עבור לתוכן

מעוניין במעבד ולוח-אם למחשב רב-תכליתי, תקציב לא מוגבל

Featured Replies

פורסם

אני חושב לשדרג לוח אם, מעבד ואולי גם להוסיף זכרון.

מעוניין להרכיב בעצמי ומקווה שזה לא מסובך מדי.

כמו כן, אני לא יודע אם צריך מאווררים או לא אבל אם כן אשמח אם תוסיפו איזה. תודה.

המחשב מיועד לכל מיני מטרות, משחקים,לימודים,פוטושופ, וצפייה בסרטים באיכות HD בטלוויזיה.

זה המפרט שיש לי כעת:

מעבד:

AMD Athlon[tm] 64X2 Dual

Core Processor 5200+

לוח אם:

MSI K9N6PGM-F/FI / K9N6SGM-V / K9N6VGM-V (MS-7309) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)

כרטיס מסך:

GAINWARD GTS450 1GB GDDR5

ספק כוח:

SaeSonic S12II 520W BRONZE

מסך:

Samsung SyncMaster 2253BW/2253LW/MagicSyncMaster CX2253BW/CX2253LW (Analog) [22" LCD] (HVBQA01031)

פורסם

זה מתאים יותר למפרטים אים אתה מעוניין בלוח אם תגיד מה הדרישות שלך?

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום. דוגמה לכותרת עיניינית תהיה "מעוניין במעבד ולוח-אם למחשב רב-תכליתי, תקציב לא מוגבל (או תקציב X שאתה חושב שמעבר לו זאת כבר תהיה השקעה מוגזמת).

מספר שאלות:

1. אתה יכול לחלק את השימושים לפי אחוזים או חשיבות? לדוגמה, כמה חשובים משחקים (והאם הכוונה היא לשחק במשחקים חדשים שיוצאים), כמה חושבים שימושים אחרים (האם זה שימוש תדיר, אקראי וכו')?

2. אם אתה משדרג פלטפורמה אתה תצטרך ככל הנראה להחליף גם זכרון. לשימושים שלך כנראה שאין צורך ביותר מ-4GB.

3. מהן הדרישות שלך מלוח האם? האם יש חשיבות לחיבור USB 3.0?

פורסם
  • מחבר

פרסמתי כאן כי אני מעוניין רק במעבד לוח אם ואולי הרחבת זכרון, זה נראה לי מתאים.

ולשים וינדווס 7.

מה הדרישות?

צריך להיות איזה דרישות? בעיקרון כפי שכתבתי [המחשב מיועד לכל מיני מטרות, משחקים,לימודים,פוטושופ, וצפייה בסרטים באיכות HD בטלוויזיה.]

לכן חשוב שיהיו את כל החיבורים הדרושים ללוח האם. שיהיה מספיק גדול בשביל לחבר אליו את הכרטיס מסך. כי הנוכחי שלי נתקע קצת בחריץ הSATA.

בנוסף אני רוצה שיהיו יותר יציאות SATA כי אני רוצה לקנות עוד קשיח פנימי.

נ.ב

1.

לימודים\תכנות

סרטים-צפייה בטלוויזיה באיכות FULL HD

משחקים [לא מתכנן להוריד כל משחק חדש שיוצא אלא לשחק במשחקים כמו אססינס קריד,דראגון אייג,מאס אפקט]

פוטושופ

השאר...

2.אני לא ממש יודע עד כמה הזכרון הכרחי בשבילי איך הוא עובד ומה משפר אבל תמיד אפשר להרחיב. למרות שאני מפעיל דיי הרבה תוכנות בו זמנית אז אם זה משנה משהו.

3. לא יזיקו כמה חיבורי USB3. שיהיה למקרה הצורך.

פורסם

לכמה יציאות SATA אתה זקוק? כל לוח היום מגיע עם 4-5 לפחות.

האם יש חשיבות ל-USB 3.0?

האם משחקים הם שימוש עיקרי במערכת?

פורסם
  • מחבר

אני מאמין ש4-5 יהיה מספיק כי אם אני לא טועה בלוח אם שיש לי עכשיו יש רק 2.

אין חשיבות גדולה[מתוך כמה לוחות אם שעברתי עליהם ראיתי כי משלבים שם USB 2 ו3: נגיד 4 יציאות של 2 ו2 יציאות של 3]

יהיה עיקרי ברגע שיצא דראגון אייג' 2,מאס אפקט 3 ואססינס קריד החדש למחשב.

פורסם

יש שתי אפשרויות.

לבסס את המערכת על Athlon IIx4/Phenom IIx4 ולהשקיע בכרטיס גרפי מתאים (אם יש צורך).

לבסס את המערכת על Core i5-7xx או אחד ממעבדי SB החדשים.

האפשרות הראשונה זולה ומשתלמת יותר.

אתה מתכוון לשחק ברזולוציה של 1680x1050 נכון?

פורסם
  • מחבר

אני יבחר באפשרות הראשונה.

על איזה Phenom תמליץ? או שזה באמת לא משנה כל כך ואפשר לבחור את החדש ביותר?

ואיזה לוח אם?

כן רזולוציה של 1680x1050

פורסם

בעקרון אני אפילו ממליץ יותר על ה-Athlon IIx4 מכיוון שהוא יותר משתלם ובסך הכל תקבל אותה חוויית שימוש במשחקים.

אם בכל זאת תלחליט על Phenom II אז קנה את ה-955/965/970 (בגרסת ה-95W אם תמצא). אם אתה מתכנן OC למערכת, אז קנה את המעבד בתדר הנמוך ביותר שתמצא כי גם ככה תפצה על הפרשי התדרים בעזרת OC.

בקשר ללוח אם, אם אתה מעוניין בחיבורי USB 3.0 אז GA-770TA-UD3 הוא לוח מצוין.

אם אתה מעוניין בלוח עם שבב גרפי מובנה (כגיבוי למקרה שהייעודי כושל) אז GA-880GA-UD3H.

ניתן גם למצוא לוחות זולים יותר ללא תמיכה ב-USB 3.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים