עבור לתוכן

החלפת עכבר לוגיטק תקול ומעקב במכס.

Featured Replies

פורסם

smiley-rofl.gif

המדינה הזאת פשוט הורגת אותי כל פעם מחדש

תפנה ליבואן של לוגיטק בארץ ובקש ממנו העתק אישור יבוא וסימוכין של העבכר שלך SE TU

ותדפיס גם צילום של מסמך רישמי מהם שדגם העכבר הנ"ל מיובא ונמכר ע"י ידם באופן רשמי בארץ

פורסם

נראה לי שיש פה מעליי מישהו שלא מבדיל בין נהלים של לוג'יטק מתוך טוב לב, ובין חוקי מדינת ישראל...

בפעם המיליון - כן, הגיוני שהם יעשו את זה כי זאת חברה שיש לה שירות לקוחות בן זונה. לא, הם לא חייבים לך כלום.

ילדון ודביל אתה יודע למי תקרא...

אתה טועה,כי מוצר שנשלח חזרה ללקוח מתיקון זה מוצר שכבר שולם עליו מיסים בעת הקניה הראשונה.

לכן,תשלום מס על מוצר מתוקן יגרור כפל מס.

לכן,לפני שליחת המוצר לחו"ל לצורך התיקון צריך למלא איזה טופס במכס או בדואר שמצהיר שהוא נשלח לתיקון

ואתה מצפה לקבל אותו בחזרה מתוקן.

ברגע שהוא יגיע אתה מראה להם את הטופס ומשחרר אותו ללא בעיות אם זה יתעכב במכס.

פורסם
  • מחבר

המוצר מעולם לא נשלח לחו"ל , לוג'יטק שלחו לי עכבר חדש !!! העכבר הישן אצלי על השולחן כרגע מתייבש לו .

יצרתי קשר עם UPS והם אמרו שזה לא מקרה ראשון שהם נתקלו בו , כמו כן נשלחה בקשה למשרד התקשורת- שקר כלשהו בבקשה לשחרור, אני לא חושב שבאמת יש צורך להצהיר על מסמכים מהיבואן הרישמי.

כולה עכבר אלחוטי .

פורסם

אתה טועה,כי מוצר שנשלח חזרה ללקוח מתיקון זה מוצר שכבר שולם עליו מיסים בעת הקניה הראשונה.

לכן,תשלום מס על מוצר מתוקן יגרור כפל מס.

לכן,לפני שליחת המוצר לחו"ל לצורך התיקון צריך למלא איזה טופס במכס או בדואר שמצהיר שהוא נשלח לתיקון

ואתה מצפה לקבל אותו בחזרה מתוקן.

ברגע שהוא יגיע אתה מראה להם את הטופס ומשחרר אותו ללא בעיות אם זה יתעכב במכס.

לא מדוייק. גם אחרי שאתה ממלא את הטופס הזה, לפי החוק אם מחליפים לך למכשיר חדש (ישנו תיעוד של מספר סידורי בטפסים האלו) - אתה משלם עליו מס מחדש.

(עוד) גזל בחסות החוק.

פורסם

המוצר מעולם לא נשלח לחו"ל , לוג'יטק שלחו לי עכבר חדש !!! העכבר הישן אצלי על השולחן כרגע מתייבש לו .

יצרתי קשר עם UPS והם אמרו שזה לא מקרה ראשון שהם נתקלו בו , כמו כן נשלחה בקשה למשרד התקשורת- שקר כלשהו בבקשה לשחרור, אני לא חושב שבאמת יש צורך להצהיר על מסמכים מהיבואן הרישמי.

כולה עכבר אלחוטי .

הוא פטור,אבל כנראה שהם צריכים לקבל אישור לכך.

אני מתבסס על המדבקה (בלשון היותר מדי המשפטית) של עכבר מיקרוסופט(2.4GHz).

[attachment deleted by admin]

פורסם

נראה לי שיש פה מעליי מישהו שלא מבדיל בין נהלים של לוג'יטק מתוך טוב לב, ובין חוקי מדינת ישראל...

בפעם המיליון - כן, הגיוני שהם יעשו את זה כי זאת חברה שיש לה שירות לקוחות בן זונה. לא, הם לא חייבים לך כלום.

ילדון ודביל אתה יודע למי תקרא...

כל מה שיוצא מהפה שלך זה בילבולי תחת... תודה בטעות שלך ותמשיך הלאה.

פורסם

נא להירגע בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים