עבור לתוכן

המחשב משמיע רעש כיבוי כל כמה זמן?

Featured Replies

פורסם

אני חושב שגם לי יש את התופעה הזאת..בערך כל 5 דקות,נשמע צפצוף קצר מהספיקר של המחשב,והמאוורר מתחיל לעבוד מהר לכ3 שניות בערך (FAN1).

ככה אצלך בדיוק ?

לא נראה שזה קשור לספק,כי אצלי יש 700 שנותן בסביבות ה600,ועל מערכת כמו שלי אין שום בעיה בשביל לספק הספציפי שיש לי.

אני חושב שזאת בעיה בהגדרות bios.. תקנו אותי אם אני טועה

• תגובות 32
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שגם לי יש את התופעה הזאת..בערך כל 5 דקות,נשמע צפצוף קצר מהספיקר של המחשב,והמאוורר מתחיל לעבוד מהר לכ3 שניות בערך (FAN1).

ככה אצלך בדיוק ?

לא נראה שזה קשור לספק,כי אצלי יש 700 שנותן בסביבות ה600,ועל מערכת כמו שלי אין שום בעיה בשביל לספק הספציפי שיש לי.

אני חושב שזאת בעיה בהגדרות bios.. תקנו אותי אם אני טועה

אוקיי ,

לא נראה לי שפותח הדיון משתמש בספק או במערכת שלך ...

אתה חושב שזאת בעיית הגדרות ב-BIOS ???

פה אני ממש שואל אותך : ( מצטרף לשאלה של המשתמש : 1011100110100001 )

מה הקשר ?

והנה שאלה למשתמש 101101 :

הקוד : 110 בתחילת שם המשתמש שלך , זה לא המספר 172 ? שזה תחילתו של מספר ה-IP ב-LAN של הוט ?

פורסם

זה לא קשור לספק.

בוא נתחיל מזה שהספק שלו יחזיק גם עוד 5 HD.

אצלי גם הייתה את התופעה הזו,קניתי מחשב חדש,חיברתי גם כונן ממחשב ישן,והתחילו בדיוק את הרעשים שאתה מתאר.

כאילו כל 10-15 דקות הכונן נכבה ונדלק.

הספק שלי הוא 500W ותאמין לי שזה לא מדגדג אותו.

לא ממש היתי צריך את הכונן הישן אז פשוט ניתקתי אותו.

עדיין אני לא יודע ממה נבעה הבעיה אבל ספק זה בטוח לא.

פורסם
  • מחבר

קצת חבל לי על 250GB... :silly:

עד שאקנה HDD נוסף של 1TB, האם זה לא בטוח לעבוד ככה? אני לא רוצה לקום יום אחד ולגלות שכל המידע על שני ה-HDים שלי פגום.

פורסם

קצת חבל לי על 250GB... :silly:

עד שאקנה HDD נוסף של 1TB, האם זה לא בטוח לעבוד ככה? אני לא רוצה לקום יום אחד ולגלות שכל המידע על שני ה-HDים שלי פגום.

HDD יכול להדפק כל רגע נתון , אפילו שהכל פועל תקין לחלוטין ,

בגלל זה , כדאי לך לגבות דברים חשובים שאתה צריך ,

תפתח חשבון חינם ב-www.megaupload.com

אתה יכול לשדרג למנוי בתשלום , אבל החינם מספיק ,

אתה מקבל 200G אחסון בחינם

פורסם

הצעה יותר טובה זה DOK או דיסק קשיח חיצוני.

פורסם

הצעה יותר טובה זה DOK או דיסק קשיח חיצוני.

אין דבר כזה הצעה יותר טובה או פחות טובה ,

כל אחד משתמש במה שנראה לו סביר טוב ונוח מבחינתו ,

2 האפשרויות יכולות להיות מעולות ,

אי לכך ובהתאם לזאת , הצעה יותר טובה ע"פ דעתך

זה מה שקורה כשיש פורליזם ( ריבוי דיעות )

פורסם

אני מקווה שאתה צוחק עלי האתר שהעלאת המטרה שלו לעלות סרטים משחקים וכולי ולתת קישור להורדה,

זה ממש לא פרקטי כי לוקח הרבה זמן לטעון את הקובץ והרבה זמן להוריד את הקובץ אים אתה לא מנוי פרימיום גם אים כן צריך לחכות הרבה זמן.

DOK למשל עובד לפי המהירות של USB2 USB1 וכו,

כלומר קצב העברה מאוד מהיר, בנוסף שאתה מחבר אותו הוא מופיע כעוד כונן כלומר אתה מעביר מכונן X לכונן Y

הרבה יותר פרקטי.

פורסם

תבדוק smart בכול הכוננים אם תוכנה מתאימה, תשים לב לנתונים שנראים "לא תקינים"

פורסם

אני מקווה שאתה צוחק עלי האתר שהעלאת המטרה שלו לעלות סרטים משחקים וכולי ולתת קישור להורדה,

זה ממש לא פרקטי כי לוקח הרבה זמן לטעון את הקובץ והרבה זמן להוריד את הקובץ אים אתה לא מנוי פרימיום גם אים כן צריך לחכות הרבה זמן.

DOK למשל עובד לפי המהירות של USB2 USB1 וכו,

כלומר קצב העברה מאוד מהיר, בנוסף שאתה מחבר אותו הוא מופיע כעוד כונן כלומר אתה מעביר מכונן X לכונן Y

הרבה יותר פרקטי.

לא צוחק בכלל ,

איפה אתה רואה שהמטרה שלו זה העלאת סרטים ומשחקים ?

אם אתה עושה : FREE MEMBERSHIP לפחות , אתה מקבל מנוי משלך , אתה מחכה 20 שניות לכל קובץ , וההורדה שלך על כל רוחב הפס ,

שתדע , העלאת סרטים זה נוגד את ה-TERM OFSERVICE שלהם ,

Copyright or Trademark Infringement

Megaupload Services may be used only for lawful purposes. Transmission, distribution or storage of any material in violation of any applicable law or regulation, including export control laws, is prohibited. This includes, without limitation, material protected by patent, copyright, trademark, service mark, trade secret or other intellectual property rights. If you use another party's material, you must obtain prior authorization. By using the Services, you represent and warrant that you are the author and copyright owner and/or proper licensee with respect to any hosted content and you further represent and warrant that no content violates the trademark or rights of any third party. Megaupload reserves the right to suspend or terminate a Customer's transmission(s) that, in Megaupload's discretion, violates these policies or violates any law or regulation.

What is Megaupload?

Megaupload is a leading provider of online storage and web hosting services. We offer ad-financed free and affordable premium online storage/remote backup capacity, plus sophisticated uploading and downloading tools. Other users downloading your files earn you reward points that you can redeem for premium accounts and cash.

פורסם

אין דבר כזה הצעה יותר טובה או פחות טובה ,

כל אחד משתמש במה שנראה לו סביר טוב ונוח מבחינתו ,

2 האפשרויות יכולות להיות מעולות ,

אי לכך ובהתאם לזאת , הצעה יותר טובה ע"פ דעתך

זה מה שקורה כשיש פורליזם ( ריבוי דיעות )

א. כותבים פלורליזם ולא פורליזם.

ב.ההצעה שלך לא סבירה ,כי יקח לו בערך חודש להעלות את כל המידע לאינטרנט, וגם אז אין לו ביטוח שהמידע לא יעלם.

פורסם

א. כותבים פלורליזם ולא פורליזם.

ב.ההצעה שלך לא סבירה ,כי יקח לו בערך חודש להעלות את כל המידע לאינטרנט, וגם אז אין לו ביטוח שהמידע לא יעלם.

א. זה באמת ובתמים חשוב איך שאני כותב פלורליזם ? אני מתכוון , באמת ???

עד כמה אתה יכול להיות קטנוני ?

ב. זה תלוי איזה מהירות יש לו ? לא חשבת על זה ?

כולם כתבו את מה שהם רואים לנכון , המשתמש עצמו כרגע יישב מול המחשב וייבחר את מה שמתאים לו ,

אני העלאתי יותר מ-50 ג'יגה לאתר הזה , והכל בשבוע עם 12MB

אז אל תמעיט בערכם של אחרים , זה לא יעשה לך טוב ... תאמין לי

פורסם

וזה נראה לך סביר לחכות שבוע ? יקח פחות זמן לצרוב לחבילה של דיסקים, ואם המחשב משמש לעבודה אז בכסף שמפסידים אל מחשב שלא עובד ניתן לקנות _כמה_ כוננים קשיחים חדשים

וזה בנוסף לאבטחת מידע (למי עוד זה יגיע אם אתה לא מצפין) או אבטחת הקיום של המידע (לך תדע אם מחר הם יסגרו את השירות וימחקו לך)

פורסם

וזה בנוסף לאבטחת מידע (למי עוד זה יגיע אם אתה לא מצפין) או אבטחת הקיום של המידע (לך תדע אם מחר הם יסגרו את השירות וימחקו לך)

ואם מחר בבוקר ה-DOK ישבר לך ?

ואם טיל של אלקעידה ירסק לך את המחשב ?

ואם הכלב יאכל לך את הדיסקים ?

ואם המידע בכונן הגיבוי ינעל לך ותהיה צריך לאתחל ?

ואם ואם ואם ואם ואם ואם ,

נו באמת , כאילו שזה יותר מוגן כשזה על דיסקים

כסף יכול להגנב לך מכל מקום ,

מידע יכול להעלם לך מכל מכשיר ,

משפחה יכולה להתפרק בגלל גירושים ,

בנאדם יכול להיות בריא כמו שור ולמות בשניה ,

המידע שלך לא יהיה מוגן,

תראה את משרד הפנים , איך הדליפו את הרישומון ...

אפילו שתיקח את כל השרתים שלך ותציב אותם בחלל עם אבטחה כבדה , עדיין המידע יכול ללכת לעזאזל

פורסם

ואם מחר בבוקר ה-DOK ישבר לך ?

השלמות של ה DOK תלויה באיך _אני_ שומר אליו, לא איך חברה כלשהיא שלא שמה אליי שומרת אליו

ואם טיל של אלקעידה ירסק לך את המחשב ?

ואם הכלב יאכל לך את הדיסקים ?

כמובן שרצוי לשמור אותו במקום נפרד למקרה של נזק משריפה וכו

ואם המידע בכונן הגיבוי ינעל לך ותהיה צריך לאתחל ?

למה שהוא ינעל ?

נו באמת , כאילו שזה יותר מוגן כשזה על דיסקים

. . . .

. . . .

כשאתה דואג לשמירת הגיבויים / אבטחת מידע / חשמל / בריאות שלך, זה בידיים שלך. אם תעשה את הטוב ביותר, תקבל הגנה טובה ביותר

כשאתה סומך אל מישהוא לא קשור לעשות בשבילך, אין לך שליטה אל זה ותהיה בטוח שהוא ממש לא עושה את הטוב ביותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים