עבור לתוכן

X61 TABLET

Featured Replies

פורסם

קבלתי לבדיקה מחשב ישן TABLET X61 של לנובו, ורציתי לשמוע חוות דעת מכאלו שמכירים את המחשב הזה, איך הוא בכללי, וגם:

א.למה כל הקטע של המסך מגע לא עובד אצלי בכלל ואין בזה שום פונקציה יותר ממחשב נייד רגיל האם זה בגלל תכנת ההפעלה שמותקנת עליו - PRO SP2 XP או שיכולה להיות בעיה אחרת, והאם עם כל הגרסאות של WIN7 הוא אמור לעבוד חלק.

אם הבנתי נכון אז ישנם גרסאות שהמגע עובד רק עם העט וישנם כאלו גם עם אצבע ומשמש גם כעכבר, איך אני יכול לדעת איך זה אצלי?

ב. מה זה המסך הזה, אני תמיד הייתי רגיל בTHINKPAD למסך מט לחלוטין, וכאן המסך נראה חצי מבריק, ויש בו לפעמים השתקפויות, וגם נראה שסופח לכלוך אליו.

איך המעבד L7700 מבחינת ביצועים.

איך הציר הסיבובי של המסך , מחזיק טוב?

נראה שהוא נוטה להתחמם, מה הפתרון?

תודה

פורסם

מחשב נחמד מאוד וביצועים סבירים בהחלט לגילו.

1) אם הXP שמותקן אצלך הוא לא Tablet PC Edition - פונקציות המגע לא תעבודנה. בVista/Win7 פונקציות הtablet משולבות במערכת ההפעלה הרגילה.

2) הדגמים שהמסך שלהם מגיב גם לאצבע נקראים multitouch. לפי קוד הדגם (7 תווים) תוכל לדעת אם שלך multitouch או לא.

3) השכבה הנוספת היא אותו digitizer שלמעשה הופך את המסך למסך מגע

4) עוד לא הכרתי מישהו שהציר נשבר לו. כמובן אם ממש תרצה, לבטח תצליח לעשות זאת.

פורסם
  • מחבר

3) השכבה הנוספת היא אותו digitizer שלמעשה הופך את המסך למסך מגע

התכוונת לענות לי גם על כך שהמסך קצת מבריק , אז א"כ איך מנסיון כשמשתמשים בו הרבה בחוץ, הוא בעייתי במיוחד?

פורסם

לא יודע, לא השתמשתי בו בחוץ.

פורסם
  • מחבר

2) הדגמים שהמסך שלהם מגיב גם לאצבע נקראים multitouch. לפי קוד הדגם (7 תווים) תוכל לדעת אם שלך multitouch או לא.

אז בעצם אני צריך להתקשר ללנובו ולהגיד את הקוד כדי לדעת את סוג מסך המגע, או שיש דרך אחרת?.

וחוץ מזה גם הפונקציות שתצוגת המסך מסתובבת כשמסובבים אותו, לא קיימת, האם זה גם לא אמור לעבוד בXP הרגיל.

לגבי המראה של המסך, בכל המסכים מסוג מסך מגע, אני אמור לחוות השתקפות יותר ממסך מט?

אין מצב שהיה בX61 סדרה עם מסך מבריק?, ופעם קראתי שהוא היה מגיע לפעמים עם מסך PVI, איך את זה אני יכול לאמת בודאות לגבי המחשב שהגיע אלי?

פורסם

אם אתה מעוניין ב X200 טאבלט חדש במקום ה X61 המיושן אז צור קשר (כן, חדש...למרות שיש כבר X201 , לנובו מכרו לאחרונה סטוק של X200T)

פורסם

לא היה אף X61, טאבלט או לא, עם מסך מבריק. אבל מסך המגע עצמו יגרום ליותר השתקפויות מאשר מאט רגיל. כל המסכים בX61 tablet הם FFS (נגזרת של IPS) למיטב ידיעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים