאוד רחוק מהציון שאתה צריך אז תשקול לעשות קורס (או שתשקול מחדש אם לימודים באנגלית בכלל מתאימים לך)

ואם הוא קרוב מאוד או אפילו יותר טוב מהציון שאתה צריך אז כנראה שמספיק לך ללמוד קצת (אם בכלל) בעצמך בשביל לעבור את המבחן.

פורסם
  • מחבר

צריך לקבל 6,ובחלק של הכתיבה צריך לקבל 6.5,האם אלו ציונים גבוהים?

סתם שאלה:למה בחרת ללמוד בארצות הברית ולא בישראל?האם התוכנית שלך היא אחר כך לגור שם ולעבוד שם או לחזור לישראל?

פורסם

ושוב אני אגיד - אני לא מכיר את המבחן IELTS ואין לי אפילו שמץ של מושג איך הוא בנוי.

הצעה שלי - תעשה מבחן IELTS לדוגמא (אני בטוח שאפשר למצוא באינטרנט) ותראה איך הציון שלך.

אם הוא מאוד רחוק מהציון שאתה צריך אז תשקול לעשות קורס (או שתשקול מחדש אם לימודים באנגלית בכלל מתאימים לך)

ואם הוא קרוב מאוד או אפילו יותר טוב מהציון שאתה צריך אז כנראה שמספיק לך ללמוד קצת (אם בכלל) בעצמך בשביל לעבור את המבחן.

ובנוגע לתוכניות שלי - אני כנראה לא מתכנן לחזור לארץ, אם כי אין לדעת מה יהיה.

פורסם
  • מחבר

אתה בעל אזרחות אמריקאית?

פורסם

אתה בעל אזרחות אמריקאית?

למה זה בדיוק משנה?

פורסם
  • מחבר

כי בלי אזרחות אמריקאית מין הסתם אי אפשר לגור ולעבוד ולעשות כלום באמריקה?

פורסם

לא, אין לי אזרחות אמריקאית.

וזה לא נכון להגיד שאי אפשר לעבוד ולגור בארה"ב בלי אזרחות, בשביל זה קיים הגרין קארד.

וכרגע התכנון זה ללמוד בארה"ב, אח"כ נראה מה יהיה.

פורסם
  • מחבר

חח אתה יודע מה הסיכוי לקבל גרין קארד?

פורסם

כי בלי אזרחות אמריקאית מין הסתם אי אפשר לגור ולעבוד ולעשות כלום באמריקה?

לימודים = ויזת סטודנט

חח אתה יודע מה הסיכוי לקבל גרין קארד?

זאת הגרלה

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%92%D7%A8%D7%9C%D7%AA_%D7%94%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9F_%D7%A7%D7%90%D7%A8%D7%93#.D7.A1.D7.99.D7.9B.D7.95.D7.99.D7.99_.D7.94.D7.96.D7.9B.D7.99.D7.99.D7.94

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים