פורסם 2011 בינואר 114 שנים שלום לכולם!יש לי בעיה במחשב.1. כשאני מכניס דיסק און קי (לא משנה איזה) ואני נכנס לתיקיה שלו המחשב עושה לי אל תשלח ונתקע לפעמים. (במחשבים אחרים בבית אין את הבעיה הזאת)2. אני לא יודע למה אבל הצורב שלי לא מזהה דיסקים לצריבה (פעם הוא זיהה... זה צורב של LG), לפני חודשיים צרבתי על דיסק של אותה חברה במחשב אחר בבית ושם הצורב זיהה.הצורב מזהה פתאום רק מקוריים ואין לי מושג למה.בבקשה אם אפשר עזרה.
פורסם 2011 בינואר 114 שנים 1 נראה כמו בעיית תוכנה, החומרה תקינה2 תנסה להעביר את הצורב עצמו למחשב אחר ולבדוק אותו / צורב ממחשב אחר למחשב הזה
פורסם 2011 בינואר 114 שנים 1נסה לגדיר שלא להציג טמבנייל.- רק איקונים.בצילום.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בינואר 114 שנים מחבר 1נסה לגדיר שלא להציג טמבנייל.- רק איקונים.בצילום.יש לי XP איפה זה נמצא?
פורסם 2011 בינואר 214 שנים כמו כן - תקע את הדיסקון - כנס לכונן דרך ה-CMD תבצע dir x: /a /odתסתכל על הקבצים האחרונים - אם יש שםautorun.inf אז ככל הנראה יש לך וירוס על המדיה...
פורסם 2011 בינואר 214 שנים מחבר ב XP תריץ הפקודהregsvr32 /u shmedia.dll מ"התחל" - RUN תודה רבה זה עובד!!תודה רבה לכול מי שעזר!מה בנוגע לצורב? אני לא מבין למה הוא לא קורא את הדיסקים, האמת שניסיתי דיסקים של צריבה של חברה אחת...
פורסם 2011 בינואר 314 שנים מחבר מה הדגם המדוייק של הצורב?לא כתוב על הצורב שום דבר חוץ מLG supermulti secure disk.הוא נראה בדיוק ככה: http://76.my/UserImages/Items/0905/27/cwchoo85@15.jpg
פורסם 2011 בינואר 314 שנים לא הבנתה אותי נכון תבצע את הפעולה הזאת:מחשב שלי>קליק ימיני על כונן DVD>מאפיינים>חומרה> הדגם של הצורב מתחיל ל HL-DT ואז יש המשךפשוט תן לי את כל הדגם.
פורסם 2011 בינואר 314 שנים מחבר לא הבנתה אותי נכון תבצע את הפעולה הזאת:מחשב שלי>קליק ימיני על כונן DVD>מאפיינים>חומרה> הדגם של הצורב מתחיל ל HL-DT ואז יש המשךפשוט תן לי את כל הדגם.HL-DT-ST DVDRAM GH20NS10
פורסם 2011 בינואר 314 שנים צורבים נוטים להיתקלקל מהר תקנה חדש תפתור את הבעיה אים יש לך אחריות אין שום בעיה הם יחליפו לך,אים אין העלות של צורב לא מרקיעה שחקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.