פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים שלום חבר'ס אני צריך עזרה נואשות!קיצר כבר כמה פעמים אמרתי לכם על זה שהTV-OUT שלי כל הזמן בשחור לבןאז עכשיו זה נמאס קניתי TV חדשה TOSHIBA Z3E 21INCH שהיא ממש פצצה (אאה וגם F700B שאני ממש מרוצה...)קיצר נחשו מה גם בחדשה זה שחור לבן אני חייב שתעזרו לי לפתור את הבעיה נסיתי הכל כל האיזורים, קצבי ריענון, עומק צבע, רזולוציותאני מבקש מכם שבבקשה תתנו לי רעיונות מה אני יכול לעשותנ.ב יש רק RCA אין SVIDEO ואין SCARTבתודה רבה רבה מראש לכל העוזרים! :-*
פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים הבעיה היא עם ה 9000PRO?ניסית להחליף דרייברים? להשתמש בתוכנות חלופיות?ניסית כבלים אחרים? אולי הבעיה בכרטיס?
פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים מחבר איזה תוכנות חלופיות יש אני מכיר TVTOOL אבל זה רק לנווידיהואיזה עוד אופציות יש לי לכבל כאילויש לי SVIDEO שמתפצל לשני RCA אין לי SVIDEO ב TV אז אין לי ממש אפשרות אחרתאז אולי אני טועה תקנו אותי אם כן
פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים מה יש לך על הכרטיס?אין COMPOSITE בטלוויזיה? אפילו לא SCART?התכוונתי שתנסה חוט אחר, אולי החוט פגום או משהו. תבדוק שהחיבורים מחוזקים היטב גם כן.ותנסה גירסאות שונות של דרייברים.
פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים מחבר מאיפה ניתן למצוא דריוורים ישנים?ולא נראה לי בעיה בחוט בגלל שבRAGE128 הוא פעל אבל יכול להיות שמאז הוא התקלקל או משואין SCART רק RCA ומזה COMPOSITE???תודה!
פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים אני חושב ש RCA זה רק הסאונד...אז אתה בעצם אומר שיש לך את האדום והלבן/שחור? זה לא הגיוני, אחרת לא הייתה לך כל תמונה (אני מסיק...).ה COMPOSITE זה החוט הצהוב - וידיאו.
פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים מחבר יש לי צהוב ולבן אבל אני לא מבין מה אתה מתכווןהצהוב הוא ווידאו מזה COMPOSITE הוא בצורה של RCAזה הכל...
פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים מחבר אמרתי לך שתהיה מרוצה ממנו! בהחלט אין מה להגיד הוא ממש מסך טוב ובמחיר סביר בהחלט
פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים אולי זה משהו עם ההגדרות..*שיטות שידור (אמור להיות על PAL)*הגדרת הכבל (אמור להיות מוגדר על Composite)
פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים מחבר אחי כפי שציינתי ניסיתי כל איזור בנפרדויש לך במקרה מושג איך נקרא COMPOSITE בעברית? כי כל התפריטים שם והכל בעיברית...
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים composite 1.תואר מ?ר?כ??ב, מ?ר?כ??ב2.שם עצם ת??ר?כ??ב?תזה בעקרון אותו חוט של הRCA רק עם שם שונה
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים מחבר טוב לא מצאתי שום דבר שקשור לCOMPOSITE או כל משהו אחר אז בבקשהעוד עצות1!!!!! בבקשה :'( :'( :'(
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים מחבר מצטער על ההקפצה אבל רציתי לעדכן אותכםניסיתי עם עוד שני כבלים וממיר אחר ונחשועדיין שחור לבןאאה וניסיתי דרייורים ישנים ולא עבדאני חושב שהכרטיס דפוק
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים יש לך אפשרות לבדוק על עוד טלוויזיות? למרות שניסית על כמה ממה שחיפשתי באינטרנט (black white tv-out בגוגל, לא יזיק גם לך ) הרבה טוענים שזה אשמת הטלוויזיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.