פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים לאאתה יכול לשנות לו בהירות בתחום מסויים וזה יכול קצת להשפיע אל הצבע (כמעט לא)קיים el wire שאתה יכול לשנות את הבהירות שלו בתחום גדולקיימים לדים שמשנים צבע בתחום אחד או כל הצבעיםאם אתה שם כמה ccflים ו/או el wire ביחד אתה יכול ליצור צבעים שונים. אם לא אז תשים לדים
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים מחבר אם אני רוצה "להאיר" את המארז ולשלוט על הצבעים כמו באחד המארזים של טרמלטייק אלמנט רק ששם יש מאווררים שמאירים אם אני רוצה לעשות בלי המאווררים רק לדים שמשנים צבא איך אני עושה
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים אתה עושה כמה מערכות לדים של לדים בצבע שונה ושולט אל כל מערכת בנפרדקיימים לדים שיש בתוכם כמה צבעים - הם מאפשרים לעשות שכל הצבעים יצאו מאותו לד וזה עדיף אם רואים את הלד עצמו. אם לא אז יותר זול למצוא 3 לדים פשוטים בצבעים שונים ולשים ביחדהצבעי יסוד שלך לא חייבים להיות RGB - אתה יכול לבחור סתם צבעים שאתה רוצה אותם או את השילובים שלהם
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים מחבר חחח דווקא התכוונתי לעשות ככה יש מצב שיש בהומור סנטר לדים???? ועוד משהו...... זכיתי בהגרלה של msi בעכבר חחח
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים מחבר חחח אני כותב מהאייפוד ויצא לי הומור במקום הום אני שואל אם תוכל להביא לימדריך איך לעשות פרנץ שליטה
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים 8 אום מינימום - פחות מזה אתה יכול לדפוק את המגבר, יותר מזה בסדר אבל אל תשים הרבה יותר כי זה יוריד את העוצמה. גוף חימום של 2.5 KW הוא 20 אום בערך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.