עבור לתוכן

מעוניין בזכרון DDR2 2GB 800Mhz כתוספת לזכרון קיים

Featured Replies

פורסם

יש לי E6550 , HD6850, לוח אם msi ms-7379 ספק 750w ו- 2GB RAM ddr2 800mhz ceon

רציתי לדעת אם תוספת של עוד 2 GB ram ישפרו ביצועי משחק (לדוגמא cod6 וכאלה) ואם כן אז אני מעוניין לקנות מ- ksp עוד ram.

שמעתי שלא כל חברה תומכת באחרת וגם אני לא בטוח שללוח אם יש עוד מקום לזיכרון אז בבקשה תבדקו אם תומך ואם כן איזה זיכרון לקנות.

תודה מראש

פורסם

מה הדגם המדויק של הלוח-אם שלך? תוכל לבדוק זאת בעזרת תוכנה כמו CPU-Z (לשונית Mainboard).

האם יש לך מודול אחד של 2GB או 2x1GB?

בנושא שילוב זכרונות שונים, קרא בבקשה את המידע שבסטיקי שאלות נפוצות שבראש הפורום.

כיום למשחקים לא מזיק בכלל שיש 4GB של זכרון, רק שלא בטוח שתוספת הביצועים שתקבל תהיה מורגשת מבחינתך. זה לא שהוספת זכרון משפרת את מגבלות המעבד והכרטיס הגרפי הנוכחיים (אם יש כאלו במשחקים).

באיזה רזולוציה אתה משחק?

כמו כן, שנה בבקשה את הכותרת לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום. דוגמה לכותרת עניינית היא "מעוניין בזכרון DDR2 2GB 800Mhz כתוספת לזכרון קיים".

פורסם
  • מחבר

יש לי רק סטיק אחד של 2GB

כמו-כן כתוב לי בתוכנה ms-7379 ליד זה 2.0

וליד ה- chipest כתוב P35/G33/G31 וליד כתוב A2

מקווה שעזרתי, וסליחה על הכותרת אני עכשיו נרשמתי רק לפורום....

פורסם

99.9% שתוכל להוסיף זכרון זה די ברור.

בכל זאת עדיף לראות מה מפרט הלוח רק כדי למנוע הפתעות לא נעימות בעתיד.

עם איזו תוכנה אתה בודק? תבדוק עם CPU-Z זה הכי פשוט (אם לא בדקת איתה קודם לכן).

בקשר לכותרת, אין בעיה ולא קרה שום דבר. פשוט בפורום פה נוהגים להשתמש בכותרות עניינות שמעידות על תוכן הדיון.

תודה שערכת את הכותרת.

פורסם
  • מחבר

העלתי תמונה מה cpu-z

[attachment deleted by admin]

פורסם

הלוח שלך תומך בעד 4GB של זכרון כך שתוכל להוסיף עוד מודול.

תוכל להעלות צילום מסך מהלשונית SPD? כדי שיהיה אפשר לראות את הנתונים של הזכרון הקיים שלך.

פורסם

אין שום סיבה שלא תוכל להוסיף זיכרון.

מומלץ לקנות עכשיו את הזיכרון, מכיוון שזיכרונות DDR2 לא מיוצרים יותר ועדיין אנשים קונים אותם (חוסרים, מחירים)

רצוי מאוד לבצע OC למעבד זה ייתן לך את הבוסט הכי מורגש בביצועים.

פורסם
  • מחבר

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&cat=3378

אם תיכנס לקישור תראה שיש זכרון של kingstone 2GB value ב- 200 ש"ח ומתחתיו של עוד חברה ב- 205 ש"ח

הם יעבדו אצלי??

(העליתי תמונה של spd למטה)

לגבי oc למעבד יש לי בעיה שהיא הלוח אם- המכפלה הכי גבוהה שהוא נותן לי היא 7 וה- fsb על 333mhz ובנוסף ה- spb (אני מתכוון ליחס בין מעבד לזיכרונות)

ב- msi הוא 1/1.25 או 1/1.5 או auto שזה יוצא 5/6. כמבון ש auto במצב זה הכי טוב אבל יוצא שלא משנה בכמה אני מעלה את ה- fsb תדר הזיכרונות יעלה מעל ל-800mhz.

זה לא מסוכן להם????

(הכי חשוב לי לדעת אם כשאני מעלה אותם ל-820-830 mhz זה פוגע בהם כי אני רוצה להעלות את המעבד ל- 2.4GHZ בגלל דרישות משחק).

[attachment deleted by admin]

פורסם

כן יתאימו. יש לך גם G.skill באותו מחיר שלהקינגסטון שגם יתאים.

לדעתי אפשר למצוא זכרון גם במחיר מעט זול יותר, אבל אם אתה קונה רק שם אז מתוך המבחר הקיים אלה יתאימו.

בנוגע לזכרונות, קיים תמיד סיכוי שאם אתה דוחף רכיב מעבר לתדר שבו הוא נבדק על-ידי היצרן אז שהוא לא יעבוד בצורה יציבה. יחד עם זאת אני לא חושב שתתקל בבעיה מיוחדת (אך לא מבטיח כמובן) לדחוף את הזכרונות הללו עוד כמה עשרות הרצים.

פורסם
  • מחבר

מהחנות הזאתי אבל, איזה מהשניים עדיף??? הקינגסטון ב-200ש"ח או השני ב- 205 ש"ח????

פורסם

זה לא ממש משנה.

אני באופן אישי הייתי קונה את ה-Mushkin כי אני מעדיף (אך לא בכל מחיר, במקרה הזה כן כי ההפרש במחיר ממש קטן) זכרון שהשבבים עצמם לא חשופים לגמרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים