פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים צהריים טובים.אני לפני פירמוט המחשב ורוצה לקבל מכם חוות דעת איפה יש לחפש לפני הפירמוט (כונן C)חיפשתי בתיקיה "המסמכים שלי","הורדות".. אבל תמיד יש את המקומות שיש לנו בהם קבצים ואנו שוכחים לגבות.אז אשמח לראות ציון מיקומי הקבצים שלפי דעתכם כדאי לחפש בהם.כאקסטרה, ארצה לראות רשימה של תוכנות מומלצות למחשב אחרי פירמוט - רשימה עדכנית נכון להיום. תודה.
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים אני תמיד שומר גיבוי מלא של כל המחיצות בC (מחיצת מערכת ההפעלה והתוכנות) ומוחק מה שאני בטוח לא צריך לשמור.אחרי זה אני שולף משם את מה שצריך לאחד עם המערכת החדשה ומוחק עוד כמה דברים שתופסים מקום שמיותר לשמור.ואז אני נותן לזה לשבת כמה חודשים/שנים עד שאני בטוח לגבי רוב הדברים שהם כבר לא רלוונטים.ככה מצטברים לי איזה 3-5 גיבויים של מערכות קודמות.אפילו את ההיסטוריה של הצ'יטוט מICQ מלפני 10 שנים יש לי עדיין בגיבוי איפה שהוא.
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים http://lifehacker.com/5548767/lifehacker-pack-2010-our-list-of-essential-windows-downloadsהם גם מציעים שם לינק לninite שמתקין לך את כל התוכנות בצורה אוטומטית לחלוטין
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים הורדות:*תיקיות במסמכים שלי*תיקיות בתוכנות שיתןף*תיקיות במאיצי הורדהדפדפן:*תעשה EXPORT למועדפים*תוודא שיש לך את כל הסיסמאות של אתרים שאתה רשום אליהםמשחקים:*אם יש לך שמירות במחשק מסוים אתה יכול לגבות גם את זה בדרך כלל קובץ שמתסיים ב xx.savתוכנות: *תבדוק אם יש גרסאות חדשות יותר של תוכנות בהם אתה משתמש, ותסדר את הכל בתיקיה אחת להתקנה רציפה אחת אחרי השניה חוסך זמן אחר כך...עריכה:נזכרתי בעוד משהו לא פחות חשוב !יש תיקיה זמנית של תוכנות IMAGE י (ACDSEE למשל) שמושכות תמונות מהמצלמה דיגיטלית לפעמים יש שם דברים שאתה צריך שבכלל לא ידעת על קיומם בהצלחה
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים תוכנות: *תבדוק אם יש גרסאות חדשות יותר של תוכנות בהם אתה משתמש, ותסדר את הכל בתיקיה אחת להתקנה רציפה אחת אחרי השניה חוסך זמן אחר כך..בשביל זה יש את ninite
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים רצוי מאוד שתנצל את ההזדמנות ליצור 2 כונניםאחד למערכת ההפעלה ולתוכנות שאתה יכול לפרמט כל הזמן בלי לגבות כלוםאחד לקבצים והגדרות שלך שאתה לא מפרמט
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים אמרו פה את רוב הדברים נראה לי..אני יוסיף 2 דברים שאין מצב שאני לא מגבה - מוזיקה ותמונות
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים מחבר תודה על התגובות. קיימות כבר בדיסק הקשיח 3 מחיצות כך שב2 המחיצות האחרות יש את הקבצים החשובים האישיים: מסמכים,מוסיקה,סרטים סרטונים וקליפים, תמונות ושאר יפים ויפות. מועדפים והורדות לא מדבר אליי כי המחשב לא היה ברשת כלל. אבל זה מצויין שאמרתם כי בסופו של הנושא אני אעשה רשימה מסודרת לפעם הבאה. תיקית 'המסמכים שלי' והקבצים אשר על שולחן העבודה הועברו ליעד הרצוי. וזהו, לא פיספסתי כלום אני מקווה. תודה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.