פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים שלום,הזמנתי מחשב מבוסס 6870 ו-core i5 760 לפני כמה ימים. לאור החדשות, ישתלם לי לבטל את ההזמנה ובמקומה להזמין מחשב חדש מבוסס על 6950 ולהחליף לו ביוס? מה צריך להיות ההבדל, גם מבחינה כספית וגם מבחינת ביצועים?
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים אין שום סכנה להחליף ביוס. מקסימום אם הצריבה לא עובדת מזיזים את הכפתור על הכרטיס וחוזרים לרגיל
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים מחבר את הסיכון אני אהיה מוכן לקחת. השאלה היא אם מערכת שתומכת ב-6870 יכולה להחזיק 6970, אם לא- מה אמור להיות ההבדל, ובכמה הביצועים יקפצו?תודה על העזרה.
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים http://www.gadgety.co.il/8975/%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99-%D7%95%D7%9E%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%97%D7%93-%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%95/תקרא את זה לפני שאתה מחליט.
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים ^ ^לא הייתי מקשיב לאיזה ילד שרושם שטויות, משתמשים בכל העולם מדווחים על 0 תקלות, יתחמם יותר ? הוא יתחמם בדיוק כמו 6970 ויצרוך פחות חשמל ממנו.אין סיכון.
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים ^^לא הייתי מקשיב לאיזה ילד שרושם שטויות, משתמשים אכן מדווחים על תקלות.נכון, אחוז הצלחה גבוה... בינתיים. 0 תקלות זה לא - 85% הצלחה רק מהסקר הזה:http://hardforum.com/showthread.php?t=1572460Do not attempt this unless you can fathom the possibility of a damaged GPU as the end result. Some people that have flashed have had their memory hosed by doing this flashing method. Even after flashing back to the original BIOS they still experienced artifacts and were unable to flash into pre-artifact condition. Although one can use the fail-safe BIOS as a means to flash the primary back to its stock form, this modification technically voids one's warranty.
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים דבר ראשון אין 85% הצלחה אלא יותר קרוב 95%.דבר שני, אלו שדיווחו על כשל או ארטיפקטים הצליחו להתגבר על הבעיה על ידי התקנת דרייבר אחר או צריבת ביוס של 6970 אחר!אני לא יודע מאיפה הבאת את זה אבל עדיין לא נתקלתי בתגובות של אנשים שזה דפק להם את הכרטיס לצמיתותככה שאני מאוד אשמח אם תקשר כאן לכאלו כדי שלמילים שלך יהיה קצת יותר ביסוסעכשיו גם במידה וזה דפק את הכרטיס ויש ארטיפקטים גם אחרי צריבת ביוס מקורי תמיד יהיה אפשר להחזיר את הכרטיס ולקבל חדש במסגרת אחריותבמידה ואין על הכרטיס נזק פיזי...
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים מחזק^אני מצטער סינדרום אבל אין חיה כזאת שכרטיס נדפק, גם אם הכל מתפוצץ בארטיפקטים הבעיה נינת לסידור ויש לה פתרון.תקשיב לשני אלה^ יש לכל אחד מהם צמד HD6950 והם כבר יומיים שלמים עובדים עליהם.
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים קודם כל אני רק קישרתי לסקר שנערך. לא מאחריותי או מיכולתי לאשר או לפסול את הדברים. בינתיים 7 אנשים הצביעו שלא עבד להם בסקר הספציפי.למה ? איך ? האם זה הסתדר ? את זה שישאל ויחקור מי שממליץ פה על רכישת כרטיס מסך + מודיפיקציה לעוברי אורח ב"עסקת חבילה".זה לא רלוונטי כמה כרטיסים יש לחבר'ה. הם לא אילו שיספקו אחריות במידה והכרטיס ניזוק בעקבות צריבת ביוס שלא מיועד רשמית לכרטיס המדובר.בנוסף, אף ייצרנית לא מחוייבת לספק אחריות במקרה שכזה. אם אתה משקר בחנות ולא מגלים מה עשית - הרווחת ! (הסיכוי גבוה זה נכון)אני לא בא לומר "אל תעשו את זה". ואני גם לא ימליץ לאף אחד על רכישה המבוססת על מודיפיקציה, ביחוד שנתגלתה ממש לאחרונה וטיבה מבוססעל עדר של "מורעלים" המבצעים unlock, מריצים לופ של 3dmark ורצים להצביע על הצלחה מסחררת בפורומים, מבלי לדעת מה יהיה מחר.אגב, גם אם הכל טוב ויפה מבחינת שיידרים, לא מובטח לך שתגיע לתדרים של 6970.שוב, אני לא "נגד", אני בעצמי הייתי מנסה את זה. אבל מי שבא ומבטיח 0 תקלות \ 100% הצלחה, ועוד מבלי להתייחס לכישורים או הידע הטכני של מבקש ההמלצה, הוא פשוט חסר אחריות, וזה כל מה שאני מנסה לומר. לדעתי, אזהרה בסיסית מתבקשת, בדומה לזאת שרשמת במדריך הנעוץ.שנה טובה ובהצלחה.
פורסם 2010 בדצמבר 3114 שנים תשמע, איך שלא תראה את זה, ב1490 שקל - הכרטיס הזה(6950) משתלם, לחלוטין משתלם...ככה שגם אם לא הצלחת לפתוח, וכמו שנאמר מדובר בסיכוי מאוד נמוך שיקרה כזה דבר, עדיין יש לך כרטיס מאוד חזק שעושה אוברקלוק לא רע.בכל מקרה, כמו שאמרתי 95% ואפילו יותר מהכרטיסים שנבדקו עד כה, פועלים ועובדים מצויין בכל משחק ותצורה.ולרוב כל אלו שהצליחו לא מדובר על ילדים קטנים שבודקים לופ של 3dmark ומעידים על יציבות.וכן, אתה יכול להמליץ על הכרטיס הזה בלב שקט.. אלא אם יש לך משהו נגד הכרטיסים האלו ואז כבר מדובר על משהו אחר.
פורסם 2010 בדצמבר 3114 שנים גם לא צריך להיות גאון הדור בשביל לדעת איך עושים את התהליך, מה שכתבתי פה (תרגום ממה שויזארד כתב) זה ממש מדריך למתחילים.הנה שוב סטטיסטיקה מעודכנת מויזארד, נשלחו אליו 139 מיילים על כרטיסי מסך, מתוכם נפתחו ועובדים כראוי 137 כרטיסים. אז ע''פ הסטטיסטיקה הזאת אנחנו מדברים על אחוז ועוד כמה עשיריות. תרשה לי להגיד לך שיש סיכוי גדול גם שאם 2 האנשים האלה היו מתעסקים קצת יותר ככל הנראה הכרטיסים שלהם היו גם עובדים כראוי, כי יש פתרון להכל.איבוד אחריות? סינדרום בשביל מה יש DUAL BIOS? בשביל מה ללוחות אם יש DUAL BIOS. אז ואללה בוא נקנה מעבדי EE וכרטיסי מסך מתקדמים ולא נבצע בהם טיפת OC. העיקר שתהיה אחריות במידה ואנחנו רוצים ללכת לחנות ולהשבע בתנ''ך שנגיד את כל האמת ואך ורק את האמת.אותם 2 אנשים, אני יכול לנחש שהשתמשו בATITOOL שיש לו באג ומציג ארטיפקטים גם כשהכל בסדר, סתם ניחוש פרוע, כי המצב עד כדיי כך אבסולוטי.
פורסם 2010 בדצמבר 3114 שנים גם לא צריך להיות גאון הדור בשביל לדעת איך עושים את התהליך, מה שכתבתי פה (תרגום ממה שויזארד כתב) זה ממש מדריך למתחילים.הנה שוב סטטיסטיקה מעודכנת מויזארד, נשלחו אליו 139 מיילים על כרטיסי מסך, מתוכם נפתחו ועובדים כראוי 137 כרטיסים. אז ע''פ הסטטיסטיקה הזאת אנחנו מדברים על אחוז ועוד כמה עשיריות. תרשה לי להגיד לך שיש סיכוי גדול גם שאם 2 האנשים האלה היו מתעסקים קצת יותר ככל הנראה הכרטיסים שלהם היו גם עובדים כראוי, כי יש פתרון להכל.איבוד אחריות? סינדרום בשביל מה יש DUAL BIOS? בשביל מה ללוחות אם יש DUAL BIOS. אז ואללה בוא נקנה מעבדי EE וכרטיסי מסך מתקדמים ולא נבצע בהם טיפת OC. העיקר שתהיה אחריות במידה ואנחנו רוצים ללכת לחנות ולהשבע בתנ''ך שנגיד את כל האמת ואך ורק את האמת.אותם 2 אנשים, אני יכול לנחש שהשתמשו בATITOOL שיש לו באג ומציג ארטיפקטים גם כשהכל בסדר, סתם ניחוש פרוע, כי המצב עד כדיי כך אבסולוטי.תוסיף אותי לרשימה של האנשים המרוציםתודה רבה לך ולוויזארד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.