פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים שלום,מאז שהתקנתי HDD חדש (103SJ של סמסונג) המחשב משמיע את אותו הרעש שהוא משמיע בעת כיבוי-כמו "קליק" ואז צליל שמזכיר כמו "הפסקת עומס" - דומה לשואב אבק ברגע שמכבים אותו.האם זה ספק הכוח? אחד המאווררים? איך אני מסדר את זה? :-\
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים אחרי שיש רעש כיבוי אם אתה מנסה להכנס למחיצות של הדיסקים הקשיחים קורא שיש רעש הדלקה ?
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים מחבר לא, וזה קורה כל כמה זמן באופן רנדומלי - אני יכול אפילו לסייר בדיסק והרעש הזה מושמע.כיביתי את האופציה של כיבוי ה-HDD במנוחה או איך שלא קוראים לזה.הקול הזה מגיע יותר מהכיוון של הספק כוח\מאוורר של המעבד...
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים הרעש הזה הוא בדרך כלל של כונן קשיח כשהוא מתכבהתוציא את הכונן מהמחשב (עד כמה שאתה יכול למתוח את החוטים) כדיי לוודא אם הרעש מגיע מהכונן או ממשהוא אחריכול להיות שעדיין יש איזה שהיא הגדרה של חיסכון חשמל שלא כיבית או שיש מגע דפוק איפה שהוא (אתה משתמש אם מתאם מ molex ל sata ?)
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים מחבר הרעש הזה היה גם לפני שהיה לי את הכונן החדש, אבל הוא היה רק כאשר הייתי מכבה את המחשב. (לא כל XX דקות) - כך שאני לא חושב שזה קשור לכונן החדש...יכול להיות שזה מהכונן הישן? פעם מע' ההפעלה היתה מותקנת עליו, עכשיו הוא משמש ככונן גיבוי פנימי (ללא RAID).אני לא משתמש במתאמים.
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים יכול להיות. תנסה להוציא את 2 הכוננים והספק מהמחשב עד כמה שהאורך של החוטים נותן כדיי שתוכל לבדוק מאיפה הרעש מגיע
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים מחבר קצת בעיה להוציא את הספק...אני אוציא את 2 ה-HDDים ברגע שתהיה לי הזדמנות ואבדוק. תודה על העזרה
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים גם לי יש את אותה בעיה , הסיפור אצלי כנראה גם אצלך שהספק כח שלך חלש מדי ,הייתי ממליץ לך לקנות ספק כח עם הספק יותר גבוה נכון שיש לך ספק : 400W ?
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים well, dude, sorry to tell you, but you may still have a BSOD...but it happens so fast that you cant see it..ok, heres what you need to do.goto start>settings>control panel>system> Advanced> and then under "startup and recovery" hit the button...then DESELECT "automatically reboot" when the system failsthe reason why you have to do this is because sometimes the PSU is defective and it either spikes or dips the current going to one device or another... this creates a ripple throughout the ENTIRE system..this ripple causes the system to mess up on a code here, or a signal there...thus the STOP error(BSOD)which is why you MUST set it NOT to automatically reboot.your HD most likely is perfectly fine. but untill you see that BSOD, you have no way of knowing where to start lookingקישור לאותו פוסט : http://hardforum.com/showthread.php?t=849959
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים מחבר היה לי חשש שזה הספק... יש לי ספק כוח 450W של HEC. המפרט שלי: Q6600 8800GTS 512MB G92 2500KS (WD) 103SJ (SAMSUNG) 4GB RAM ועוד מחוברים אליו שלל התקני USB טוב. אין מנוס מספק כוח חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.