עבור לתוכן

TP-LINK WIRELESS USB ADAPTER קניתי ואני נשרפת מהקרינה.מה עושים?

Featured Replies

פורסם

בבקשה!אינני מכירה מאומה. יש על ידי ראוטר והאיש מסכים ופתח לי הסיסמא ובקושי יש קליטה על הדלת ולפעמים אין רק עם דלת פתוחה לרווחה.

זה ויסטה

בקשתי בחנות אנטנה ונתנו לי את זה כתוב סוג TL-WN821N .הוא אמר לי 300 מטר וכתוב קליטה פי 5.אמר שאם אפתח האריזה איאפשר להחזיר.

ושזה מבטל האנטנה של המחשב שלי. לנובו. באתי, חיברתי שמתי דיסק לפי ההוראות ומיד הרגשתי שוק.כמו מכה עצומה ישר בלב.אש! אז נבהלתי ורצתי החוצה.נשברתי מזה,פחדתי שאמות בסוף מזה.זה היה לפני כמה ימים. הופיע לי אז בACCESS CONNECTIONS שני דפיםאחד כמקודם ואחד של הTP.

היום ניסיתי להפוך ללא פעיל את האנטנות שלי, כי קראתי ש2 ביחד יש קרינה מסוכנת אז במנהל ההתקנים הפכתי מה שפעל- 2, ללא פעיל. והרצתי עוד פעם את ההתקנה ושמתי בUSB. מה אומר, רצתי מהמחשב. הרגשתי שריפה קשה בעיניים. בשפתיים.בחלל השיניים. בחורים.אש! התחיל לשרוף לי בחלל הצלעות משמאל פה!כאב גדול.פשוט שריפה ומכה קשה מיידית! היה קליטה 18% אבל לא התחבר אז הפכתי לזמין ההתקנים ושוב הרגשה נוראה של מכת קרינה!

ניתקתי מייד.

אני לא יכולה להתרחק כי זה USB ואני על המחשב. אומנם הגיע חבל קצר שחור באריזה אנני יודעת מה הוא! נא עזרה.האם יש דרך להתחבר בשלום? ואם אבוא לחנות הם יכולים לא להאמין לי. כיזה אמור להיות מכשיר תקין?

פורסם

יש להתייעץ עם רב טכנאים מוסמך בהקדם האפשרי.

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים