פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים יש לי איזו בעיה בזכרון הראם שלי. המחשב לא זז, נתקע, מרגיש כאילו הפעלתי עליו המון וזה ממש לא ככה. מהרגע שהמחשב שלי עולה, (לוקח לו איזה רבע שעה לעלות בגלל הבעיה), המחשב תקוע ולוקח לו מלא זמן עד שהוא מצליח להפעיל את הדפדפן אינטרנט אפילו. אני מצרף לפה צילומי מסך של מצב הזכרון והמעבד במנהל המשימות וגם את רשימת התהליכים שכרגע פועלים. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה??? אנא עזרו לי בדחיפות. תודה מראש!
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים יכול להיות שהוצאתה את הזיכרונות? אולי אחד לא תפוס טוב צריך להיות קליפס שסוגר אותו במסילה?כמה סטיקים של זיכרון יש לך?
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים מחבר יכול להיות שהוצאתה את הזיכרונות? אולי אחד לא תפוס טוב צריך להיות קליפס שסוגר אותו במסילה?כמה סטיקים של זיכרון יש לך?הכרטיס היה תפוס טוב. ויש לי רק סטיק אחד של 2GB.בכל מקרה, הצלחתי לפתור את הבעיה אחרי שבדקתי את כל התוכנות שיש לי על המחשב.. גיליתי שיש לי תוכנה שהתקנתי לפני שבועיים שנקראת DATARAMDISK שאמורה ''להוסיף'' ראם למחשב. תוכנה דפוקה, הסרתי אותה והכל חזר לקודמו. תודה בכל מקרה! מנהלים- אפשר לסגור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.