עבור לתוכן

מדיניות הוזלת המחיר בKSP

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים, היום אני נוסע לKSP להזמין סופית את הרכיבים הבאים

Phenom II X6 1075T BOX

Gigabyte MA770 UD3

Shappire HD6950

הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח

למי שמכיר ולא מכיר יש את המדיניות הבאה באתר הבית של KSP:

אם תמצאו בעיר/אזור מגוריכם בחנות אמיתית או וירטואלית, מוצר זהה באספקה מידית, במחיר זול יותר, ובאותם תנאי תשלום מהמופיע אצלנו באתר או בעיתון תוכלו לקבל אצלנו את המוצר או מוצר שווה ערך, במחיר זול יותר מהמחיר שמצאתם. בהתחיבות !!!

המעבד שאני הולך לרכוש עולה 1090 בKSP באיזור מגורים שלי (צפון) 12 תשלומים שווים.

בSKYPC שיש להם סניף חיפה (צפון מן הסתם) יש את המעבד ב1039 ש"ח גם ב12 תשלומים שווים.

האם אוכל לקבל פה את ההפרש? מה דעתכם?

קישורים לחלקים:

KSP:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11162

SKYPC:

http://skypc.co.il/pl_product~HDT75TFBGRBOX~3~0.htm

פורסם

מה דעתך להתקשר אליהם ולשאול.

פורסם

גם בSkyPC יש את המדיניות הזאת, ראה בעמוד הראשון באותיות גדולות.

פורסם
  • מחבר

גם בSkyPC יש את המדיניות הזאת, ראה בעמוד הראשון באותיות גדולות.

איך זה קשור למה ששאלתי? ???

פורסם

ברוב המקומות שבהם קיים המבצע הזה (תמצא זול יותר ונחזיר לך את ההפרש), לאו דווקא בתחום המחשבים, יש קאץ' קטן: באותיות הקטנות הם דורשים שהצעת המחיר מטעם המתחרה הזול יותר תהיה הצעת מחיר שהודפסה בחנות.

רשמית זה נעשה כדי לסנן טעויות תמחור באתרי אינטרנט כיוון שהצעה מודפסת תמיד תבדק ע"י המוכר, אבל בפועל זה אומר שאם אתה רוצה לקבל את ההחזר אתה חייב לסוע פיזית לחנות הזולה יותר ולקבל שם הצעת מחיר מודפסת, מה שלא מובן מאיליו כלל ועיקר כי לא בכל חנות תקבל בכלל אחת כזו (באייבורי, למשל, לפחות בפעם האחרונה שהייתי שם, נאמר לי שהם לא מחלקים הצעות מחיר מודפסות שלא במעמד קנייה) - וברגע שהלקוחות מגלים את זה, רובם מוותרים על הרעיון הזה של לקבל החזר.

פורסם

זכור לי מקרה שדומה למה שאתה שואל שבו KSP לא זיכו על ההפרש מאחר ולהם היה את הפריט המסוים במלאי ובחנות השנייה לא היה במלאי זמין לרכישה מיידית.

בנוסף , אם אני לא טועה , הם לא מתחייבים לתת לך את ההפרש א.בכסף ב. במלוא סכום ההפרש - התנאים האלה נתונים לרצונו של המנהל באותו סניף.

רצוי שתתקשר לשתי החנויות ותוודא מלאי ואת התנאים לקבלת ההפרש....

פורסם
  • מחבר

טוב שטויות לא בוכים על 50 שקל ולא בוכים על חלב שנשפך, אתם יכולים להגיד לי תתחדש ;)

פורסם

איך זה קשור למה ששאלתי? ???

תתחדש! ;D
פורסם

הועולתה פה סוגיה רצינית של הטעיית הצרכן ופרסום שקרי שבלתי אפשרי במציאות .

נכון 50 שקל לא סוף העולם . אבל זה קטע עקרוני

פורסם

הועולתה פה סוגיה רצינית של הטעיית הצרכן ופרסום שקרי שבלתי אפשרי במציאות .

נכון 50 שקל לא סוף העולם . אבל זה קטע עקרוני

אני בעד לעשות משהו, אבל מה ניתן? יש הצעה למישהו?

פורסם
  • מחבר

היי חברים רק רגע, לא ניסיתי בכלל לעלות את עניין המדיניות הזו כשקניתי, הם לא דחו אותי או משהו.. תנסו לפני שאתם משמיצים סתם, סה"כ אני מרוצה מסניף KSP כרמיאל, למרות שהשירות היה יכול להיות קצת יותר נחמד, איפשהו זה נראה כאילו עושים לי טובה..

פורסם

גם אף אחד לא דיבר על הטעייה , הכל רשום אצלהם באותיות קטנות - קטנות מאוד...

יאמר לזכותם שיש להם ייצוג משפטי טוב , הם דאגו לנסח את כל התקנון שלהם בצורה כזאת שיהיה כמעט בלתי אפשרי לתקוף אותו משפטית.

פורסם

חיפה וכרמיאל זה ממש לא אותו איזור :)

רק הדלק יעלה לך יותר מ50 שקלים, שים לב.

חוץ מזה, תתחדש.

פורסם

גם אף אחד לא דיבר על הטעייה , הכל רשום אצלהם באותיות קטנות - קטנות מאוד...

יאמר לזכותם שיש להם ייצוג משפטי טוב , הם דאגו לנסח את כל התקנון שלהם בצורה כזאת שיהיה כמעט בלתי אפשרי לתקוף אותו משפטית.

ממש.

חבל רק שכל התקנון של האחריות שלהם חסר כל תוקף משפטי.

פורסם

לפני כמה חודשים רציתי לקנות HDD

הסתכלתי ב IVORY והסתכלתי ב KSP

ב IVORY המחיר היה גבוה ב15 שקל יותר. למרות ב IVORY הביאו גם כבל SATA חינם

מכוון שבאתו שבוע לא היה לי נסיעה מתוכננת לאזור שבו יש חנות של KSP אמרתי ניסע לIVORY (הסתדר לי מבחינת מיקום)

התקשרתי לשירות מכירות שלהם והם הבטיחו שאם זה עולה ב KSP ב 15 שקל פחות. הם ימכרו לי באותו מחיר.

אז הלכתי ל IVORY, אמרתי את זה למוכר... הוא עיקם קצת תפנים, שאל כמה מנהלים חיכתי כמה דקות.

אבל בסוף "הרווחתי" את ה 15 שקל.. (+ כבל SATA)

לא בטוח שזה היה שווה את זמן ההמתנה אבל בכל זאת, העיקרון

אז.. שלא יעבדו עליכם!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים