עבור לתוכן

מויסטה ל- win 7

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי מחשב נייד שקניתי אותו עם מערכת הפעלה ויסטה.

אני מעוניין לפרמט ולהתקין windows 7 .

האם זה אפשרי ?

האם אין סיכון ?

תודה מראש

שאול

פורסם

אפשרי - וודאי. סיכון - מינימלי. הרוב המוחלט של הדרייברים לויסטה יעבדו על Win7.

פורסם
  • מחבר

שלום

אז, פשוט להתקין ?

פורסם

בדוק קודם אם יש דרייברים תואמים באתר היצרן.

כפי שנאמר, רוב הדרייברים של ויסטה צפויים לעבוד גם על 7.

ובלי קשר, ל7 יש מאגר עצום של דרייברים, יתכן ורוב או כל הדרייברים יזוהו ויותקנו אוטומטית.

ובנימה אישית, למה אתה מחכה?! כל יום שיש על המחשב שלך ויסטה הוא סובל. גאל אותו מייסוריו ;D ;D

פורסם

ובנימה אישית, למה אתה מחכה?! כל יום שיש על המחשב שלך ויסטה הוא סובל.

חלאס עם הבולשיט. ויסטה היא מערכת הפעלה טובה. השתמשת בה פעם בכלל?

פורסם

מערכת טובה אבל מרגישה כבדה יותר על מחשבי-תת.

לאחותי שמתי ויסטה על מחשב בינוני-חלש (מחשב-תת) והיא התלוננה על סחבת (כבדות).

אחרי שנה שמתי 7 והתחלתי לקבל פידבקים טובים על מהירות.

וזה לא בתחילת הדרך של ויסטה אז זה לא קשיי הלידה המפורסמים.

אצלי לעומת זאת כל המערכות טסות כולל הויסטה (שהעפתי כמה חודשים אחרי ש7 יצא).

לפותח הדיון:

אם אין ברשותך דיסק של 7 והמחשב יחסית חזק והמערכת מגיבה טוב אז תישאר עם הויסטה בנתיים.

אם יש ברשותך דיסק של 7 ויש לך כוח להתקין הכל מחדש אז לך על זה.

אל תשכח לגבות את הדברים החשובים אם יש, לפני שאתה מפרמט.

בהצלחה.

פורסם

לא הייתי מעז לצאת בהצהרה שויסטה זה ח*א גמור אם לא הייתי משתמש בה שנתיים. כיף?

ואני לא מדבר על איטיות, כי היא רצה על מחשב שזה לא מזיז לו.

אני מדבר על תקיעות שונות ומשונות, על קריסות של כרטיסי מסך של אינטל בשיתוף המערכת, על קריסות של הEXPLORER ברגע שקצת קשה לו (למשל ליצור

THUMBNAILS ליותר מ3 תמונות עלובות).

על שינויים על גבי שינויים ידניים שהייתי צריך לבצע ברג'יסטרי כדי שהמערכת תתפקד לחצי שעה לפני הקריסה הבאה.

אז כן, השתמשתי ולכן אני לעולם לא אמליץ עליה לאף אחד.

פורסם

בתור אחד שמריץ ויסטה במחשב הראשי שלו כבר שנתיים וחצי - אני יכול לומר בפה מלא, שאין שום תקיעות - והמערכת הרבה הרבה יותר יציבה מXP בכל המובנים.

מהבעיות שאתה מתאר עם ויסטה אני מסיק שמתקיים אחד מהשניים:

1) אתה לא יודע איך משתמשים במחשב (פחות סביר)

2) התחלת להשתמש בויסטה מוקדם מידי, לפני שהמערכת והדרייברים התייצבו (יותר סביר - שכן לויסטה היו מחלות ילדות כמו לכל Windows לפניה)

היום אין שום סיבה להמליץ למישהו שבונה מחשב חדש על ויסטה, כי Win7 זה אותו הדבר עם כמה שיפורים. אבל במרבית המקרים אם למישהו כבר יש התקנה של ויסטה שעובדת טוב, המעבר ל7 לא ישדרג לו את חוויית השימוש.

אבל האמת היא שאם מישהו חושב שהפיצ'רים החדשים של Win7 מצדיקים שדרוג מערכת עובדת - זה בסדר, זכותו. אני רק לא אוהב את רצח האופי שיש נטייה לעשות לויסטה, שעם כל בעיות הילדות שלה הייתה מערכת הפעלה יחסית מהפכנית, ובסופו של דבר התייצבה למערכת טובה. רוב החידושים שאנשים מייחסים לWin7 למעשה הופיעו כבר בויסטה. אפשר היה להוציא את Win7 כService Pack לויסטה. מיקרוסופט בחרו לא לעשות זאת כי ידעו שלעולם לא יצליחו להילחם בשם הרע שיצא לויסטה.

פורסם

WINDOWS 7 זו חוויית שימוש הרבה יותר טובה ונוחה מויסטה. וכן כל הפיצ'רים הקטנים עושים אותה לכל כך הרבה יותר טובה.

זה שיש לך איזשהו פטיש לויסטה כי היא הקורבן של מערכות ההפעלה. זכותך.

נניח שWINDOWS 7 יכלה להיות SP של ויסטה, זה אומר שהיא יכולה רק לשפר ולא לגרוע. לכן שוב לא רואה סיבה למה להשאר עם מוצר מיושן ולא להתקדם למערכת הפעלה חדישה נוחה ואמינה. (בשלבי הבטא של 7 היא הייתה יותר אמינה ולא קרסה כמו ויסטה SP1).

בקיצור נתתי את דעתי, שפותח הת'רד יעשה עם זה מה שירצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים