עבור לתוכן

גירסת שידרוג ל 7 בזמן שאין WIN לשדרג ממנו ל - 7

Featured Replies

פורסם

היי,

אולי תוכלו לעזור לי.

רכשתי לפני 6 שנים בערך את WIN XP המקורי (כן אני מאלו) והחיים היו טובים.

לפני כשנה בערך רכשתי בארה"ב את גרסת השדרוג ל WIN 7 והחיים היו עוד יותר טובים !

מידי פעם אני נאלץ לפרמט את המחשב.

לפני מספר ימים פרמטתי את המחשב ובעודי מתקין את WIN XP הדיסק פשוט התפוצץ לי בתוך ה DVD (שמעתי שלעיתים נדירות זה קורה- אבל למה דוקא כאשר WIN XP מקורי בתוכו ?!)

עכשיו הבעיה היא שיש לי את גירסת השדרוג ל WIN 7 אבל אין שום מערכת הפעלה לשדרג ממנה !

XP כבר לא נמכר כמובן ומיקרוסופט מבקשים ממני לאתר קבלה מלפני 6 שנים וגם אז הם רצו שאפנה למשווק מורשה בזמן שכבר אינו נמצא במלאי (ואני לא ממש רוצה לשלם שוב 1000 ש"ח עבור WIN).

שאלתי היא, מה ניתן לעשות עם גירסת השדרוג בזמן שאין מערכת הפעלה קיימת על המחשב.

למישהו יש פתרון?

להמלצתכם אודה !

תומר.

פורסם

אני התקנתי גרסאת שדרוג של וינדוס 7 בלי וינדוס אחר שעליו שדרגתי.

מה שצריך זה לנקות את המחשב לגמריי ואז להתקין רגיל ואז להתגקין שוב על ההתקנה הרגילה לעשות שדרג ורק אז בפעם השניה להכניס את הסריאל המקורי .

פורסם

לשדרג מ XP ל W7 זה משהו חדש שמיקרוסופט הוציאו ?

פורסם

לי יש שאלה שקשורה לעניין. קיבלתי היום בדואר את גרסת השדרוג של וינדוס 7 ( 60 ש"ח דרך ארגון המורים) ויש לי דיסק של XP עם קוד הפעלה ישן מלפני חמש שנים. אני קונה מחשב חדש ורוצה להתקין עליו וינדוס 7 והשאלה שלי היא מה לעשות ? ברשותי 3 אופציות -1. האם כדאי לי להתקין את הXP ואז לשדרג (זה אפשרי על פי המידע שקיבלתי ממיקרוסופט ומופיע באתר שלהם ) 2. האם כדאי לי לבצע התקנה של גרסת השדרוג בלבד כפי שמוצא כאן או בדרך דומה כלשהי והאם זה פשוט (מעולם לא התקנתי וינדוס והייתי מעדיף שהחנות תתקין לי). והאופציה השלישית והאחרונה היא לרכוש וינדוס OEM עם דיסק ב 450 ש"ח וגמרנו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים