עבור לתוכן

בעיה עם מתן אחריות פוגיטסו סימנס

Featured Replies

פורסם

שלום חברים אני צריך יעוץ לגבי מה לעשות הלאה.

המקרה הוא כזה:

יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו שנרכש לפני שנה מksp .

קניתי אותו עם שנתיים אחריות, והיום החלטתי שאני רוצה לתקן את כל התקלות המעצבנות שהצטברו לי

במחשב במשך השנה האחרונה.

כאשר יצרתי קשר עם נותני האחריות הם בקשו ממני שאשלח להם עותק של החשבונית להוכחה וכך עשיתי.

הם השיבו לי שהם בדקו את זה בהנהלת החשבונות שלהם והם לא לוקחים אחריות על השנה השנייה כי המחשב נמכר מהיבואן

עם אחריות לשנה אחת בלבד!

מה עליי לעשות ?? זה פשוט בזיון!

פורסם

כתוב לך שנתיים אחריות בחשבונית? איפשהו? אם כן, פנה לKSP ותדרוש פתרון לבעיה (ציין בפניהם את תגובת נותני השירות).

פורסם
  • מחבר

אכן כן , כתוב בחשבונית שנתיים אחריות.

בכל אופן, הלכתי באמת לחנות והם אמרו לי שדרך שרות הלקוחות שלהם (ksp) הם יפעילו לחץ על נותני האחריות של פוג'יטסו.

נחכה ונראה לאן זה יתפתח, אני מקווה שהם יפתרו לי את הבעיה, אך לומר את האמת הם לא נשמעו אופטימיים במיוחד, אני זוכר שגם במעמד הקנייה

המוכר אמר לי שנותני האחריות האלה הם טיפה בעייתיים וגם כשיש לך אחריות תקיפה צריך לנער אותם.

אני אמשיך לעדכן אם יהיו התפתחויות ..

פורסם

וואללה מעצבנים ה-KSP האלה. יש לך ביד קבלה עם שנתיים אחריות והם מספרים לך סיפורים.

אני במקומך לא הייתי קונה את הסיפורים שלהם. לא סתם יש להם שם "מעולה"... ששומר נפשו ירחק.

הייתי מתלונן למועצה לצרכנות ובכלל לכל ארגוני הגנת הצרכן שיש. הלחץ שלהם יכול רק לעזור לך.

יש לך מושג מי היבואן של המחשב שלך? כי היבואן הרשמי בארץ דוקא די בסדר.

פורסם

היות ואני מניח שלא קיבלת ביד תעודת אחריות מטעם היבואן הכוללת את תנאי האחריות מצידו ומשכה, וכל מה שיש לך זו הקבלה של KSP, מבחינת החוק הם נותני האחריות גם אם הם טוענים שזו אחריות יבואן בלבד. תבוא אליהם עם המחשב הנייד, תגיד להם שמבחינת החוק יש להם שבועיים להחזיר לך מחשב תקין או להשיב את כספך בחזרה - ושאת הבעיות שלהם עם היבואן הם מוזמנים לפתור בעצמם.

תצטייד כמובן בקבלה שבה נכתב כי משך האחריות הוא שנתיים. רצוי לבצע את הביקור הזה בסניף גדול יחסית, בשעות בהן יש בחנות לקוחות נוספים.

פורסם
  • מחבר

חברים תודה על העצות :)

אני לא אוותר להם מה שלא יהיה, אבל בכל מקרה אני מאמין שהכל יסתדר בסופו של דבר.

המהירות שזה יקרה תהיה תלויה כנראה בכמות שאני אחפור להם.. :bash: , אבל יש לי סבלנות.

פורסם
  • מחבר

עדכון..

הבעיה נפתרה, ksp דיברו עם אמטל (נותני האחריות) והם יצרו איתי קשר.

הם באים לאסוף את המחשב לתיקון מחר ;D

מזל שלא ויתרתי..

פורסם

האמת שאני שמח בשבילך ובשביל חב' אמטל שהיא אחת הבודדות (שאפשר לספור על אצבעות יד אחת) שנותנות שרות ממש בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים