עבור לתוכן

מחפש רמקולים איכותיים לסלון, 1000 שקלים- גמיש

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

אני מחפש רמקולים איכותיים לסלון שיתחברו לטלויזיה (LCD).

התקציב הינו עד ל1000 שקלים, אם כי הוא גמיש ואהיה מוכן לחרוג במידה ויהיה משהו ששווה את זה.

אני לא מעוניין ברמקולים של 5.1 אלא 2.0 (מקסימום 2.1. כעיקרון כל פיתרון שלא דורש להעביר חוטים בסלון). אני מעוניין ברמקולים איכותיים עם יחס מחיר/איכות סאונד טוב ועם עוצמה מספקת.

נכון לעכשיו חשבתי אולי על הסולו 7/6 של מיקרולב אך הבנתי שהם מעט לוקים בבסים (וזה משהו שדי חשוב לי) ומתאימים יותר לחדרים (הסלון די גדול).

אודה לעזרתכם.

פורסם

יד שניה כמובן, איזה מגבר\רסיבר ישן וזוג רמקולים חביבים. כמה גדול הסלון? אם באמת יש צורך ברצפתיים ואתה מתעקש על חדש, תצטרך להכפיל את התקציב. המינימום שקיים ושווה משהו כנראה מתחיל מ-1990 ש"ח (בתלות בהתאמה ביניהם כמובן בשל המגבר הלא סטנדרטי): http://www.fuse.co.il/products/134503 שהם קלאסיקת ה-bang for your buck לתקציבים זעומים, בחיבור למקבילה שלו מתחום ההגברה http://www.fuse.co.il/products/118237

פורסם
  • מחבר

לא איכפת לי אם הם ריצפתיים או לא (האמת, כנראה שאני אפילו לא אשים אותם על הריצפה כי הכלב שלי מדי משתין במקומות שלא ידעתי שקיימים בבית), בכל מקרה לקחתי לשיקול דעת את הצעתך, תודה.

איני רוצה יד-שניה ואני יודע שהתקציב שלי דל. במידה ויש רמקולים קטנים (עם סאב) שיפיקו צליל איכותי וגם חזק יחסית זה יהיה מצויין.

פורסם

רמקול רצפתי חייב להיות ממוקם על הרצפה. מה גודל הסלון?

פורסם
  • מחבר
רמקול רצפתי חייב להיות ממוקם על הרצפה

מן הסתם, התכוונתי לכך שאין בעיה להציע רמקולים שהם לא ריצפתיים.

מה גודל הסלון?

משהו כמו 50 מ"ר.

אני לא מחפש משהו בומבסתי כי אני יודע שיש הגבלה מבחינה תקציבית , אלא סתם רמקולים נחמדים ואיכותיים לסלון שיספקו סאונד טוב יותר מהטלויזיה, שיהיו שוים את המחיר- לכן אני חושב על הסולו.

פורסם

אתה צריך רמקול רצפתי לחלל בגודל כזה. כעקרון, יש רמקולים זולים יותר (שאינם מוצרי מדבקה) מה-Diamond 8.3 אך אני אישית חושב שכדאי להתאמץ עבורם כי הם מייצגים יחס עלות\תועלת יוצא דופן באמת. זו הסיבה שהם נמכרים עדיין למרות שהם discontinued, כנראה ממלאי שנשאר ליבואן.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, בהחלט אחשוב על זה, תודה.

במידה ואני רוצה רמקולים קטנים לשטח קטן יותר, יש איזו המלצה (גם כן בתקציב הזה).

נכון לעכשיו, אני לקראת רכישה של הz-5500 ב-1300 שקלים מTMS (בד"כ העלות הרגילה היא סביב ה1800). אשקול אולי אפילו אותם לשים בסלון, למרות הכבלים.

האם יש משהו שהוא לדוגמא 2.0/2.1?

פורסם

אם החדר לא עולה על נניח, 20 מ"ר, תוכל למצוא רמקולים מדפיים שאינם מדבקה החל מכמה מאות שקלים, להערכתי. חיבור שלהם עם המגבר שהצעתי אמור להיסגר ב-1000 ש"ח פלוס. במחיר המקורי שהתכוונת ממילא להוציא על הלוג'יטק אתה יכול להרשות לעצמך מערכת טובה יותר ממנה לצרכי מוסיקה בדמות המגבר שהצעתי יחד עם אלו: http://www.fuse.co.il/products/31782

פורסם
  • מחבר

הz-5500 לא מיועדים רק למוזיקה אלא גם למשחקים וסרטים לכן אעדיף 5.1 בחדרי (יחליף את הeurotec s-6004r שלי).

אז נכון לעכשיו, אני כנראה אקח אותם לחדר, ולסלון אחשוב על WHARFEDALE DIAMOND 8.3+ המגבר.

אגב, אם אני אקח את הWharfedale 9.1 לסלון (ללא מגבר), עדיין הסאונד יהיה סביר לא? כלומר חיפשתי מידע עליו וראיתי סרטונים ברשת, למרות גודל הסלון הסאונד עדיין יהיה טוב הרבה יותר ביחס לרמקולים המובנים בטלויזיה.

פורסם

בגודל חדר שכזה , הרמקולים של הטלויזיה ישמעו צרחניים . עדיף הגברה ורמקולים חיצוניים .

פורסם
  • מחבר

טיפה הגזמת, לא מדובר על איזה אולם ענ- אין שום הד בחדר ואת הטלויזיה אני שומע בצורה חדה.. כעיקרון אומנם הסלון יחסית גדול, אבל הרדיוס שבו בד"כ יושבים הוא כ-4~ מטרים מהטלויזיה, לכן איני חושב שצריכה להיות בעיה עם הרמקולים הללו ללא שום הגבברה.

פורסם

50 מ"ר סלון - זה גדול

אבל אם אתה מרגיש בנוח עם ההגברה של הטלויזיה זה הכי חשוב .

פורסם

אגב, אם אני אקח את הWharfedale 9.1 לסלון (ללא מגבר), עדיין הסאונד יהיה סביר לא? כלומר חיפשתי מידע עליו וראיתי סרטונים ברשת, למרות גודל הסלון הסאונד עדיין יהיה טוב הרבה יותר ביחס לרמקולים המובנים בטלויזיה.

לא יהיה סאונד, הרמקולים חייבים הגברה נפרדת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים