עבור לתוכן

לפני פירמוט המחשב, לא שכחתי לגבות כלום? היכן יש את הקבצים שאנו תמיד שוכחים מהם?

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים.

אני לפני פירמוט המחשב ורוצה לקבל מכם חוות דעת איפה יש לחפש לפני הפירמוט (כונן C)

חיפשתי בתיקיה "המסמכים שלי","הורדות".. אבל תמיד יש את המקומות שיש לנו בהם קבצים ואנו שוכחים לגבות.

אז אשמח לראות ציון מיקומי הקבצים שלפי דעתכם כדאי לחפש בהם.

כאקסטרה, ארצה לראות רשימה של תוכנות מומלצות למחשב אחרי פירמוט - רשימה עדכנית נכון להיום.

תודה.

פורסם

אני תמיד שומר גיבוי מלא של כל המחיצות בC (מחיצת מערכת ההפעלה והתוכנות) ומוחק מה שאני בטוח לא צריך לשמור.

אחרי זה אני שולף משם את מה שצריך לאחד עם המערכת החדשה ומוחק עוד כמה דברים שתופסים מקום שמיותר לשמור.

ואז אני נותן לזה לשבת כמה חודשים/שנים עד שאני בטוח לגבי רוב הדברים שהם כבר לא רלוונטים.

ככה מצטברים לי איזה 3-5 גיבויים של מערכות קודמות.

אפילו את ההיסטוריה של הצ'יטוט מICQ מלפני 10 שנים יש לי עדיין בגיבוי איפה שהוא.

פורסם

פייבורטיס של הדפדפן. חשוב.

פורסם

דיסק התוכנית שמשחזרת את הגיבוי (קרה לי פעם)

פורסם

כל מה שקשור לדפדפן (מבחינתי). היסטוריה, עוגיות ומועדפים.

פורסם

הורדות:

*תיקיות במסמכים שלי

*תיקיות בתוכנות שיתןף

*תיקיות במאיצי הורדה

דפדפן:

*תעשה EXPORT למועדפים

*תוודא שיש לך את כל הסיסמאות של אתרים שאתה רשום אליהם

משחקים:

*אם יש לך שמירות במחשק מסוים אתה יכול לגבות גם את זה בדרך כלל קובץ שמתסיים ב xx.sav

תוכנות:

*תבדוק אם יש גרסאות חדשות יותר של תוכנות בהם אתה משתמש, ותסדר את הכל בתיקיה אחת להתקנה רציפה אחת אחרי השניה חוסך זמן אחר כך...

עריכה:

נזכרתי בעוד משהו לא פחות חשוב !

יש תיקיה זמנית של תוכנות IMAGE י (ACDSEE למשל) שמושכות תמונות מהמצלמה דיגיטלית לפעמים יש שם דברים שאתה צריך שבכלל לא ידעת על קיומם

בהצלחה

פורסם

תוכנות:

*תבדוק אם יש גרסאות חדשות יותר של תוכנות בהם אתה משתמש, ותסדר את הכל בתיקיה אחת להתקנה רציפה אחת אחרי השניה חוסך זמן אחר כך..

בשביל זה יש את ninite

פורסם

רצוי מאוד שתנצל את ההזדמנות ליצור 2 כוננים

אחד למערכת ההפעלה ולתוכנות שאתה יכול לפרמט כל הזמן בלי לגבות כלום

אחד לקבצים והגדרות שלך שאתה לא מפרמט

פורסם

^^^^^

Linux Style :xyxthumbs:

פורסם

אמרו פה את רוב הדברים נראה לי..אני יוסיף 2 דברים שאין מצב שאני לא מגבה - מוזיקה ותמונות

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

קיימות כבר בדיסק הקשיח 3 מחיצות כך שב2 המחיצות האחרות יש את הקבצים החשובים האישיים: מסמכים,מוסיקה,סרטים סרטונים וקליפים, תמונות ושאר יפים ויפות.

מועדפים והורדות לא מדבר אליי כי המחשב לא היה ברשת כלל. אבל זה מצויין שאמרתם כי בסופו של הנושא אני אעשה רשימה מסודרת לפעם הבאה.

תיקית 'המסמכים שלי' והקבצים אשר על שולחן העבודה הועברו ליעד הרצוי.

וזהו, לא פיספסתי כלום אני מקווה.

תודה :xyxthumbs:.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים