עבור לתוכן

עזרה|חיבור 260GTX ל LCD דרך HDMI

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי את ה 260GTX ו LCD 42.

חיברתי את הכבל HDMI למתאם שקיבלתי עם הכ.מסך (DVI TO HDMI), וממנו לכניסת HDMI ב LCD.

הבעיה היא שאין בכלל תצוגה על ה LCD וזה נראה כאילו לא חיברתי כלום.

ניסיתי לחבר RCA בו זמנית גם את ה HDMI ולנסות לשנות תצוגות, אולם זה לא מזהה את ה HDMI.

כנ"ל ניסיתי גם בכ.מסך של ATI וגם אצלו ה HDMI לא עלה.

כשחיברתי את כבל ה HDMI ישירות לכ.מסך של ה ATI (ל ATI הזה יש כניסה ספציפית של HDMI) וישר ניתן היה לראות את המחשב ב LCD מרגע הפעלתו.

מה אני עושה לא בסדר?

תודה.

פורסם

נשמע כאילו שהמתאם לא בסדר.

אתה מחבר את הטלויזיה לבד? ומחבר כשהמחשב כבוי?

פורסם
  • מחבר

כן. כשהמחשב כבוי חיברתי לטלוויזיה והדלקתי, ולא מופיע כלום על המסך. וכשאני מחבר לטלוויזיה גם ב AV דרך RCA אז אני רואה את המחשב במצב AV בטלוויזיה אבל ב HDMI כלום, ובהגדרות זה לא מוצא לי שום מסך אחר שמחובר!

פורסם

תבדוק שחיברת כמו שצריך את הכבל מהמחשב לטלויזיה ושהערוץ בטלויזיה דולק על מה שחברתה כלומר אם חיברת לHDMI 1 תראה שאתה נמצא גם בטלויזיה על HDMI1.

תוודא בהגדרות של הדרייברים שהמסך ברירת מחדל הוא הטלויזיה ולא המסך של המחשב, אתה כמובן יכול לראות ב2 המסכים בו זמנית אבל אז אתה תיהיה מוגבל ברזולוציה שתיהיה תאומת ל2 המסכים ...

פורסם

לי יש אותו כרטיס והשאלה העיקרית היא - איזו טלויזיה? יש הרבה מסכים שיש רק כניסה אחת תומכת PC. תנסה גם לחבר VGA בשביל הכיף ודווח.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

כנראה שלא הבנתם.

אני מחבר והכל עובד.

השמע עובד דרך ה HDMI.

ברגע שאני מחבר באותו הזמן את האוזניות נגיד לכ.קול, אני לא שומע בכ.קול אלא רק ב HDMI.

אם אני משנה בהגדרות שמע לברירת מחדל את הכ.קול אז אני שומע מהאוזניות אבל אז ה HDMI לא מוציא שמע!

אני יכול לבחור רק מקור שמע אחד במחשב כברירת מחדל והוא או הכ.קול או ה HDMI, ומשום מה לא מאפשר לי דרך שני המצבים.

פורסם

ככה זה...

פורסם

כן, גם אצלי זה ככה, מעניין אותי לדעת גם בכרטיסים החדשים של amd זה ככה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים