עבור לתוכן

חיתוך פרספקס באמצעות דרמל

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים!

יש ברשותי לוח פרספקס, עד היום חתכתי פרספקס עם מלחם בחיבור לסכין יפנית עם חוט תיל.

אשמח לדעת איך חותכים פרספקס, צורות עגולות או ישרות בעזרת הדרמל, ז"א איזה ראש נדרש בשביל לבצע עבודה כזאת?

תודה מראש לעונים.

פורסם

הראש של הדיסקית

תחתוך בקווים ישרים עד כמה שאתה יכול כדיי לא לשבור את הדיסקית, ותמיד תהיה אם הראש מחוץ למישור שבו נמצאת הדיסקית כדיי שאם היאתתפוצץ (והם מתפוצצות הרבה) לא יעוף לך בעין

תעבור אל קווים כמה פעמים בלי כוח (הדרמל עובד אל מהירת לא כוח) ובלי לעמוד באותו מקום יותרמדי זמן (הפרספקס מתחמם ונמס)

אחריי שחתכת תוכל להחליק את הקווים אם ראש שיוף מנייר שיוף ו/או חימום

פורסם
  • מחבר

הדיסקית כל הזמן ממיסה את הפלסטיק ונתקעת ונשברת, לא רעיון טוב.

פורסם

אתה לא חותך עם דסקיות זה לא טוב.

יותר קל לחתוך פינה ואז לחתוך את הפינה כך שיצא חצי משושה (גם על הפינה אתה עובר 10 פעמים עם סכון יפנית ואז שובר אותה עם היד)

ואז אתה מלטש מסביב עם הראש העגול (אבל אז זה לא יהיה 90 מעלות מדוייק)אז עדיף על מלטשת סרט כלשהי בזוית 90 מעלות

יש בכל נגריה והשימוש בה יעלה לך שקלים בודדים

פורסם

לא היתה לי בעיה מיוחדת לחתוך 5mm פרספקס אם דרמל - פשוט עברתי מהר אל הקווים מלא פעמים בלי כוח, כל פעם מוריד קצת יותר. יצא חיתוך דיי חלק וטוב

פורסם

אני גם ניסיתי לחתוך עם דרמל וזה ממש לא הצליח.

אז עברתי למסור.

פורסם

מלטשת סרט עושה את זה הכי טןב ומדוייק בזוית של 90 מעלות

למה לעבוד כמו חורנים למען השם.

פורסם

^^

מחזק,

מסור יד יתן תוצאה טובה פי כמה, ג'גסו עדיף.

דרמל משחית את את החומר, ללא כרסם ייעודי (לא דסקית חיתוך!), והתקן לרוטר עם מוביל מקבילי, לא תקבל תוצאות מושלמות.

למה לבזבז חצי שעה בלשייף את החומר לאחר החיתוך?

אם החומר דק, בעזרת חריצה שלו (עם כלי מתאים), ניתן לקבע את החומר, ולכופף אותו לשבירה, משאיר פזה נקייה לחלוטין - וחדה (זהירות),

אישית? אני מריץ את החומר על מסור שולחני פשוט של יונדאי (350 שקל), ודיסק בעל שיניים קטנות של בוש (לפרקטים).

מסור סרט הוא בהחלט אופציה טובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים