פורסם 2011 בינואר 2214 שנים מחבר אה זה מפצל USB כאילו ? וואלה לא ידעתי נחמד מאוד ... תודה טוב תודה על הכול אני בנתיים יחכה לשאר המחשב להגיעה עם השליח תודה על כול העזרה ! ;D
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים מחבר קיבלתי את המחשב הקירור מוגן 2 לא הגיעה ובמקומו היה קירור הסטוק של אנטל המחשב עצמו נדלק ונכבה כול כמה שניות ואין תמונה במסך הסתכלתי לתוך המארז (מהחלון) וראיתי שהספק כוח של קרוסר מורכב על המאוורר כלפי מתה (אל הריצפה של המארז) ככה שהמאוורר חנוק התקשרתי אילהם והם אמרו שכנראה שהקירור לא הגיעה להרכבה משום מה שהספק של קרוסר מותקן כראויי כמו כול ספקי קרוסר ושהם לא יודעים למה המחשב לא עובד והם יבדקו את זהמחר הם יבואו לאסוף אותו מביתי שאלה הספק של קרוסר לא אמור (או לפחות יכול) לשבת עם המאוורר כלפי מלא בשביל לשאוב אוויר מהמארז ? כי לי נראה שהוא חנוק איך שהרכיבו אותו זה גם ניראה לי הגורם לזה שמחשב נדלק ונכבה מעצמו
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים קורה שהמחשב לא עובד... תוודא שאתה מקבל את הקירור שלך, ולגבי הספק - אאל"ט במארז הזה הספק יושב למטהכך שהוא אמור לאסוף אוויר חם מהמארז ולהוציאו החוצה. אתה יכול פשוט לסובב אותו.
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים מחבר אז זה לא משנה איך הספק ישב ? זה שהוא יושב עם המאוורר כלפי מטרה לא חונק אותו ? זה לא הגורם לזה שהמחשב נדקל ונכבה מעצמו כול חמש שניות ?
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים אם הבנתי נכון והמאוורר של הספק מופנה לתחתית המארז, ז"א לתוך גוף המארז ואינו יונק אוויר בהחלט תסובב אותו.
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים מחבר הם אמרו לי שזה לא הבעיה ככה או ככה המחשב לא עובד ואני ישלח אותו עם רשימה של כול הבעיה .... אני מאמין שהם יסובבו את הספק בעצמם אם לא והוא יעבוד אני יסובב אותו בכול מקרה ... בכול מקרה אני לא רוצה לגעת שלא יגידו שאני הרסתי או משהוא כזה תודה לעוזרים אני יעדכן כשהוא יחזור מ TMS
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים בליברטי שלי המאוורר לא עובד כבר שנים אחרי שהרסתי אותו, אך לפחות הוא יושב כלפי מעלה ולא חנוק, ברגע שהמאוורר מופנה כלפי מטה ואין כניסת אוויר כלשהיא הוא פשוט נחנק, תנסה לסובב אותו זה בדיוק 4 ברגים בגב המארז ולוקח דקה וחצי. לבוא אליך בטענות שהרסת אותו ישמע הזוי לגמרי.שיקול שלך בכל מקרה אם אתה מעדיף לא לגעת זה גם בסדר כמובן.
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים מחבר גם ככה אני צריך לשלוח אותו חזרה בשביל להתקין את המוגן .... וגם ככה המחשב לא מתפקד והם יצטרכו למצוא את הבעיה בעצמם (אפילו שרשמתי שאני חושב שזה מקור הבעיה ... ) אז אני מעדיף לא לפתוח בנתיים ... בכול זות תודה על העזרה אם הם יחזירו אותו עובד ולא יסובבו את הספק אז אני יסובב אותו בכול מקרה בשביל שהוא לא יהיה חנוק [br]פורסם בתאריך: 31.01.2011 בשעה 18:35:13 התקשרתי אליהםהם אמרו שמחר הוא יגיעה אלי שהם התקינו את הקירור ושהכרטיס מסך הלך לעולמו והם שמו חדש מוזר איך הוא נישרף ? הוא אפילו לא הריץ משחק אחד בכול החיים המסכנים שלו
פורסם 2011 בפברואר 714 שנים מחבר קיבלתי את המחשב היום חיברתי את הכול ונשחשו מה ? אותה בעיה את הקירור הם התקינו (לפחות זה) המחשב נידלק ונכבה ונידלק ונכבה בלי הפסקה אחרי קצת התעסקות המחשב הפסיק להכבות ולהידלק מעצמו אבל עדיין אין תמונה במסך ניסיתי את כול היציאות של הכרטיס מסך (?DUAL DVI ו HDMI) ניסיתי 4 מסכים שונים עם 3 סוגים שונים של כבלים בשביל להיות בטוח שהבעיה בתוך המחשב כי הוא הרי עבד אצלהם הגעתי למסכנה שהמחשב לא עובד למישהוא יש מוסג למה זה לא עובד ???? עוד כרטיס מסך נישרף מעצמו ??? אין תמונה בכלל שום מסך לא קלט את המחשב ניסיתי לפתוח אותו לראות שהכול מחובר כמו שצריך וניראה שהכול מחובר בסדר גמור .... שבועיים וחצי אחרי שהזמנתי את המחשב הוא עדיין לא עובד
פורסם 2011 בפברואר 814 שנים מחבר אני הילך לשם עכשיו . מה אני יכול לבקש בתור פיצויי ?< עוד כרטיס מסך ? עוד מסך ? תן לי משהוא שנראה לך סטנדרטי .....
פורסם 2011 בפברואר 814 שנים אתה לא בוחר פיצוי. זה לא עובד ככה. הם צריכים לפצות אותך במה שנראה להם "ירגיע" אותך וימנע ממך להחזיר את המחשב.בכל מקרה תדבר איתם לעניין ובהגינות, בלי צעקות ואיומים של עבריין צמרת.
פורסם 2011 בפברואר 814 שנים מחבר עוד HD 6950 הלך לעולמו הייתי אצלהם הם שמו אחד חדש הם שאלו אותי אם ניסיתי לפתוח אותו ל 6970 כי מגיעים אליהם הרבה כרטיסי 6950 אחרי שניסו לפתוח אותם הקטע שבשביל לפתוח את 6950 ל 6970 צריך להגיעה לווינדוס ולזה לא הגעתי אפילו הם החליפו כרטיס בדקו אותו קצת ולקחתי אותו לבית שלי עובד ! ;D סוף סוף תודה לכול העוזרים ! עריכה בזמן הבדיקות אמרתי להם להפוך את הספק כוח .... לא יודע אם בגלו הכרטיסי מסך נשרפו אבל שיהיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.