עבור לתוכן

מספר שאלות כלליות וחשובות בקשר לWIN 7 .

Featured Replies

פורסם

אז ככה נתחיל מזה שהמחשב שלי בערך בין חודש .

הרכיבים של המחשב נבחרו אחד אחד ונועדו לכך שהמחשב יריץ הכל ובמהירות .

קניתי גרסאת שדרוג עם קוד מקורי של וינדוס 7 64 ביט אולטימט .

ההתקנה הלכה מצויין .

מאז לאט לאט הוינדוס התחיל לפקשש וכיום יש לי במחשב מספר תקלות מאוד מעצבנות .

1. לוקח לוינדוס לעלות כ3 דק' , יחסית למחשב מאוד חדש זה המון אני חושב המחשב הקודם היה לוקח לו פחות מדקה .

2. לפעמים אני מדליק את המחשב והוא פשוט נתקע ישר אחרי ההדלקה במסך שמראה את סוג לוח האם וצריך לעשות הפעלה מחדש .

3. פתחתי כבר אשכול בקשר לזה שגאדג'טים אין לי ורק חלקם פועלים ניסיתי את כל המדריכים באנגלית אבל אף אחד באמת לא עזר לי .

4. מידי פעם בערך פעם בשבוע המדיה פלייר מפסיק לעבוד וצריך למחוק קודקים ואת הדרייבר של הקול ולהתקין מחדש ואז עובד .

5. והבעיה הכי חשובה זה התקיעות מי שימצא לי לזה פתרון באמת שאני יודה לו מאוד .

המחשב נתקע המון וקופא לפעמים זה משתחרר לו לבד אחרי דקה ולפעמים חובה כיבוי המחשב .

זה קורה בעיקר בעיקר בזמן שאני למשל פותח דפדפן ופותח עוד תוכנה על המחשב ופתאום שורת ההתחל לא עובדת .

ולא מגיבה וברגע שאני לוחץ עליה כל המחשב לא מגיב .

אני לוחץ על מנהל משימות כדי לסגור את המשימה אבל הוא גם לא מגיב .

בקיצור לי נשבר מזה ואני מאוד מאוכזב מהוינדוס\מחשב .

יש למישהו פתרון למשהו ?

בנוסף ניסיתי כל אפשרות של בדיקת דיסק קשיח , בדיקת זכרונות , הכנסתי את הדיסק של הוינדוס וניסיתי לתקן לשחזר והכל וכלום לא

עוזר זה נשאר דפוק , על המחשב אין שום וירוס בוודאות !

יש אפשרות לעשות תיקון כמו שהיה בוינדוס XP כי אני לא מצאתי שום אפשרות כזאת יש לי כ500 ג'יגה על המחשב ואני מתבאס לנסות לפרמט לחלוטין .

כל עזרה תתקבל בשיחה .

יום טוב .

פורסם

א) תוריד בבקשה את הדחוף מהכותרת

ב) בהמשך...

פורסם

תנסה לעדכן דריברים של כרטיס מסך,

אים זאת לא הבעיה אני מציע לך לפרמט כי המחשב לא מגיב, כמו שאמרתה אי אפשר לעשות איתו כלום

תנסה להתקין מחדש.

פורסם
  • מחבר

מה הקשר לעדכן דרייבר של כרטיס מסך ?

נשמע מעניין ..

פורסם

מחשב שלפעמים לא עובר POST, תקיעות אקראיות, התקנים שפתאום מפסיקים לעבוד - נשמע כמו בעיית חומרה. אולי לוח, אולי זכרון.

פורסם
  • מחבר

מחשב שלפעמים לא עובר POST, תקיעות אקראיות, התקנים שפתאום מפסיקים לעבוד - נשמע כמו בעיית חומרה. אולי לוח, אולי זכרון.

שהמחשב היה חדש הכל עבד פיקס .

בכל מקרה המחשב הורכב בRSM והגיע אליי עם שליח .

הם יבדקו את המחשב יגידו לי המחשב מצויין ואי אפשר לממש אחריות מה אני אמור לעשות ?

עבדתי במחשבים חלשים משלי שעבדו מהר יותר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים