עבור לתוכן

עזרה בבניית מד מהירות למחשב..

Featured Replies

פורסם

שלום רציתי לדעת אם יש מדריכים או מישהו שיודע איך עושים את הדבר הזה:

שעון של רכב יש לי..

ידע באלקטרוניקה יש קצת ותמיד אפשר ללמוד עוד :)

יש הרבה סרטונים ביוטיוב על זה וגם היה בנאדם בארץ שעשה את זה השאלה איך מחברים את זה למחשב שיעבוד עם המחשק<?

תודה

פורסם

לדעתי מוכרים דברים כאלו בחנות למשחקי מירוצים ודברים דומים גם כן יש הגה דבשות וכדומה

פורסם

לא נראה לי שאתה יכול לקנות דבשות בחנות מחשבים. נסה אולי בכפר בדואי.

פורסם

אנשים בונים את הדברים האלה לא קונים

אם אני לא טועה זה בנויי על בסיס יציאת COM ותוכנה שאנשים בעצמם כותבים.

אם תמצא מדריכים על הדברים האלה שים פה :)

פורסם

אני לא חושב שיש משחק שממש בנוי לזה, ככה שכל ניסיון לבצע דבר כזה יראה וירטואלי ולא אמין...

פורסם

אתה יכול למדוד זרם בחיבור של ה ATX12V של המעבד - נותן תמונה דיי מדוייקת של העומס של המעבד

פורסם

המוד שהעלתה זה לא מוד יש בקר מיוחד מבוסס בקר ...

שמתחבר ללוח השעונים רק שתדע התענוג לא זול !!

דרך אגב זה ספידו אמיתי של רכב

פורסם

לפי מה שאני יודע בעסק הזה, זה מחובר למשחק בשם RFACTOR, משחק שקורא בקלות תוספים שאנשים חכמים רושמים, בין אם זה הצגת נתונים של מהירות, הילוך וסל"ד על מסך הPDA של המשתמש(רק לבעלי וינדוס מוביל לצערי).

המשחק הוא משחק פעיל, זאת אומרת עדיין מוציאים תיקונים ושידרוגים ושטויות, וכמובן יש מודייים מרובים של רכבים שונים ומסלולים ובלה בלה.

במוד הנ"ל הם משתמשים בסרבו כמו שבצעצועים על שלט, שמסובבים את החוגה, הם לא באמת לוקחים את הלוח מחוונים ומחברים אותו למחשב, מוציאים חלקים ומכניסים אחרים.

פורסם
  • מחבר

עקבתי אחרי זה קצת..

כמו שאמרת הם משתמשים בסרבו הנתנים למציאה בחנויות הובי של טיסנים ומכוניות שלט רחוק..

יש אנשים ישראלים שבנו מכונית ווירטואלית שבה הם עשו את הפרוייקט הזה:

http://realvirtualcar.blogspot.com/

נראה מסובך מאוד ועם הידע שלי באלקטרוניקה לא נראה לי שאני ילך על העסק כי זה לא יצליח.. :)

תודה בכל מקרה לכולם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים