עבור לתוכן

בעיה מאוד מתסכלת ב-Max Payne 2....

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

היום התקנתי Max Payne 2 שהורדתי ב-eMule מבלי לצרוב אותו על דיסק (כלומר עם כונן וירטואלי). הכל הלך טוב, העתקתי גם את קובץ המשחק הפרוץ במקום המקורי והפעלתי. עכשיו, ההגדרות מוגדרות כמו שצריך, יש לי DirectX9 וכרטיס מסך Radeon 9600 Pro, אבל למרות כל זה, כשמתחילים ממש לשחק הכל זז לאט ובצורה בלתי מסונכרנת (אודיו/וידאו) ואין לי שמץ של מושג למה. למרות זאת, לפני שמשחקים אז כל הסרטים של המשחק עובדים חלק ובלי בעיות, וגם במהלך המשחק כשיש סרטים אז רובם פועלים חלק ויפה.

מה הבעיה?!!?! זה ממש משגע את השכל ואי אפשר לשחק ככה....

אני ממש מתחנן שתעזרו לי,

המון תודה מראש,

ניר.

פורסם

הדרך הכי פשוטה, ללכת לחנות ולתת למוכר 199 שקל, ולקבל עוטק מקורי ועובד של המשחק.. :(

פורסם
  • מחבר

הדרך הכי פשוטה, ללכת לחנות ולתת למוכר 199 שקל, ולקבל עוטק מקורי ועובד של המשחק.. :(

זה ממש לא פשוט יותר בשבילי להוציא 200 שקל על משחק, לגביך אני לא יודע.

אין פתרון לזה? לא יכול להיות שאין.... המוני אנשים מורידים את המשחק הזה מהאינטרנט ומשחקים בו ללא בעיות, לא רק אני... ויש לי מחשב חדש ומהיר מאוד וכרטיס מסך מדהים (מעבד AMD Athlon XP 2500 ו-512MB RAM וכרטיס מסך Radeon 9600 Pro) והמשחק הזה פשוט לא אמור לעשות את הבעיות הללו.... מה עושים?? :'(

שוב תודה מראש,

ניר.

פורסם

משתמש יקר,

קרא את חוקי הפורום,

אין לדבר על תוכנות פרוצות.

תודה.

פורסם
  • מחבר

משתמש יקר,

קרא את חוקי הפורום,

אין לדבר על תוכנות פרוצות.

תודה.

אוקיי אני באמת מצטער כי לא ידעתי שאסור אפילו לדבר על תוכנות פרוצות בפורומים, אבל נסו לעזור לי ולהתייחס לזה כאילו והמשחק אינו הורד מהאינטרנט אלא נקנה בכסף מלא... בבקשה.............

ניר.

פורסם

Start - run - dxdiag - sound - Hardware sound acceleration level - set it to full acceleration

פורסם
  • מחבר

Start - run - dxdiag - sound - Hardware sound acceleration level - set it to full acceleration

היי,

תודה על הנסיון אבל זה כבר היה מוגדר ככה.... עוד מישהו? מקווה שלא תתייאשו, אני מממש מתוסכל מזה, אי אפשר לשחק ככה.

ניר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי חברים, הסתדרתי! פשוט בהגדרות הורדתי את ה-Defaults ל-Low והכל הסתדר ועכשיו הכל חלק מאוד והגרפיקה לא השתנתה ועדיין נראית מדהים.

תודה בכל מקרה,

ניר.

פורסם

אני שיחקתי במשחק הזה עם פול פילטרים מופעלים, על האיכויות הגבוהות ביותר וקיבלתי אף פי אס גבוה ביותר! (ראו מפרט)

ואתה לא יכול לשחק בו האיכויות גבוהות?!? עם הכרטיס שלך?!?

זה משחק עם גרפיקה כל-כך קלה...

פורסם
  • מחבר

אני שיחקתי במשחק הזה עם פול פילטרים מופעלים, על האיכויות הגבוהות ביותר וקיבלתי אף פי אס גבוה ביותר! (ראו מפרט)

ואתה לא יכול לשחק בו האיכויות גבוהות?!? עם הכרטיס שלך?!?

זה משחק עם גרפיקה כל-כך קלה...

אמממממ, בתור newbie אני לא כל כך מבין מה שאמרת... תוכל להסביר את עצמך? כי אני רוצה להבין.... מה ז"א פילטרים ואיזה? מה זה אף פי אס?

זה מוזר מה שאתה אומר כי המחשב שלי חדש ובעל מפרט די תותחי, והכרטיס מסך כידוע לכם הוא מדהים במיוחד למשחקים מהסוג הזה, תלת מימד ובכלל... אז מה לא בסדר אצלי? אגב, אני רואה שלך יש 1024MB זיכרון פנימי, ולי יש רק 512MB, אולי זה מה שעושה את ההבדל?

ניר.

פורסם

אפ פי אס = Frame Per Second ,FPS. (מספר הפריימים [תמונות] לשניה).

פילטרים, מתוך ה FAQ שבפורום "תצוגה וגרפיקה":

)מהו Anisotropic filtering)AF)?

השיטה הסטנדרטית למיפוי טקסטורות מניחה שכל דגימה של טקסטורה תמופה למרובע בתמונה הסופית. אך הדבר בד"כ לא נכון. טקסטורות ממופות לגופים בצורות שונות, וההנחה הזו גורמת לעיוותים שונים בתמונה הסופית. על מנת לפתור את הבעיה, פיתחו אמצעי שדוגם פיקסלים נוספים מהטקסטורה על מנת לנסות להתגבר על הבעיה. הבעיה לא נפתרת, אבל מקבלים תוצאה קרובה יותר לפתרון האולטימטיבי. דגימת הפיקסלים הנוספים, כמובן, דורשת העברת יותר מידע מהזיכרון של הכרטיס מסך ומאיטה את הביצועים.

4)מהו AntiAliasing)AA)?

התצוגה על המסך מורכבת ממספר סופי של נקודות. כאשר מנסים לצייר קוים שהם לא מאונכים או מאוזנים באמצעות מספר סופי של נקודות מקבלים צורה של מדרגות. פותח אמצעי שנקרא AntiAliasing שתפקידו לנסות להחליק את המדרגות ולהפוך אותן למשהו יותר קרוב לקו. אמצעים אלה דורשים חישוב של יותר פיקסלים, דבר שדורש זמן רב יותר והעברה של יותר נתונים בזיכרון של הכרטיס מסך. כתוצאה מכך הביצועים קטנים.

ההבדל בכמות הזיכרון לא משמעותי, 512 זהו די והותר למשחק.

עידכנת את הכרטיס מסך שלך לדרייברים האחרונים ?

פורסם
  • מחבר

כן.... לפי מה שידוע לי יש לי כרגע את הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס מסך שלי... גם כשהתקינו לי את המחשב במעבדה אז האיש מעבדה התקין לי מה-Disc on key שלו את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך שלי, וגם אני היום הורדתי את הדרייברים מהאתר של ATI והתקנתי....

זה ממש מוזר מה שהבחור אומר, שהוא משתמש בהגדרות הכי גבוהות והמשחק לא צולע אצלו... זה קצת מתסכל אותי היות ואין לי מושג למה לעזעזל זה קורה.

ניר.

פורסם

אמממממ, בתור newbie אני לא כל כך מבין מה שאמרת... תוכל להסביר את עצמך? כי אני רוצה להבין.... מה ז"א פילטרים ואיזה? מה זה אף פי אס?

זה מוזר מה שאתה אומר כי המחשב שלי חדש ובעל מפרט די תותחי, והכרטיס מסך כידוע לכם הוא מדהים במיוחד למשחקים מהסוג הזה, תלת מימד ובכלל... אז מה לא בסדר אצלי? אגב, אני רואה שלך יש 1024MB זיכרון פנימי, ולי יש רק 512MB, אולי זה מה שעושה את ההבדל?

ניר.

פילטרים זה חידוד של טקסטורות, למשל אם אתה מסתכל על נגיד קיר שהוא אמור להיות ישר ואתה בעצם רואה שהוא דיי מחוספס, אז הפילטרים מחדדים את הטקסטורות האלו ואז המשחק נראה הרבה יותר חלק.

ההבדל בכמות הזכרון היא לא הגורם המשפיע.

פורסם
  • מחבר

פילטרים זה חידוד של טקסטורות, למשל אם אתה מסתכל על נגיד קיר שהוא אמור להיות ישר ואתה בעצם רואה שהוא דיי מחוספס, אז הפילטרים מחדדים את הטקסטורות האלו ואז המשחק נראה הרבה יותר חלק.

ההבדל בכמות הזכרון היא לא הגורם המשפיע.

אז איך אתה מסביר את מה שקורה כאן? למה אצלך הכל באיכויות הגבוהות ביותר ופועל חלק וזורם, ואילו אצלי כשזה על האיכויות הגבוהות ביותר המשחק קטוע ובלתי רצוף ואין סנכרון בין האודיו לוידאו?

ניר.

פורסם

אני הרצתי את המשחק הזה על המקסימום והוא רץ חלק...

ויש לי AMD XP 2500

256 2700 (עכשיו כבר 512 :) )

וכרטיס ג'י פורס 2 32MB!!

מה שהורדת כנראה דפוק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים