פורסם 2011 בינואר 114 שנים שלום חברים, אני מחפש תוכנה שתמנע מאנשים להתקין דברים/תוכנות/משחקים וכל דבר אחר במחשב...או שכן שתתן להתקין דברים אבל עם הריסט של המחשב הכל ימחק ויחזור למצב ההתחלתיקיימת תוכנה כזאת?אני יודע שבבתי ספר יש דבר כזה ...תודה
פורסם 2011 בינואר 114 שנים לחסום התקנות ניתן בכל יוזר שאינו אדמיניסטרטור, ושחזור המחשב למצב נתון זה משהו שאפשרי ע"י יצירת נקודת שחזור והפעלה אוטומטית של שחזור מערכת כל יום ב4 בבוקר, למשל.
פורסם 2011 בינואר 114 שנים מחבר לא אחי לא לזה הכוונהאני כל פעם מתקין לחבר שלי וינדוס נקי..ואז אחרי שבוע יש לו מלא דברים כל מיני טול בארים ושטויות..אז אמרתי אני יתקין תוכנה משהו שתמנה ממנו להתקין שום דבר רק שיוכל לראותכעילו לעשות את דיסק C שיהיה READ ONLYשלא יוכל לשמור כלום ב Cרק ב D יוכל להוריד דברים ולשמור קבציםובקשר לשחזור זה לא כלכך טוב בגלל שהמחשב לא תמיד דלוק..מספיק שדיסק C יהיה READ ONLY
פורסם 2011 בינואר 114 שנים אולי במקום להפוך את חבר שלך למוגבל טכנולוגית תעזור לו להבין את השימוש במערכת ההפעלה שברשותו?אתה לא חושב שלחסום לבחור כל אופציה של בחירה זה חסר הגיון?
פורסם 2011 בינואר 214 שנים מחבר לא אחי לא יעזור זה לא פעם ראשונה שאני מנסההוא איפה שרואה "כן" הוא לוחץ
פורסם 2011 בינואר 414 שנים נא לעדכן את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום ולמהות השאלה שלך.מה שאתה מחפש נעשה פשוט ע"י כלי כמו deep freeze.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.