עבור לתוכן

מבחן ielts-מבחן לבדיקת רמת האנגלית,ושאלה על wall street

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני משתחרר מהצבא בעזרת השם עוד שנה וחצי,כאשר אני בשאיפה עד אז להיות עם אנגלית טובה,והמטרה היא ללכת ללמוד תקשורת באירופה,מה יהיה אחר כך נראה.

אני מתחיל בזמן הקרוב לשפר את האנגלית דרך wall street,אבל זו לא ממש הנקודה.

הנקודה היא:בשביל להתקבל לאוניברסיטה הזאת צריך לעבור בחינת ielts,שזו בחינה לבדיקת רמת האנגלית שלי.

חיטטתי בגוגל לגבי הבחינה הזו ומצאתי מעט מאוד מידע

מישהו יכול להסביר על הבחינה הזו?מה בעצם יש בה?

אני אלמד תקשורת,והדרישה שלהם היא 6.5 במבחן הזה.האם זה קשה להשיג ציון כזה?

אם אני אתכונן בצורה טובה למבחן הזה אני אוכל לעבור אותו בפעם הראשונה שאני אגש אליו?

שאלה נוספת:איך בית הספר ללימוד אנגלית wall street?יש כאן מישהו שלומד/למד בו בעבר ויכול להגיד עליו משהו?אם באמת אני אלך לשם ואלמד שם בצורה רצינית והכל,אני אוכל לצאת משם עם אנגלית ברמה כזו שתאפשר לי אחר כך ללמוד באירופה באוניברסיטה?

תודה רבה,שבוע טוב ושנה אזרחית טובה!!!

אני מבקש לא לעשות מהדיון הזה דיון אוף ונפיק,באתי סך הכל עם כוונה טובה לשאול שאלה ולקבל עליה תשובות רציניות!

תודה!

פורסם

אני אתן לך עצה לגבי איפה אפשר ללמוד אנגלית ברמה הכי גבוהה ובלי כסף.

מאמרי מדע,תוכניות על מדע כל דבר שקשור למדע והוא באנגלית זה המקום בשבילך.

ספרות באנגלית זה גם כיוון טוב,לא ספרים קלאסים שתרגמו אלה ספרים שבמקורם נכתבו באנגלית.

בהצלחה לך בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

איפה יש מאמרים מדעיים?סתם לחפש באינטרנט כאילו?

מה לגבי המבחן הזה?לגבי הבית ספר אין לך מושג?

פורסם

אין לי מושג ;)

חפש בגוגל abiogenesis זה נושא שמעניין אותי מאוד.

פורסם
  • מחבר

גם אני חיפשתי בגוגל,אבל פניתי לכאן לשאול אם מישהו עשה את המבחן או יודע על המבחן קצת יותר ממה שרשום שם בכל מיני אתרים?

פורסם

אם קיבלת רמת פטור בבחינות אמי"ר/ם או בפסיכומטרי אז אין לך מה לדאוג. אם קיבלתי קצת פחות מפטור אז תלמד בקטנה. אם קיבלת הרבה פחות מפטור תתחיל לחרוש על אנגלית. אגב, אם אתה רואה סדרות\סרטים, תראה עם תרגום אנגלי ולא עברי.

פורסם

אם קיבלת רמת פטור בבחינות אמי"ר/ם או בפסיכומטרי אז אין לך מה לדאוג. אם קיבלתי קצת פחות מפטור אז תלמד בקטנה. אם קיבלת הרבה פחות מפטור תתחיל לחרוש על אנגלית. אגב, אם אתה רואה סדרות\סרטים, תראה עם תרגום אנגלי ולא עברי.

העצה שלך לא טובה. אחותי הקטנה למשל יודעת אנגלית של סדרות אמריקאיות נהדר אבל לא יודעת לדבר בגרוש. עדיף שיקרא ספרים,רצוי באנגלית גבוהה ויתרגל דיבור

רצוי לגשת למכון רק אם אתה ממש לא מסוגל להגיע להישגים לבד

פורסם

^^^

לא יודע איך זה ב-IELTS, אבל אני עשיתי TOEFL לפני כחודש וחצי ויש שתי גירסאות ל-TOEFL,

האחת דרך המחשב (נקרא IBT - Internet Based Test) ששם יש 4 חלקים, אחד מהם הוא דיבור באנגלית

ובגירסא השנייה (PBT - Paper Based Test) אין חלק של דיבור.

כלומר, לא בהכרח חייבים לדעת לדבר אנגלית אלא מספיק לדעת לקרוא, לכתוב ולהקשיב (שוב, תלוי במבחן)

פורסם

העצה שלך לא טובה. אחותי הקטנה למשל יודעת אנגלית של סדרות אמריקאיות נהדר אבל לא יודעת לדבר בגרוש. עדיף שיקרא ספרים,רצוי באנגלית גבוהה ויתרגל דיבור

רצוי לגשת למכון רק אם אתה ממש לא מסוגל להגיע להישגים לבד

החלק של הדיבור אם קיים (לא תמיד יש) הוא זניח ורק בשביל לראות שיש קצת בסיס. בגלל שזה מבחן של אנגלית כשפה שנייה הרבה יותר חשוב הקריאה \ כתיבה \ הבנה, מתוך ההנחה שלאחר זמן קצר בחו"ל כל עניין הדיבור ישתפר פלאים ולכן לא כ"כ רלוונטי.

קצת שקול לבגרות באנגלית (לא מבחינת הרמה חלילה). ציון גבוה בחלק המדובר יותר קל מציון גבוה ברגיל, למרות שבתכלס היכולות דיבור נמוכות יותר.

פורסם
  • מחבר

infer73,מה ההבדל בין הטופל לIELTS?

איך אתה התכוננת לטופל?בעזרת הקורס או לבד?בקטעי הקריאה שם הבנת את רוב המילים שבקטע,או שהקטעים באנגלית מורכבת?

אתה מתכנן לימודים בחוץ לארץ?

פורסם

אין לי מושג מה ההבדלים,

כל האוניברסיטאות שראיתי בארה"ב דורשות TOEFL ולא IELTS אז בהתאם - עשיתי את ה-TOEFL

אני הגשתי מועמדות לשנה הבאה ל-MIT (כולם להחזיק אצבעות...) והוצאתי 115 (מתוך 120, שזה הרבה יותר ממספיק) ב-TOEFL

אני הבנתי את כל המילים והכל בלי בעיה, אבל אני לא יודע להגיד לך אם זה קשה או לא כי אני קורא ומדבר באנגלית

ברמה של שפת אם (פחות או יותר) ואני גם קורא ספרים באנגלית כל הזמן ובאופן עקרוני אין לי בעיה להתנהל באנגלית,

אז אני לא ממש מדד ל"ישראלי ממוצע" מבחינת הידע שלי באנגלית.

עריכה:

לא התכוננתי כמעט בכלל, עשיתי כמה קטעי שמיעה וקריאה מתוך איזה דיסק שהורדתי מהאינטרנט וקיוויתי לטוב.

האמת שבמבחן האמיתי קצת "קפאתי" בקטעים של הדיבור (למרות שאין לי בעיה לדבר באנגלית אבל זה שונה כשנותנים לך

45 שניות לדבר אל מחשב שמקליט אותך ולא אל בן אדם) אבל בסוף יצא ממש בסדר (27 מתוך 30 בחלק של הדיבור)

ובחלק של הכתיבה (צריך לכתוב שני essays קצרים) ירדו לי עוד שתי נקודות (28 מתוך 30)

פורסם
  • מחבר

הבנתי,אז אתה לא מדד לדבר הזה בכלל....

בשביל להתקבל לmit אתה צריך גם לעשות מבחן sat,לא?עשית כבר את המבחן הזה?

דרך אגב יש לי אזרחות צרפתית...ההורים שלי הציעו לי ללמוד צרפתית ולא אנגלית,עדיף?

פורסם

כן, בשביל להגיש מועמדות ל-MIT צריך לעשות גם SAT II במתמטיקה (Level 1 או Level 2, לא משנה איזה) ועוד SAT II במקצוע מדעי (פיזיקה, ביולוגיה או כימיה),

וכן, עשיתי אותם כבר.

לא יודע מה עדיף לך, זאת בחירה שלך. אני רציתי ללמוד בארה"ב, ולא איפשהו באירופה.

פורסם
  • מחבר

טוב ארצות הברית זה לא נוגע לגביי כי יש לי אזרחות אירופאית ככה שאני מעדיף כמובן ללמוד באירופה,ולאחר מכן לעבוד שם כמובן

אתה חושב שאם אשפר את האנגלית שלי ב wall street,ולאחר מכן אקח קורס להכנה לבחינת הielts,במכון כזה של הכנה לבחינה,ואתרגל כמובן כמו שצריך,אוכל לעבור את הבחינה עם הציון הנדרש באוניברסיטה שאליה אני מעוניין להגיע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים