עבור לתוכן

אנשים אני צריך בבקשה את העזרה שלכם בהתקנת דרייבר למודם (דחוף)

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב!

יש לי בעיה...

פירמטטתי לידידה שלי את המחשב והכל טוב מאוד (זה ווינדוס אקס פי אם מותר לציין..)

עכשיו הבעיה היא בהתקנת הדרייבר של המודם או כרטיס הרשת אין לי מושג בדיוק מה ואיך.

נתחיל מזה שיש לה מודם של חברת Thomson (מי שמעוניין יכול לראות כאן: http://drivers.matavtv.net צד שמאל הכי למטה).

אני כמעט בטוח שהמודם מתחבר דרך USB אבל מכיין שאף פעם לא ראיתי מזה בעצם כרטיס רשת אז אני לא יכול להיות בטוח במאת האחוזים (אבל מכיון שיש לי בעצמי USB אני מאוד חושב שזה USB).

עכשיו מה עושים??

ניסיתי דרך ה Device Manager שנמצא בלוח בקרה למצוא משהו שקשור במודם ואז לעשות Driver Update וככה פשוט להתקין את הדרייבר למודם שהורדתי מהאתר של מתב אבל אין שם שום דבר שקשור במודם!!

בקטע של הסימני שאלה אין שם שום דבר שמזכיר מודם (חוץ ממשהו אחד שמזכיר בשם שלו כרטיס רשת אבל כמו שאמרתי אני כמעט בטוח שהמודם שלה מחובר דרך USB והיא גם בעצמה אמרה לי שהיא זוכרת שזה USB..)

ניסיתי גם דרך הדיסק של המודם, אבל הקבצים שיש שם זה בדיוק אותם קבצים שקיבלתי כשהורדתי את הדרייבר ממת"ב..

מה עושים בעצם??

האם יש תוכנה שיכולה לסדר את זה, או לפחות לגלות לי מה הבעיה או מה חסר?

עוד משהו שחשוב לציין זה שמתב דרך התמיכה הטלפונית לא עוזרים בזה..

כשדיברתי עם הנציג הוא אמר שזה כנראה בעיה עם הכרטיס רשת אבל כאמור אני כמעט בטוח שלא..

אוףף זה ממש מדכא מה אתם ממליצים לי לעשות?

פורסם

אם אתה לא יודע להבחין בין כבל USB לכבל CAT5 אז למה אתה בכלל מתעסק בדברים האלה?

תבדוק אם המודם הוא באמת של USB, אם כן, תתקין את הדריבר USB של הלוח.

אם לא, תחפש דריברים לכרטיס רשת.

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא יודע להבחין בין כבל USB לכבל CAT5 אז למה אתה בכלל מתעסק בדברים האלה?

תבדוק אם המודם הוא באמת של USB, אם כן, תתקין את הדריבר USB של הלוח.

אם לא, תחפש דריברים לכרטיס רשת.

הקטע פה שכבר עשיתי את זה לא מעט פעמים וזאת פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה כזאת..

עכשיו כמו שאמרתי מראיה ראשונית שלי (למה מבחינה לוגיסטית קשה להגיע למודם...) זה USB וגם הידידה אמרה שזה USB מזכרונה כשהתקינו לה את זה...

עוד משהו שאני יכול לציין זה שכל הנורות במודם דולקות ומתפקדות כמו שצריך.

אז מה אתה ממליץ לי לעשות עכשיו?

בהנחה שזה כרטיס רשת, אז איפה אני אמצא את הדרייבר לכרטיס הרשת שלה? זאת אומרת מאיפה אני אדע מה השם המדויק של הכרטיס רשת? יש איזה תוכנה שיכולה לזהות את השם של החומרה או משהו כזה?

או בכלל יש לך או למישהו אחר פתרון אחר?

תודה!

פורסם

חיבור של כרטיס רשת נראה כמו חיבור של קו טלפון רגיל (כמעט אותו הדבר). זה תלוי בסוג הכבל שיש ברשותך. אם זה כבל שנראה כמו כבל טלפון (כבל רשת) אז זה חיבור עם כרטיס רשת. אם זה היה USB סביר להניח שהוינדוס היה מזהה אותו. תנסה לעשות הוספת חומרה בלוח הבקרה ותראה אם הוא מזהה אותו.

פורסם
  • מחבר

חיבור של כרטיס רשת נראה כמו חיבור של קו טלפון רגיל (כמעט אותו הדבר). זה תלוי בסוג הכבל שיש ברשותך. אם זה כבל שנראה כמו כבל טלפון (כבל רשת) אז זה חיבור עם כרטיס רשת. אם זה היה USB סביר להניח שהוינדוס היה מזהה אותו. תנסה לעשות הוספת חומרה בלוח הבקרה ותראה אם הוא מזהה אותו.

אז אני בטוח ב 99% שזה מודם USB!

כי הוא גם התחבר ללוח אם לחיבור של ה USB שלו, וגם מכיוון שבחיבור לא היה שום דבר שמזכיר בכלל חיבור של קו טלפון..

אז כמו שטענתי תחילה זה USB והווינדוס לא מזהה אותו :/

ויש לי את הדרייבר של המודם אבל ההתקנה היא ידנית (ואני יודע איך לעשות התקנה ידנית כמו שציינתי מקודם עם ה Update Driver וכל זה..) אבל אין שם ביקוש למודם!

יש למישהו הצעה בשבילי?

ותודה על התגובות!

פורסם

קודם כל תהיה בטוח שמדובר בכלל בUSB.

דבר שני, תתקין את הדריבר USB של הלוח אם.

ושלישית, למה אתה מתעסק בדברים שאתה לא מבין בהם?

פורסם

לי יש את המודם הזה,

אני לא עובד איתו בUSB , יש לו חיבור גם של רשת,

עם יש לך קבל רשת וכרטיס רשת onboard או PSI אני יכול לעזור,

אתה לא צריך driver כדי לעבוד איתו ברשת,

עוד דבר,

אם לא מופיע לך במנהל ההתקנים שקיימת בעיה, תבדוק אם קיבלת IP ע"י הפקודה ipconfig

.

פורסם

אם הכרטיס רשת לא עובד בגלל שחסר דריבר אז גם המודם לא יעבוד.

פורסם

אפשר לדעת מה החומרה שיש לך שם ?

הרכיבים onboard או PCI ?

אם הכרטיס רשת לא עובד בגלל שחסר דריבר אז גם המודם לא יעבוד.

מממ..באמת ? >:(

פורסם
  • מחבר

אוקיי תראו חברה

דבר ראשון למי ששאל: אני אומר שזה אף פעם לא קרה לי!

עשיתי המון פעמים פורמטים והתקנת ווינדוסים וכל מה שקשור בזה, אולם אף פעם לא ניתקלתי בבעיה כזאת!

זה א'

ב' - אני ממש ממש מבולבל :/

אוקיי אז הבנתי שדבר ראשון אני אעשה ipconfig כדי לראות אם יש בכלל חיבור (למרות שסביר להניח שלא יהיה כלום...)

אח"כ אני אנסה עוד פעם לזהות אם זה USB או כרטיס רשת (וכמו שאמרנו רוב הסיכויים זה USB..)

מה לעשות אז? מזתומרת להתקין את הדרייבר USB של הלוח אם? ממתי צריך להתקין USB?

אף פעם לא ניתקלתי בכזה דבר.. אז איך עושים את זה? (בהנחה שיש לי את הדיסק דרייבר של הלוח אם..)

נ.ב

תודה על העזרה אני מעריך זאת!

פורסם

יש לוחות אם שמחייבים התקנת דרייברים לכניסת ה-USB שלהם.

תבדוק על הדיסק של לוח האם. בד"כ אתה תראה בתפריט ה-Autorun שיעלה את האפשרות להתקין דרייבירים ל-USB אם צריך.

פורסם
  • מחבר

וואי תודה רבה לכולכם על התשובות

אני אנסה את הכל!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים