עבור לתוכן

שאלה מעצבנת, מה ההבדל בין כל מעבדי I3/5/7 למיניהם?

Featured Replies

פורסם

כן אני יודע שזו שאלה מעצבנת.

אבל אני פשוט לא מעודכן וכל הסבר באינטרנט הוא מורכב על פרטים טכניים קטנים שמשגעים.

יש פה הסבר או מישהי יכול לכתוב בקצרה מה ההבדלים בין כל ה I למיניהם?

ממה שאני יודע ה I7 תומכים בתושבת 1366, לעומת ה I5 שהוא 1155 וה I3 גם כן.

ושהם מכילים רכיב שגורם לטורבו בזמן מאמץ, זה תקף לכל המעבדים?

תודה רבה.. :)

פורסם

כל התשובות לשאלות שלך בסטיקי שאלות נפוצות.

קרא את כל סעיף 4 ואחרי שתקבל קצת רקע (זה מוסבר בצורה כללית ומאוד פשוטה לדעתי) תעבור על סעיף 4.5 שם יש טבלה שמסכמת הכל בצורה פשוטה, ברורה ותמציתית.

כמובן שאם אחר כך יש לך עדיין שאלות אתה מוזמן לחזור ולשאול.

פורסם

מאוד קל

I7 9XX - מעבדים לסוקט 1366 וכמו כל מעבדי הI7 מכילים 4 ליבות ו8 ת'רדים בנוסף לאפשרות לעבוד בערוץ זיכרון משולש. קיימת בהם אפשרות הturbo boost

I7 8XX - מעבדים לסוקט 1156 שמכילים 4 ליבות ו8 ת'רדים ואפשר לעבוד איתם מקסימום בשני ערוצי זיכרון. מעבדים אלו תומכים בturbo boost

I5 7XX - מעבדים לסוקט 1156 שמכילים 4 ליבות ו4 ת'רדים ואפשר לעבוד איתם בערוץ זיכרון כפול. מעבדים אלו תומכים בturbo boost

I5 6XX - מעבדים לסוקט 1156 שמכילים 2 ליבות ו4 ת'רדים ואפשר לעבוד איתם בערוץ זיכרון כפול. בנוסף לכך מעבדים אלו תומכים בturbo boost ומכלים כרטיס מסך מובנה בתוך המעבד.

I3 5XX - מעבדים לסוקט 1156 שמכילים 2 ליבות ו4 ת'רדים ואפשר לעבוד איתם בערוץ זיכרון כפול. מעבדים אלו לא תומכים בturbo boost ומכילים כרטיס מסך משולב.

pentium G9xxx - מעבדים לסוקט 1156 שמכילים 2 ליבות ו2 ת'רדים ואפשר לעבוד איתם בערוץ זיכרון כפול. מעבדים אלו לא תומכים בturbo boost ומכילים כרטיס מסך משולב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם :)

giloman אחלה הסבר! שוב תודה

פורסם

pentium G9xxx

pentium G69xx

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים