עבור לתוכן

החלפת עכבר לוגיטק תקול ומעקב במכס.

Featured Replies

פורסם

אהלן

העכבר המצויין שלי שבק חיים , פניתי ללוגיטק וכמובן היות והעכבר עדיין באחריות נשלח לי עכבר חדש באמצעות UPS, הבעיה היא פה , העכבר נעצר במכס , שחרור העכבר מהמכס ע"י UPS עולה משהו בסביבות ה 280-300 ש"ח , עכבר זהה חדש בארץ עולה 220 ש"ח , לנסוע לבן גוריון לUPS להתרוצץ עם המכס ובלה בלה בלה שורף יום עבודה שלם שזה עוד 240 ש"ח .

מה לעשות ???

תודה

פורסם

אם לוג'יטק העולמית שלחה לך עכבר חלופי, אין שום סיבה שתשלם מכס. כל העלות היא על לוג'יטק ואתה אמור לקבל את החבילה ישירות לדלת ללא כל תשלום.

מי אמר לך שאתה צריך לשלם?

פורסם
  • מחבר

UPS יצרו איתי קשר ועדכנו אותי בקשר לזה שהעכבר עצור במכס . בישביל לשחרר אותו צריך לשלם כסף .

פורסם

אם לוג'יטק העולמית שלחה לך עכבר חלופי, אין שום סיבה שתשלם מכס. כל העלות היא על לוג'יטק ואתה אמור לקבל את החבילה ישירות לדלת ללא כל תשלום.

יש לך סימוכין לקישקוש הזה? בוודאי שאין לך.

לוג'יטק לא חייבים לך כלום, הם לא אחראים לחוקי המס במדינה שלך. הם שלחו לו עכבר חלופי בחינם. לפי חוקי המס בישראל - הוא צריך לשלם על זה. באסה.

כנ"ל לגבי עמלות השחרור מהמכס של UPS. למה שלוג'יטק ישלמו על זה? הם חייבים לו משהו מעבר לעכבר? לא.

פורסם
  • מחבר

האמממ אז מישהו יודע מה לעשות בנידון ?

מצד אחד חבל וטיפשי יהיה לשלם כסף ל UPS כדי לשחרר את זה בזמן שאני יכול לקנות ביותר זול ומצד שני העכבר שוכב שם ומחכה לי .

:s07:

פורסם

אתה יכול ליצור קשר עם לוג'יטק, להסביר להם את המצב ולבקש מהם שיסמנו (יעדכנו בדיעבד..) את החבילה כך שכל עלויות השחרור יהיו על חשבונם.

כמובן שהם לא חייבים לעשות את זה מתוקף מתן האחריות, אך מההיכרות שלי עם לוג'יטק זה בהחלט אפשרי שהם יעשו את זה. הם ידועים כחברה בעלת שירות נפלא, כמו למשל שליחת עכברים חדשים לבעלי עכברים תקולים, בלי לבקש כלל את העכבר התקול בחזרה. כנראה שהם לא רגילים לישראלים :)

פורסם
  • מחבר

שלחתי להם מייל כבר בשישי , אני מחכה לתשובה .

פורסם

לוג'יטק לא חייבים לך כלום, הם לא אחראים לחוקי המס במדינה שלך. הם שלחו לו עכבר חלופי בחינם. לפי חוקי המס בישראל - הוא צריך לשלם על זה. באסה.

כנ"ל לגבי עמלות השחרור מהמכס של UPS. למה שלוג'יטק ישלמו על זה? הם חייבים לו משהו מעבר לעכבר? לא.

יש לך סימוכין לקישוקש הזה שהרגע הקרצת פה? בוודאי שאין לך.

כנראה שאף פעם לא יצא לך לחוות את שירות הלקוחות של לוג'יטק, אבל המדיניות שלהם זה לשלוח מוצר חדש ב UPS + לשלם על עלויות משלוח / מכס / מע"מ, הכל בחינם.

פורסם

כנ"ל. תוך ארבעה ימים מהרגע שאישרו לי החלפה קיבלתי את העכבר לדלת ביתי ללא שום תשלום שהוא.

פורסם

אבל יש להם נציגות בארץ. לי החליפו עכבר תקול פה, איפשהו בגוש דן (לא זוכר)

למה צריך לשלוח לחו"ל?

פורסם
  • מחבר

דיבר איתי היום נציג של UPS ועדכן אותי שאני לא צריך לשלם כלום !!! , שלוג'יטק משלמת על השחרור ובלה בלה בלה כל מה שצריך לשלם, הבעיה היא שבגלל שזה עכבר אלחוטי צריך אישור של משרד התקשורת ושזה יקח זמן עד לקבל האישור .

פורסם

יש לך סימוכין לקישוקש הזה שהרגע הקרצת פה? בוודאי שאין לך.

כנראה שאף פעם לא יצא לך לחוות את שירות הלקוחות של לוג'יטק, אבל המדיניות שלהם זה לשלוח מוצר חדש ב UPS + לשלם על עלויות משלוח / מכס / מע"מ, הכל בחינם.

מה אתה מטומטם? זה בדיוק מה שאמרתי, ששירות הלקוחות שלהם מצויין ויש אפשרות לא רעה שהם יסכימו לעשות את זה.

זה לא משנה את העובדה שאין שום חוק בעולם שמחייב אותם לשלם את תשלומי המכס בשבילך, כמו שההוא מקודם טען.

פורסם

תפסיק לזיין ת'שכל ילדון.

שמישהו יתן אזהרה לחתיכת דביל הזה שבכל הודעה שלו הוא קורא למישהו אחר אידיוט\מטומטם.

ומן הסתם אני לא יגיד דברים באוויר. לי שלחו 2 עכברים חדשים באחריות ולא שילמתי שקל וגם נאמר לי לפני המשלוח מנציג לוג'יטק שכל העלות היא על לוג'יטק.

פורסם

נראה לי שיש פה מעליי מישהו שלא מבדיל בין נהלים של לוג'יטק מתוך טוב לב, ובין חוקי מדינת ישראל...

בפעם המיליון - כן, הגיוני שהם יעשו את זה כי זאת חברה שיש לה שירות לקוחות בן זונה. לא, הם לא חייבים לך כלום.

ילדון ודביל אתה יודע למי תקרא...

פורסם

דיבר איתי היום נציג של UPS ועדכן אותי שאני לא צריך לשלם כלום !!! , שלוג'יטק משלמת על השחרור ובלה בלה בלה כל מה שצריך לשלם, הבעיה היא שבגלל שזה עכבר אלחוטי צריך אישור של משרד התקשורת ושזה יקח זמן עד לקבל האישור .

smiley-rofl.gif

המדינה הזאת פשוט הורגת אותי כל פעם מחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים