עבור לתוכן

בעיה עם Red Alert 3 Lan

Featured Replies

פורסם

אני מנסה לשחק עם אח שלי ברשת הביתית, לשנינו יש Windows 7 ואותו Workgroup והם יכולים לשתף קבצים דרך הרשת (רשת קווית במהירות 1Gbps).

אבל כשאני מנסה לשחק ברשת במשחק Red Alert 3 (באותה גרסה) הם לא מזהים אחד את השני בלובי ואני לא יכול לשחק ברשת. ניסיתי עם עוד מחשב מהרשת וגם הוא לא הצליח לזהות את המחשב השני שפתח משחק.

למישהו יש רעיון?

פורסם

הייתה לי בעיה דומה, אבל זה לא קשור למשחק עצמו- אלא להגדרות הרשת שלך.

תנסה לפתוח פורטים בנתב, או יותר פשוט- תגדיר את אחד המחשבים כ-DMZ ותנסה לשחק.

פורסם
  • מחבר

הייתה לי בעיה דומה, אבל זה לא קשור למשחק עצמו- אלא להגדרות הרשת שלך.

תנסה לפתוח פורטים בנתב, או יותר פשוט- תגדיר את אחד המחשבים כ-DMZ ותנסה לשחק.

איך אני מגדיר את אחד המחשבים כ- DMZ?

פורסם

הועבר לפורום רשתות לתמיכה טובה יותר.

איזה נתב יש לך? והאם אתה מבין את המשמעות של הגדרת DMZ מבחינת הורדת הגנות?

פורסם
  • מחבר

נתב Dlink Dir 655 ולא אין לי מושג מה זה DMZ[br]פורסם בתאריך: 1.01.2011 בשעה 14:54:43

ניסיתי לכבות את הפיירוול של שני המחשבים ולהכניס פורטים לכל מחשב, ולא עבד וגם ניסיתי להשתמש באותו פורט לשני המחשבים אבל גם לא עבד לי.
פורסם

בגדול, הגדרת DMZ היא בעצם הפניה של פניות אל מחוץ לטווח של חומת האש.

כך שפניות שמגיעות לא יתקלו בבעיית גישה, אמנם מצד שני זה פגיע יותר מבחינת פניות זדוניות.

למידע נוסף, תריץ חיפוש בפורום.

אני לא מכיר את ה-Setup בנתבי Dlinlk, אתה יכול להיעזר במדריך הבא. זה מאוד פשוט:

http://www.dlink.com/products/?tab=3&pid=DIR-655&rev=DIR-655

פורסם
  • מחבר

נשמע מפחיד, הוא כותב שם use it only as a last resort אין דרך פחות מסוכנת למחשב שלי?

או שזו סתם הפחדה?

פורסם

catsmonster מדבר על 2 מחשבים ברשת הפנימית, לא צריך לפתוח פורטים, התקשורת לא עוברת בנתב (עוברת ישירות במודול סוויטץ').

ולגבי התקלה, אני מניח שיש לך פיירוול על המחשב שלא מצליחים להתחבר אליו, אם אכן ביטלת אותו ויש תקשורת תקינה בדרכים אחרות אני ממליץ התקנה מחדש.

פורסם
  • מחבר

אני די בטוח שהבעייה היא לא במשחק עצמו, הוא הותקן בצורה טובה ועובד מעולה.

הפיירוול היה סגור, מה עוד יכל לגרום למחשבים לא לגלות אחד את השני?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להתקין מחדש את המשחק, והפעם לא התקנתי את ה- update ועדיין המחשבים לא מצאו אחד את השני.

ניסיתי גם את האופציה של DMZ אבל גם לא עבד לי.

עוד רעיונות?

פורסם

סליחה על ההטעיה, אך DMZ אכן אינו קשור.

קראתי את הדברים וכנראה שקישרתי משחק רשת לאון ליין, גם שם אפשר לשחק עם שותך בקמפיין.

תנסה את המדריך הבא, מאתר התמיכה של המשחק:

http://help.commandandconquer.com/app/answers/detail/a_id/253/kw/lan

פורסם
  • מחבר

אלו הוראות ל- red alert 2 ולא 3 וגם ל- windows xp ולא 7, אז אולי זה לא יעבוד, אז אני אנסה ונראה מה יהיה.

לא מצאתי פרוטוקול של IPX/SPX ובכלל נראה לי שהכתבה הזאת לא מעודכנת לתקלה הספציפית הזאת.

עריכה:

תשכחו מהבעיה פתרתי אותה. תודה רבה על העזרה, הניסיון האחרון שלי היה למצוא IPS/SPX ולמרות שלא מצאתי את זה מצאתי פרוטוקול שקוראים לו reliable multicast protocol וסתם התקנתי אותו ואז פתאום זה עבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים