עבור לתוכן

מארז עץ- תמונות שלבים אחרונים 7.8

Featured Replies

פורסם

פששש אחלה עבודה :xyxthumbs:

ממשיך לעקוב.

• תגובות 47
  • צפיות 21.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה :)

לא סודי במיוחד... המקור הוא המפעל המשפחתי

לא יוצא לי להגיד את זה הרבה, אבל אני רשמית מקנא בך!

פורסם

גם אני מקנא.....

בכל מקרה אין לך מה לחשוש ממארז מעץ 3 מאוררים מספיקים

יש לי אחד כזה....

פורסם

אני רואה כולם פה בונים מארזים מעץ, החלטתי גם שיהיה לי אחד כזה.

למה לבנות כשיש מוכן. בחנות שכונתית הציעו עם המלצות חמות על מארז בגודל Super-Huge-Giga-TOWER.

בעל ארבע מגירות נשלפות לאיחסון דיסקים קשיחים. גישה מארבע מקומות שונים לבפנים המארז ללא שימוש בכלים TOOLLESS.

מארז מאוד מרווח, עיצוב חדשני בעל דלתות בצביעה מיוחדת.

ניתן לאחסן את הקופסאות מרכיבים של המחשב, בתוך המארז :biglaugh:

300image_front567.jpg

צריך חוות דעת איזה קירור לבחור

16 אינצ'

pic_small_67124.jpg

או לשדרג ל 20'

l_143.jpg

כמובן לקבל את כל הכתוב למעלה בהומור רב

פורסם

גיחי.

לעניין, מצטרף להמלצות להשתמש במאווררי 120 ולא 80. 80 ירעישו, יעשו עבודה פחות טובה, ויצריכו יותר קידוחי כוס במארז.

כמו כן, אני די בטוח שיש מאמר על סירקולציה נכונה בפורום קירור, כדאי להציץ שם.

לגבי הרגליים, אולי כדאי לשקול לצפות את התחתית שלהן בגומי כלשהו, למניעת רעידות. בעיקר אם יהיו כל כך הרבה מאווררים במארז.

פורסם
  • מחבר

אחרי אין ספור המלצות ובדיקת היתכנות על המארז החלטתי באמת ללכת לכיוון מאווררי 12.

תודה :)

פורסם

לשקט הנפשי שלך [ושאר חברי הפורם]

יש צבע עמיד בחום. תצבע את החלק הפנימי במקרה של התחממות יתר [לפני שרפה] אתה תוכל להריח....

פורסם

נקודה למחשבה- איך אתה מתכנן לבצע את החורים בגודל 120MM? יש לציין שבגודל הנ"ל אין מקדח והשיטה הנקיה והיפה היא- רוטור. אך לרוב נדיר להשיג שימוש בכזה/ לקנות שכזה. בנגריות ייתכן ותמצא ובייחוד אצלי בוניי רמקולים! ;)

לעומת זאת מקדח כוס של 80 מ"מ תמצא בכל חור ואופן השימוש בו הרבה יותר פשוט מרוטור לדעתי (בהנחה ויש לך מחוגה יעודית לרוטור. שלא נדבר אם אין לך מחוגה לעשות עיגול יהיה קשה מאוד).

תמיד יש גם את הדרך החאפרית שהיא זוועה ולא עובדת טוב כמו במתכת והיא קידוחים קטנים צמודים ומעבר עם דרמל על הכל. מנסיון רב, הסבירות לעיגול מושלם שואף ל-0.

בהצלחה! :xyxthumbs:

נ.ב-

מה המפעל המשפחתי מייצר שיש לו את העצים האלה "בזבל"?

פורסם
  • מחבר

מנסיון שלי הצורה הטובה ביותר להשיג קדח בקוטר 12 ס"מ היא עם ג'קסו, אמנם צריך יד בשביל זה אבל למזלי מאחורי 15 שנות נסיון עם כלים כאלה.

אופציה אחרונה אם אני ממש אסתבך עם זה היא CNC אבל אני מקווה לא להגיע לזה, את הפרוייקט הזה החלטתי לעשות רק בעזרת כלים פשוטים.

2.jpg

המפעל מייצר ריהוט לתינוקות- שניר מוצרי תינוקות (הנה שוב פרסומת סמויה :-X)

פורסם

אז אתה בונה חדר לתינוק שלך? ;)

פורסם

מקום נחמד, הייתי בונה שם בשמחה מארז ל"בייבי" שלי :cool2:

בקשר לקדח 120 MM, ממליץ בחום על רוטר ומוביל מעגלי (אפקט מחוגה לצורך העניין), נפוץ בסדנאות להתקנות מערכות לרכב (מקום שמכבד את עצמו כמובן),

שיטה שניה היא, לקחת מאוורר, לקבע אותו מעל לפתח העתידי, ובעזרת רוטר, להוביל את הכלי תחת התמיכה של דפנות המאוורר, נקי ויעיל אם אין מוביל ;)

בקשר לCNC.. פשוט בזבוז הקצאה :bash: ...

פורסם

רציתי להגיד שכדי לקבל את אפקט/מראה העץ ניתן היה פשוט להדביק חתיכות פורניר על מארז אלומיניום כלומר לצפות מארז בלוחות דקים של עץ , אולם , יש לך שמה נגריה שלמה שעומדת לרשותך כך שאני יכול להבין :)

ולשני סנט שלי תבדוק כאן אולי משהו מתאים לך ( אל תשכח אורן הוא חומר מתלקח מאוד )

צבעי הגנה מאש וחום גבוה

http://www.denber.co.il/hebrew/paints_14_heb.asp

פורסם
  • מחבר

הקפאה... קיוותי לא להכנס עם הפרוייקט הזה לתוך תקופת המבחנים אבל זה לא בדיוק עבד.

הסטטוס:

נכון לעכשיו המארז מסומן לחיתוך, ניסיתי להשיג רוטור אבל מתברר אין לנו במפעל :kopfpatsch: אני מתכוון לנסות לעבוד בכל זאת עם הג'קסו נראה מה יצא מזה...

קניתי לוגר טמפ' שמתחבר למחשב ב usb (לעזאזל על אקסטרים דיל האלה 4 דולר אחרי משלוח!) אני מתכוון לאחר הרכבת המחשב לבדוק את הטמפ' לאורך זמן בנקודות שונות במארז מעבר לטמפ' מעבד וכו.

אחרי שבדקתי בניואגג החלטתי לא לקנות את רוב הרכיבים במחשב בארץ אלא להזמין דרכם ולחכות לאבא של חבר שאמור לחזור מארה"ב באמצע פברואר.

בקיצור אם ירצה השש בסוף ינואר/ תחילת פברואר אחרי מועדי א' אני אחזור עם התפתחויות, בינתיים שנה טובה לכולם ותקופת בחינות מוצלחת לסטודנטים שביננו.

פורסם

בהצלחה באמת.

מה אתה לומד שכבר התחילה תקופת מבחנים? אצלנו יש עוד שבועיים עד המבחנים כמעט.

פורסם
  • מחבר

בהצלחה באמת.

מה אתה לומד שכבר התחילה תקופת מבחנים? אצלנו יש עוד שבועיים עד המבחנים כמעט.

הנדסת חומרים בבן גוריון, המבחן הראשון כבר ביום שני הקרוב :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים