עבור לתוכן

מחפש מעבד AMD עבור הלוח GA-880GM-UD2H

Featured Replies

פורסם

איזה מעבד מ-3 הבאים עדיף ללוח הזה:

AMD: GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a

התקציב הוא עד הוא עד 500 שקל..

המחשב לא יהיה מועמס יותר מדי, בעיקר גלישה,סרטים אופיס ושימושים יומיומים אחרים.. (אבל למרות שגם פנטיום 3 מספיק לשימושים האלה אני רוצה מעבד כמה שיותר חזק בגבול התקציב שלי)

לא מתכוון לעשות OC

Athlon II x3 Triple Core 445 3.1Ghz Socket AM3 Box

390

Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box

460

Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box

495

פורסם

כל המעבדים מתאימים מבחינה טכנית ללוח האם הנ"ל. כדי לדעת מי מהם הכי משתלם עבורך פרט בבקשה על השימושים שלך במערכת והאם מתוכנן OC.

כמו כן, ייתכן שיש גם לוח-אם משתלם יותר עבורך. לצורך כך:

1. פרט על השימושים במערכת. האם לדוגמה יש חשיבות לחיבור USB 3.0

2. צייך את התקציב ללוח האם והמעבד (וגם הזכרון אם אתה זקוק לכזה).

3. ערוך בבקשה את הכותרת כך שהיא תהיה עניינית על-פי חוקי הפורום. דוגמה לכותרת עניינית היא "מחפש מעבד AMD למטרת X עבור הלוח GA-880GM-UD2H", או "מחפש מעבד ולוח-אם למטרת X בתקציב Y".

פורסם

למטרת אינטרנט, אופיס וסרטים אתה יכול גם לקחת מעבד כפול ליבה ממשפחת athlon II x2

הם עולים גרושים והם יהיו מצויינים לצרכים הנ"ל

פורסם

+1

אפילו ה-215 יהיה מעל ומעבר

פורסם
  • מחבר

ואם תוסיף לזה מאטלאב,מתמטיקה, פוטושופ,וויזואל סטודיו ?

עדיין עדיף לקחת 2 ליבות?

פורסם

תלוי ברמת השימוש. מה שכן, כדאי בהחלט לשים לב שיש מעבדים כמו ה450X3 בלא מעט חנויות בBOX שזול יותר מהמחיר של ה445X3 שאתה הבאת.

פורסם

לדעתי זאת ממש טעות תבחר מעבד ותתאים לו לוח ולא ההפך.

מין הסתם מעבד הוא יותר יקר והוא הרכיב המרכזי במערכת, יותר מאוחר אתה יכול להתאים לו כל מיני לוחות לפי הצרכים שלך

מעבד גם קובע את הביצועים של המערכת.

פורסם
  • מחבר

חשבתי לקחת אחד מ-3 המעבדים הנ"ל והלוח זה הלוח שהמליצו לי מ-KSP כאן באתר לכן הלכתי עליו.

אם יש לכם המלצה ללוח יותר טוב שילך עם אחד המעבדים הנ"ל אשמח לשמוע אבל זה צריך להיות בחנות הנ"ל.

אני יודע שאפשר לקחת את ה- 450 בבפחות כסף בחנויות מסויימות אבל אני לא רוצה חנויות שרחוקות במרחק של כמה שעות ממני (להסיע את המחשב פעם אחת לתיקון יעלה לי פי 2 יותר מההפרש) לכן אני צריך משהו מ-KSP.

פורסם

אני מניח שאין לך דרישות מיוחדות מהלוח ולכן אחזור על השאלה לגבי USB 3.0, האם זהו חיבור שחשוב לך?

מאיזה איזור בארץ אתה קונה? אני שואל כי המבחר בחנות שממנה אתה מתכוון לקנות הוא מאוד מצומצם נכון להיום ואולי תוכל למצוא רכיבים משתלמים יותר בחנות אחרת בקרבת מקום.

פורסם
  • מחבר

USB3 לא קריטי אבל נחמד אם יהיה.

אזור חדרה,קיסריה.

פורסם

אני לא כל כך מכיר חנויות באזור, מצטער. אולי אחרים כן.

בכל מקרה, אם אתה מוגבל לאזור הגיאוגרפי הזה (ופה אני רוצה להמליץ לך לשקול להזמין מחשב שיגיע אליך עם שליח, גם במקרה של תקלה אפשר לשלוח אותו כך) ו-KSP היא האפשרות הנוחה לך יותר אז קח את הלוח שהמליצו לך עליו כי הוא באמת הכי משתלם מתוך ההיצע הקיים שם נכון להיום.

פורסם

פנדה מחשבים פתחו סניף בחדרה

אני קונה אצלם בנשר כבר 4-5 שנים (עוד מהתקופה של הסניף הקודם שלהם בנשר ) ואני תמיד קיבלתי שרות אדיב ומחירים נוחים

פורסם
  • מחבר

פנדה מחשבים פתחו סניף בחדרה

אני קונה אצלם בנשר כבר 4-5 שנים (עוד מהתקופה של הסניף הקודם שלהם בנשר ) ואני תמיד קיבלתי שרות אדיב ומחירים נוחים

קיבלתי אותו מפרט באותו מחיר בפנדה ו-KSP רק ש-KSP נתנו לי 3 שנים אחריות בפנדה שנה 1 לכן בחרתי KSP.

ולשאלה הראשית באשכול: יש איזהשהו יתרון למעבד 3 ליבות על מעבד 4 ליבות שהצגתי בהתחלה או שאין שום סיבה לחשוב על ה-3?

פורסם

ל4 יש יתרון של ליבה נוספת טוב בעיקר לריבוי משימות פחות למשחקי מחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים