פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים וַיֹּאמֶר חֹתֵן מֹשֶׁה, אֵלָיו: לֹא-טוֹב, הַדָּבָר, אֲשֶׁר אַתָּה, עֹשֶׂה. יח נָבֹל תִּבֹּל--גַּם-אַתָּה, גַּם-הָעָם הַזֶּה אֲשֶׁר עִמָּךְ: כִּי-כָבֵד מִמְּךָ הַדָּבָר, לֹא-תוּכַל עֲשֹׂהוּ לְבַדֶּךָ. יט עַתָּה שְׁמַע בְּקֹלִי, אִיעָצְךָ, וִיהִי אֱלֹהִים, עִמָּךְ; הֱיֵה אַתָּה לָעָם, מוּל הָאֱלֹהִים, וְהֵבֵאתָ אַתָּה אֶת-הַדְּבָרִים, אֶל-הָאֱלֹהִים. כ וְהִזְהַרְתָּה אֶתְהֶם, אֶת-הַחֻקִּים וְאֶת-הַתּוֹרֹת; וְהוֹדַעְתָּ לָהֶם, אֶת-הַדֶּרֶךְ יֵלְכוּ בָהּ, וְאֶת-הַמַּעֲשֶׂה, אֲשֶׁר יַעֲשׂוּן. כא וְאַתָּה תֶחֱזֶה מִכָּל-הָעָם אַנְשֵׁי-חַיִל יִרְאֵי אֱלֹהִים, אַנְשֵׁי אֱמֶת--שֹׂנְאֵי בָצַע; וְשַׂמְתָּ עֲלֵהֶם, שָׂרֵי אֲלָפִים שָׂרֵי מֵאוֹת, שָׂרֵי חֲמִשִּׁים, וְשָׂרֵי עֲשָׂרֹת. כב וְשָׁפְטוּ אֶת-הָעָם, בְּכָל-עֵת, וְהָיָה כָּל-הַדָּבָר הַגָּדֹל יָבִיאוּ אֵלֶיךָ, וְכָל-הַדָּבָר הַקָּטֹן יִשְׁפְּטוּ-הֵם; וְהָקֵל, מֵעָלֶיךָ, וְנָשְׂאוּ, אִתָּךְ. כג אִם אֶת-הַדָּבָר הַזֶּה, תַּעֲשֶׂה, וְצִוְּךָ אֱלֹהִים, וְיָכָלְתָּ עֲמֹד; וְגַם כָּל-הָעָם הַזֶּה, עַל-מְקֹמוֹ יָבֹא בְשָׁלוֹםhttp://www.mechon-mamre.org/i/t/t0218.htm
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים בתנך או בתורה?בתורה רשום מה שקרנף הביא- שיתרו ייעץ למשה לתת שרים שישפטו את העם ובתנ"ך בספר יהושוע, שמואל, מלכים כל אלה במלחמות אז יש שרים כמו היום.לדוגמא- סיסרא היה שר צבא.
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים סנופי המילה תנ"ך מכילה את המילה תורהלכן אין לעשות הבדלה בין תורה לתנ"ך אם אתה רוצה אתה יכול לעשות הבדלה בין תורה לבין נביאים ראשי תיבות של תנ"ך הם תורה נביאים כתובים
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים אני מבין שתורה כבר נסגר, אבל מה צריך לעשות כדי להצטרף לנביאים או להכניס ספר חדש לכתובים ?
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים האחרון שניסה להיכנס לנביאים היה בשנת 1650 בערך והוא סיבך אותנו עם הסולטן התורכיהיום אנחנו שוב מסובכים איתם אתה רוצה להוסיף עצים למדורה?ולמה בכלל אתה שואל ? הייתה לך איזושהיא התגלות?עכשיו כשאני מסתכל בתמונה אתה די מזכיר לי את ישואתה גם מרגיש כך?
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים נביאים אין יותר. ולא ניתן להכניס.אפשר לכתוב חידושים המקובלים על כללי התורה .
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים נביאים אין יותר. ולא ניתן להכניס.אפשר לכתוב חידושים המקובלים על כללי התורה .ואם אלוהים יחליט להעניק נבואה למישהו ?מי אתה שתחליט עד סוף הדורות שהוא לא רשאי לעשות כרצונו ?
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים חלאס עם האובססיה להפוך כל דיון לדת ואמונההבחור כולה שאל שאלה וקיבל תשובהאפשר להתקדם הלאה
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים לא לפני שאני יחלוק את ההתגלות שלי עם העולם.אל אס די פתח לי את התודעה.בזכות אל אס די אני מבין שחמאה יותר טובה ממרגרינה.ראיתי מעבר לבולשיט.
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים מכיוון שדברי האלוקים נכתבו בתנ"ך ושם כבר נאמר על הפסקת הנבואה,שבפועל אחר חורבן בית שני .אבל ויש אבל יש תלמידי חכמים שלהם לא פסקה [רוח הקודש וכו' ..]-רמב"ם הלכות יסודי התורה פרק ז , זה אומר שעל ידי חוכמת התורה ומוסריות האדם אפשר להגיע לזה -איש איש כמדררגתו, גם בזה יש דרגות של רוח הקודש וגם לא כל הזמן זה שורה. והעדויות לכך מצויות לרוב ולא רק מהעבר גם הקרוב לנו [למשל בבא סאלי ] גם לצדיקים היום, אפשר ללכת לרב חיים קייינבסקי להיות שם כמה ימים ולראות דברים מופלאים. אבל עדיין לא נבואה כמו של נביא ובכלל כמו של משה רבנו אף אחד לא יכול להגיע. השוטר elyaz רק זה בשביל ההשלמה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.