פורסם 2011 בינואר 114 שנים כרטיס שני GTX 470 פגום קניתי כרטיס מסך 470 לפני חודש באותו יום היה משובש ולא יכול היה להעלות עם הדרייבר תמונה של שולחן עבודה החלפתי כרטיס אחר ל- 470 ,עבד חודש ושוב הכרטיס עם אותה בעיה תמונה של שולחן העבודה משובשת .לא מבין למה זה קורה ?הבעיה שאני חושש שהכרטיס נמכר לי שהוא בקופסא אך השקית מחוברת עם סלוטייפ הפשוטועד כמה אני יודע GIGABYTE נותנים מדבקה חדשה עם לוגו שלהם שמחבר את השקית יש לי הרגשה שמכרו לי ריפרביש ?עידכנתי 3 דרייברים של NVIDIA כולם אותו סיפור ,הכרטיס לא עובד עם הדרייבר עדכנתי 3 פעמים את ווינדוס 7 עדכנתי ביוס בלוח אם כרטיס אחר עובד היטב בלוח וללא בעיות
פורסם 2011 בינואר 114 שנים מחבר אני לא מעוניין סתם לפגוע בשם של חנות בלי לבדוק איתם זה מהיבואן הראשי שיושב ברשל"צ
פורסם 2011 בינואר 114 שנים אם גם השני לא תקין אין לך ברירה אלא לפנות לחנות לצורך אחריותדרך אגב גם אתה יכול לדפוק את הכרטיסים אם אתה לא נוקט בזהירות בתחום ה- ESD
פורסם 2011 בינואר 114 שנים מחבר אתה יכול לדפוק את הכרטיסים אם אתה לא נוקט בזהירות בתחום ה- ESD כל אחד שלומד מילה חדשה מנסה ל הכניס אותה בכח למשפט שנבין שהוא לא מבין ? מה הקשר
פורסם 2011 בינואר 114 שנים מחבר תגיד אתה רציני ? מה הקשר חשמל סטטי , קראת מאמר ? אין קשר מה מקצועי בזה ?אתה מכיר מארז שלי , איפיוני עבודה ? שאלת שאלות לפני שענית בכלל ? אתה עוד אומר שאתה מקצועי
פורסם 2011 בינואר 114 שנים אתה פשוט לא מבין על מה אתה מדבראם הכרטיס מסך ישכב על השולחן ללא שקית אנטי סטטית ואם אתה טעון במטען סטטי גבוה מספיק שאתה רק תעמוד בקרבתו ואתה תפרוק עליו את המטען דרך האווירעל אחת כמה וכמה יותר מסוכן אם אתה נגעתה בכרטיסולא קבעתי עובדתית שאתה דפקתה את הכרטיסי מסך רק כתבתי שיש אפשרות כזאתאגב אני עובד בתחום האיכות של אלקטרוניה וכחלק מהעבודה שלי אני בודק שהעובדים בחברה מתנהלים לפי נהלי ESD של ארגון התקינה IPCאז אין לך בכלל מה להתווכח איתי בתחום
פורסם 2011 בינואר 114 שנים תגיד אתה רציני ? מה הקשר חשמל סטטי , קראת מאמר ? אין קשר מה מקצועי בזה ?אתה מכיר מארז שלי , איפיוני עבודה ? שאלת שאלות לפני שענית בכלל ? אתה עוד אומר שאתה מקצועי הוא אמר שזאת אפשרות, לא קבע עובדה, תרגיע את הצורת דיבור שלך, לא חייבים לך כלום
פורסם 2011 בינואר 114 שנים מחבר זאת לא אפשרות כלל הכרטיס עובד רק דרייבר משבש אותו גם אני לא חייב לך כלום ולא חייב לקבל ממך איומים , כי כתבת שטויות .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.